tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post817446351364782397..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Korianteri-inkivääripestopastaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-24438934854395925122012-10-15T13:53:03.518+03:002012-10-15T13:53:03.518+03:00Eikö vaan, Anna! Olen samaa mieltä!
Hyvä kysymys ...Eikö vaan, Anna! Olen samaa mieltä!<br /><br />Hyvä kysymys Ulrika, en ole tullut asiaa edes ajatelleeksi. Äitini raastaa inkivääriä teensä sekaan ja kyllähän niin taidetaan tehdä muuallakin. Hmm, ehkä rakastan veistäni ja pilkkomista niin paljon, etten käytä juurikaan raastinta. ;)Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-52662162447210749952012-10-08T21:06:42.577+03:002012-10-08T21:06:42.577+03:00Kiitos, koukkuun jäin! Kerropa muuten, miksi inkiv...Kiitos, koukkuun jäin! Kerropa muuten, miksi inkivääri neuvotaan pilkkomaan, eikä esim. raastamaan? Onko sillä aromien kannalta joku merkitys?Ulrikahttps://www.blogger.com/profile/09358677597262460544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-51298921241999003592012-10-03T20:41:14.508+03:002012-10-03T20:41:14.508+03:00Kiitos reseptistä! Tämä oli aivan tajunnan räjäytt...Kiitos reseptistä! Tämä oli aivan tajunnan räjäyttävää - vielä parempaa kuin avokadopasta, joka sekin on taivaallista :)Annahttps://www.blogger.com/profile/13448705869486256071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-78449286195847241722012-10-01T13:53:08.438+03:002012-10-01T13:53:08.438+03:00Heh, hauskaa että maistui! Totta on, ettei se vält...Heh, hauskaa että maistui! Totta on, ettei se välttämättä näytä maailman kauneimmalta, maku on kuitenkin tärkein. ;)Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-37590380119855895572012-10-01T09:25:31.330+03:002012-10-01T09:25:31.330+03:00Kyllä Safkaa-kirjan avokadopasta on minunkin miele...Kyllä Safkaa-kirjan avokadopasta on minunkin mielestäni jotain aivan loistavaa. Kokeilin perjantaina, olin epäileväinen vielä ruoan valmistuttuakin, näytti oudolta, mutta maistettuani en epäillyt enää ja ahmin vain. Kiitos hyvästä ruoasta! Mutta makuasioistahan ei kannata kiistellä.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/09209194610343371203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-48425030742755818672012-09-30T14:29:47.103+03:002012-09-30T14:29:47.103+03:00Yaelian, minä opin korianterin kauneuden vasta iha...Yaelian, minä opin korianterin kauneuden vasta ihan viimeisen vuoden sisällä, nyt olen niin hulluna siihen, että syön suoraan ruukusta.<br /><br />Voi hyvä ihme, onneksi tosiaan oli rehellinen myyjä. Ja hyvä että ceviche maistui, sitten kun sen viimein eteesi sait. <br /><br />Kiitos Veera kun silloin heitit pastan kuvan Instagramiin, en olisi muuten edes tullut lounaalle! Ja kivaa että pikku prinsessa saa parasta mahdollista palvelua, niinhän sen kuuluu olla.<br /><br />Avokadopasta tuskin aukeneekaan kaikille, mutta testaa toki tämä.<br /><br />Nata ja sata muuta eivät tosin voi olla väärässä, kjäh. Hanki mortteli, iso sellainen. Et sä tarvitse blenderiä, ärsyttävä tilaa vievä vekotin jota ei saa minnekään piiloon.<br /><br />Natalla on hyvä maku. <br /><br />Ja maistuu samaten! Dorit, vie terkkuja perheelle!<br /><br />Anja, hyvä pointti. ;)<br /><br /><br /><br /><br /><br />Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-43979497344894519842012-09-30T01:05:12.663+03:002012-09-30T01:05:12.663+03:00Avokadoissa on eroa... anjaAvokadoissa on eroa... anjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-76878417080267337012012-09-29T23:43:05.124+03:002012-09-29T23:43:05.124+03:00Aaah, kuulostaa taivaalliselta! Aaah, kuulostaa taivaalliselta! Dorithttps://www.blogger.com/profile/05282814919442947824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-40598073765811967672012-09-29T19:46:11.593+03:002012-09-29T19:46:11.593+03:00No sinähän se Nata sitä olet etupäässä hehkuttanut...No sinähän se Nata sitä olet etupäässä hehkuttanutkin ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-64197031712755162962012-09-29T18:36:03.303+03:002012-09-29T18:36:03.303+03:00minä ainakin ymmärrän avokadopastan hehkutuksen. j...minä ainakin ymmärrän avokadopastan hehkutuksen. ja ymmärrän tämänkin, kun luin ainesosalistan.<br />joutuuko sitä oikeesti ostamaan blenderin? ainakin se painaisi vähemmän kuin mortteli, joka myöskin puuttuu.<br />kiitos!Natahttps://www.blogger.com/profile/13946899080176912981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-22602969031346346452012-09-29T17:30:25.725+03:002012-09-29T17:30:25.725+03:00Minä en henkilökohtaisesti avocadopastaa laitettua...Minä en henkilökohtaisesti avocadopastaa laitettuani ymmärtänyt sitä kaikkea hehkutusta. Mutta makunsa kullakin!<br />Tämä menee testiin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-80227087382962492582012-09-29T16:29:26.773+03:002012-09-29T16:29:26.773+03:00VIHDOINKIN! Tää oli Raflassa ihan järkyttävän hyvä...VIHDOINKIN! Tää oli Raflassa ihan järkyttävän hyvää.<br />Lapsi Prinsessa oli taas perjantaina saanut tosi hyvää palvelua, oli isänsä kanssa liikenteessä ja suosittelin menemään teille.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-65707003570889498562012-09-29T15:36:56.603+03:002012-09-29T15:36:56.603+03:00Kuulostaa herkulta (vaikken ole vielä avokado-past...Kuulostaa herkulta (vaikken ole vielä avokado-pastaakaan kokeillut)! Käsittämätöntä kyllä toi kalajuttu - mulla kävi seuraavanlainen episodi eräässä laadulla ja tuoreudella ratsastavassa ruokakaupassa:<br /><br />Päivä 1:<br />Minä: Hei, onko tuoretta kuhaa? Tekisin cevicheä.<br />Myyjä: No siinä ja siinä että lähtisinkö enää tekemään tästä.<br /><br />Päivä 2:<br />Minä: Hei, onko tuoretta kuhaa? Tekisin cevicheä.<br />Myyjä: En oikein suosittelis enää tästä kalasta.<br /><br />Päivä 3:<br />Minä: Hei, onko tuoretta kuhaa? Tekisin cevicheä.<br />Myyjä: Tää ei oo enää missään nimessä ceviche-kunnossa. Mutta huomenna pitäis tulla tuoretta.<br /><br />Päivä 4:<br />Minä: Hei, onko tuoretta kuhaa? Tekisin cevicheä.<br />Myyjä: No ei tullut tänään vaikka piti.<br />Minä: No onko mitään tuoretta merikalaa.<br />Myyjä: No eipä oikein.<br /><br />Kiitämme: rehellisyys ja myyjien stoorin loogisuus. Moitimme: se sama kuha möllötti edelleen myyntitiskissä vielä neljäntenä päivänäkin.<br /><br />Mutta viidentenä päivänä sain kuin sainkin kuhani (ja herkullisen cevicheni - kiitos keittokirjanne). Katrihttps://www.blogger.com/profile/17652262056233345740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-83454450595581380312012-09-29T14:24:55.850+03:002012-09-29T14:24:55.850+03:00Mums! Korianteri on suosikkiyrttejäni ja sopiikin ...Mums! Korianteri on suosikkiyrttejäni ja sopiikin ihanasti pastan kanssa.Pitää kokeilla seuraavan kerran inkiväärinkin kanssa:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com