tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post2087166352806245490..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Sykähdyttävän hyvää ankanrintaa ja endiivisalaattiaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-37556473502153912092012-12-06T18:13:04.935+02:002012-12-06T18:13:04.935+02:00Kiitos Karkki, olet ässä!Kiitos Karkki, olet ässä!Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-64178255702222675602012-12-06T17:45:25.277+02:002012-12-06T17:45:25.277+02:00On tän päivän lehdessä, laitan sulle meiliä tuohon...On tän päivän lehdessä, laitan sulle meiliä tuohon chicling kirppiksen osoitteeseen.karkkinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-81675913838626285612012-12-06T11:45:21.229+02:002012-12-06T11:45:21.229+02:00Ollos hyvä vaan, endiivi on ihan ykkönen! ;)
Kuul...Ollos hyvä vaan, endiivi on ihan ykkönen! ;)<br /><br />Kuulostaa hyvältä, Minna!<br /><br />Onnea matkaan, Sini. Tule kertomaan miten ankan kanssa kävi.<br /><br />Kyseinen tuote ei taida olla luomua, pitää vielä varmistaa kauppiaalta.<br /><br />Karkki, tämän ohjeen mukaan se ei jäänyt sitkoiseksi, ei lainkaan. Nyt ollaan ankan kanssa sinut, enkä moiti toista enää sitkeäksi. ;)<br />Tahtoisin kovasti tuon ESS:n paperiversion, minkä päivän lehdessä se oli? Yritän (epätoivoisesti) keräillä kaikki kirjaa koskevat jutut talteen. Ihanaa päivää sinullekin!<br /><br />Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-61253828628340138452012-12-06T10:38:49.940+02:002012-12-06T10:38:49.940+02:00Mä olen aina ajatellut että ankan pitääkin olla vä...Mä olen aina ajatellut että ankan pitääkin olla vähän sitkosta. Siis vähän. Mutta pitääkö? Meilläkin oli viimeviikolla ankkaa, ihan hyvää sellaista, ei murenevaa, mutta minun suuhun maistuvaa.<br /><br />Lueskelin tuossa ESS:n paperiversiota ja siellä ruokasivulla eteen pompsahti otsikko "Maukas Muru ja hyvää Safkaa" :) Pääsitte muutaman muun opuksen kanssa kirjalahjat-vinkkeihin.<br /><br />Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ja perheelle!karkkinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-4734186920009052022012-12-06T00:40:40.015+02:002012-12-06T00:40:40.015+02:00Luomu?Luomu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-23035164777061425892012-12-05T22:24:26.832+02:002012-12-05T22:24:26.832+02:00Tuo ankkaresepti päätyy ehdottomasti testiin - par...Tuo ankkaresepti päätyy ehdottomasti testiin - parempi puoliskoni kun pitää kovasti ankasta, mutta vielä en ole kotona onnistunut sen valmistuksessa aivan nappiin... :)Sinihttps://www.blogger.com/profile/11667640016454549792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-91178755676829146502012-12-05T20:49:39.052+02:002012-12-05T20:49:39.052+02:00Myös Dijon-sinapilla ja hunajalla maustettu jugurt...Myös Dijon-sinapilla ja hunajalla maustettu jugurtti on herkkua endiivin kera. Siihen voi sitten lisätä haluamiaan lisäherkkuja, kuten sinihomejuustoa, saksanpähkinöitä jne... Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-13373008270130924192012-12-05T17:02:45.529+02:002012-12-05T17:02:45.529+02:00Endiiviohjeita olenkin kaivannut! Kiitos tästä!Endiiviohjeita olenkin kaivannut! Kiitos tästä!Vimpshttp://tonninstiflat.wordpress.com/noreply@blogger.com