tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post2188406806444872661..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Pintapaistettua lohtaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-53780922086370203912010-10-14T18:38:32.977+03:002010-10-14T18:38:32.977+03:00Anonyymi, voi hitsi. No mutta seuraavalla kerralla...Anonyymi, voi hitsi. No mutta seuraavalla kerralla kala nopeammin pois pannulta ja perunat lempeämmälle tasolle kiehumaan ;)<br /><br />Äh, muistan niin tuon sushihimon kun olin raskaana. Onneksi moni paikka tekee plattereita, joita voi raskaanakin nauttia. <br /><br />1hana, katselin itsekin tuota sormusta, se on hieno, sekin ;)<br /><br />Tilan itse heti lounasajan alkaessa, noudan yleensä ennen neljää ja pidän pöydällä odottelemassa illallista, joka yleensä on kuuden maissa. On virhe heittää ne kylmään jääkaappiin, pärjää hyvin huoneenlämmössä parin tunnin odottelun. Californiamaki taitaa olla 9,50€, 8 palaa, kappamaki n. 6€, 10 palaa.<br /><br />Jonna, suosittelen lämmöllä tutustumaan. Parasta mitä merestä saa, ehdottomasti!Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-4421033890156083872010-10-13T21:41:04.350+03:002010-10-13T21:41:04.350+03:00Saat kuullostamaan sen niin helpolta ja hyvältä. N...Saat kuullostamaan sen niin helpolta ja hyvältä. Nim. Ikänä en ole kalasushia syönyt.Jonnahttps://www.blogger.com/profile/07044686464518235648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-77567493880861482812010-10-13T20:19:27.535+03:002010-10-13T20:19:27.535+03:00Kuinka kauan ennen noutoa pitää tilata tuon kokoin...Kuinka kauan ennen noutoa pitää tilata tuon kokoinen annos ja mitä tarjottimellinen maksaa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-57597987980245028102010-10-13T19:31:22.225+03:002010-10-13T19:31:22.225+03:00Moi Hanna! Löysin tälläsen, ja ajattelin että vois...Moi Hanna! Löysin tälläsen, ja ajattelin että voisit tykätä - sulla kun on jo yksi vähän ( vai melkein?) samanlainen!<br />http://www.net-a-porter.com/product/1073331hananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-16543443186212847082010-10-13T19:00:34.017+03:002010-10-13T19:00:34.017+03:00Oi ei! Tällaisten postausten lukemiseen ja etenkin...Oi ei! Tällaisten postausten lukemiseen ja etenkin kuviin pitäis olla joku palomuuri raskaana oleville naisille :( Kaikki ruoka mitä olen koskaan rakastanut isolla ärrällä on kiellettyä. Ja samppanjaakin vielä...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-1573638777101830532010-10-13T15:43:29.979+03:002010-10-13T15:43:29.979+03:00Innostuin aikaisemmin kirjoittamastasi kuha, puiku...Innostuin aikaisemmin kirjoittamastasi kuha, puikulaperuna ja hölskytyskurkku illallisesta. Onnistuin pilaamaan niin helpolta kuulostavan ruoan: kala kuivui pannulla ja maistui lähinnä suolalta sekä perunat keitin mössöksi. Kurkut sentään onnistuivat. No, tällaista sattuu ja tekemällä oppii ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-18946117180699293442010-10-13T15:07:56.805+03:002010-10-13T15:07:56.805+03:00Tuo retikka, minkä ostimme tähän settiin, oli jota...Tuo retikka, minkä ostimme tähän settiin, oli jotakuinkin metrin mittainen. Huvitti kantaa sitä. Haha.<br />Ainoa nega mikä tämän ruoan laitossa on, on käry. Se kuuma pannu avec lohi saa aikaan hetkellisen käryn kotiin, eli kannattaa paistella ennen vieraiden saapumista ;)<br /><br />Mikko, oi kyllä sinulle, aina!<br /><br />Vimps, ei voi mennä vikkaan ;) Tetsaapa, helppoa ja hyvää. (muuta mä en koskaan laitakaan..)Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-10218494104052327192010-10-13T14:59:24.318+03:002010-10-13T14:59:24.318+03:00Sushi ja samppanja, todellakin kyllä (kuin myös se...Sushi ja samppanja, todellakin kyllä (kuin myös sen kuoharin kanssa)!<br /><br />Kiinnostava ohje, tämäkin. Kiitos siitä, siitäkin! Itse tehty sushi on kieltämättä hyvää.Vimpshttp://tonninstiflat.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-80778083517608909592010-10-13T09:56:34.275+03:002010-10-13T09:56:34.275+03:00OI KYLLÄ!OI KYLLÄ!mikkohttps://www.blogger.com/profile/13099855725438738445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-51593665703359937742010-10-13T09:39:18.563+03:002010-10-13T09:39:18.563+03:00retikka on muuten erinomaisen hyvää! yritimme kasv...retikka on muuten erinomaisen hyvää! yritimme kasvattaa sitä viime vuonna, mutta jotkut önninkäiset ehtivät aterialle ennen meitä. yksi juuri voi kasvaa metrinkin mittaiseksi, siinäpä rapsakkuutta (hyi että mikä sana!) kerrakseen.<br /><br />ja testaan lohenpaiston, kuulostaa hyvältä. tuo sopii päiviin, jolloin raaka suutuntuma ei ahdista...stellageehttps://www.blogger.com/profile/04407829443083884985noreply@blogger.com