tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post6932893266223076436..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Jonnan kasvimaaltaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-59437153168121520822012-06-02T22:54:50.301+03:002012-06-02T22:54:50.301+03:00Chutneytä Makulehden verkkoresptin mukaan - tein v...Chutneytä Makulehden verkkoresptin mukaan - tein viime viikolla ja oli taivaallista. Makeana taas perinteisen sitruunamarenkipiirakan tapaan mutta raparperikiisselillä. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-69572007902000653382012-05-30T21:09:21.212+03:002012-05-30T21:09:21.212+03:00Apua, melkein meinasin unohtaa viime kesän suosikk...Apua, melkein meinasin unohtaa viime kesän suosikkireseptini! Kyseessä on Kemikaalicocktail-blogista bongaamani Henri Alénin "Raparperiä valkoviinissä". Helppoa, hyvää ja kaikkea mitä kesäjälkkäriltä voi toivoa :): <br /><br />http://uusimusta.squarespace.com/kemikaalicocktail/2011/7/7/kesahitti-raparperia-valkoviinissa.htmlPianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-12907666150007869982012-05-28T22:01:28.272+03:002012-05-28T22:01:28.272+03:00Epäreseptillä syntyi viikonloppuna mainio synttäri...Epäreseptillä syntyi viikonloppuna mainio synttäri-juustokakku:<br />Keksipohjaan Bastogne-keksejä ja voita<br />Täytteeseen vaahdotettua kermaa, mascarponea, rahkaa, pehmeäksi (mössöksi) keitettyä, sokeroitua raparperia ja vaniljasokeria. Liivatetta periaatteella 1 lehti per desilitra nestettä (esim rahkapurkki vastaa 2dl). <br />Keksivoiseis vuoan pohjalle, päälle murusteltua valkosuklaata, sitten täyte ja täytteen päälle vielä murusteltua valkosuklaata. Kun massa on hyytynyt pinnalle voi tehdä kiilteen raparperikin keitinliemestä. <br /><br />Tuli herkkua. <br /><br />AnnaHAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-49609552342169493502012-05-28T09:03:36.208+03:002012-05-28T09:03:36.208+03:00Hesarin ruokasivuilla oli muutama vuosi sitten rap...Hesarin ruokasivuilla oli muutama vuosi sitten raparperilohen ohje, lohta, raparperia, inkivääriä, chiliä, soijakastiketta, herkullista.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-50493945978449541182012-05-27T22:49:31.035+03:002012-05-27T22:49:31.035+03:00Raparperi-juustokakku on ollut omalla kokeiltavien...Raparperi-juustokakku on ollut omalla kokeiltavien reseptien listallani jo tovin. Jos ehdit ensin, niin resepti löytyy täältä: http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Raparperijuustokakku/1135265890696Pianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-10005827737951772032012-05-27T19:42:00.636+03:002012-05-27T19:42:00.636+03:00Mausteista hilloa täälläkin keiteltiin, tosin viim...Mausteista hilloa täälläkin keiteltiin, tosin viime kesän sadosta. Inkivääriä ja chiliä, ei kuitenkaan chutneyn tapaan vaan hillokäyttöön.<br /><br />Raparperi on niin ihana riittoisaa, että muutamasta varresta taikoo useammankin herkun. http://kotopuolessa.com/kotopuolessa/index.php/2012/04/raparperi-viinirypale-hilloketta-ja-lattyja/Gingerhttp://kotopuolessa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-58937291663645084462012-05-27T17:17:08.323+03:002012-05-27T17:17:08.323+03:00Vaniljalla maustettua hilloa. Jätä vaniljatanko lo...Vaniljalla maustettua hilloa. Jätä vaniljatanko lopuksi hillopurkkiin tuomaan makua. Toinen hauskan kirpakka kombinaatio on sitruuna-raparperi.Mlle Unikkohttps://www.blogger.com/profile/07412384358316832478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-79588800806782721382012-05-27T15:11:55.798+03:002012-05-27T15:11:55.798+03:00Viime kesänä tein Jamien reseptillä raparperi-salv...Viime kesänä tein Jamien reseptillä raparperi-salviapossua. Ohje löytyy blogistani: <a href="http://kokitjapotit.blogspot.com/2011/06/possua-raparperia-ja-salviaa.html" rel="nofollow">Possua, raparperia ja salviaa</a>. Raparperi raikasti mahtavasti possua ja salvia sopi joukkoon hyvin. <br /><br />Äsken keitin raparperisiirappia (n-a-m), saisinkohan ohjeen eetteriin huomenissa :)Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-84463312822225109482012-05-27T09:11:54.222+03:002012-05-27T09:11:54.222+03:00Kehotan kokeilemaan raparperisimaa, resepti löytyy...Kehotan kokeilemaan raparperisimaa, resepti löytyy ihan guuglaamalla. Raikasta! anjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-9804194765970053402012-05-27T05:17:25.468+03:002012-05-27T05:17:25.468+03:00Ihana että laittaa jakoon jos on liikaa. Itse tykk...Ihana että laittaa jakoon jos on liikaa. Itse tykkäsin ainakin tästä kovasti: http://mausteinenmanteli.blogspot.com.br/2010/05/raparperi-rusinapiirakka.htmlMausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-48684779273295231562012-05-27T00:12:46.563+03:002012-05-27T00:12:46.563+03:00Mä oon viime aikoina tehnyt paljon raparperista, m...Mä oon viime aikoina tehnyt paljon raparperista, mm. mehua, simaa, piirakkaa kolmella eri tavalla ja kiisseliä.piaShttps://www.blogger.com/profile/03757203271461924361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-21683864447868378822012-05-27T00:06:43.834+03:002012-05-27T00:06:43.834+03:00Raparperipaistos: http://koemaistaja.fi/?p=1727Raparperipaistos: http://koemaistaja.fi/?p=1727Annahttp://www.koemaistaja.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-20660608151918367392012-05-26T21:45:20.463+03:002012-05-26T21:45:20.463+03:00Paras piirakka: 1,5 dl ruisjauhoa, 1,5 dl vehnäjau...Paras piirakka: 1,5 dl ruisjauhoa, 1,5 dl vehnäjauhoa, 1 tl leivinjauhetta -sekoitetaan. 150 g voita ja 1,5 dl sokeria vatkataan ja lisätään 1 muna. Lopuksi lisätään jauhot. Voi melkein nuolijalla levittää suurehkoon vuokaan. Päälle (kuorineen) viipaloitu raparperi (n litra) ja vielä valutetaan päälle keskenään sekoitetut 1 prk créme fraîchea, 1 dl sokeria ja 1 muna. Paistetaan 200 asteessa 25-30 minuuttia. Annetaan hiukan jäähtyä ja hyytyä ennen tarjoilua. Nam!Fru Fhttps://www.blogger.com/profile/14465006258949296469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-40282562325796408412012-05-26T19:09:58.895+03:002012-05-26T19:09:58.895+03:00Tämä ohje kuulosti minusta aivan ihanalta:
http:/...Tämä ohje kuulosti minusta aivan ihanalta:<br /><br />http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/J%C3%A4lkiruokapaistos+Rabarbaro+gratinato/1135244635569Merjahttps://www.blogger.com/profile/16137103759289300967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-58440380595606065862012-05-26T19:09:07.140+03:002012-05-26T19:09:07.140+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Laurahttps://www.blogger.com/profile/01419790583888916845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-10532163777721454612012-05-26T18:46:43.358+03:002012-05-26T18:46:43.358+03:00Raparperi-kanelihilloa! Sopii hyvin juustolautasel...Raparperi-kanelihilloa! Sopii hyvin juustolautaselle, aamupuuroon ja vaikka smoothien sekaan.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/00121309011030247762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-75262877770647453832012-05-26T18:23:01.547+03:002012-05-26T18:23:01.547+03:00Mehu on hyvä idea, mutta tahtoisin tällä kertaa vä...Mehu on hyvä idea, mutta tahtoisin tällä kertaa vähän haastaa itseäni. Ja ehkä teen sitten anonyymeista kaupan raparpereista mehua, nämä kauniit yksilöt tahdon käyttää johonkin, jonka voin nähdä lautasella ja saada siitä hulluna kehuja. ;)<br /><br />Lääh! Rakastan epäreseptejä, tämä kuulostaa hyvältä. Mantelimassaa ei valitettavasti löydy, säästelen tämän jatkoa varten, kiitos Maija!<br /><br />Ei huono, hillo on aina hyvä!<br /><br />Oh well, siinäpä sitä haastetta sitten olisikin. Pitäisikö.. tuskin ehdin väsätä pääruokaa jos tämä ottaa kaksi tuntia. Hmm..Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-65837738238827743942012-05-26T18:13:54.474+03:002012-05-26T18:13:54.474+03:00Miten olisi, jos kokeilisit tätä Top Chefistäkin t...Miten olisi, jos kokeilisit tätä Top Chefistäkin tutun Lasse Lindströmin jälkkäriä: <br />http://ideakeittio.fi.msn.com/ruokaohjeet/lasse-lindstrom-haudutettua-raparperia-vaniljamoussea-crumblea-ja-raparperigranitea/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-18779813217322516862012-05-26T18:01:03.332+03:002012-05-26T18:01:03.332+03:00HILLOA, HILLOA!HILLOA, HILLOA!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-53084129775355360872012-05-26T17:41:23.078+03:002012-05-26T17:41:23.078+03:00Peruspiirakka, mutta tee pohja voista, mantelimass...Peruspiirakka, mutta tee pohja voista, mantelimassasta ja jauhoista. Paista kuori ilman täytettä jonkin aikaa. Täytteeseen keität raparperinpalasia sokeri-kaneli-vedessä, sotket mukaan kermaa tai kermaviiliä ja ehkä kananmunan. Sokeria pitää olla riittävästi. Paista kunnes on hyytynyt. Tämä einoikeastaan ole mikään resepti, siitä tulee erilaista joka kerta...Maijahttps://www.blogger.com/profile/09063011026198126911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-84827960615008269152012-05-26T17:15:57.160+03:002012-05-26T17:15:57.160+03:00Mehua, keittele sokerin kera ja pullota! Parasta!
...Mehua, keittele sokerin kera ja pullota! Parasta!<br /><br />ElluAnonymousnoreply@blogger.com