tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post5117294898532397637..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Miten syntyy Glorian ruokajuttu?Hannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-25609065033684847882013-02-28T09:08:47.852+02:002013-02-28T09:08:47.852+02:00Lähin suomenkielinen vastine olisi tuo kotiruoka, ...Lähin suomenkielinen vastine olisi tuo kotiruoka, se ei ole helppo kääntää, siksi jätimme sen lehtijutussakin muotoon husmanskost. ;)<br /><br />Kiitos Anja avusta, mun reaktioaika on ollut hävettävän hidas tässä viime päivinä. ;)<br /><br /><br />Hei Johanna, kiitos viestistäsi. Olen samaa mieltä, harvoin ryhdyn kokkaamaan mitään maata mullistavan vaikeaa tai erikoista, hyvällä kotiruoalla pääsee yllättävän pitkälle. Ne eri maailmojen maut haen sitten hyvistä ravintoloista, he osaavat ne jutut paremmin kuin meikäläinen. ;)<br /><br />JonnaP, iso kiitos sydäntä lämmittävästä viestistäsi! Voi että, tulinpa hyvälle tuulelle. ;) <br /><br />Nelly, kiitos, ihanaa kuulla että tykkäsit. ;)Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-6423895660844847712013-02-27T15:58:37.342+02:002013-02-27T15:58:37.342+02:00Niin, ja Ihanan lämminhenkinen juttu teistä tammik...Niin, ja Ihanan lämminhenkinen juttu teistä tammikuun Gloriassa! :)Nellyhttps://www.blogger.com/profile/00020759721270591415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-71443833291560686912013-02-25T16:48:18.143+02:002013-02-25T16:48:18.143+02:00Yhdyn todellakin edelliseen kommenttiin yksinkerta...Yhdyn todellakin edelliseen kommenttiin yksinkertaisesta ja konstailemattomasta ruoasta, jota esim. teidän UPEA Safkaa-kirjanne edustaa. Eipä tässä edes oikein sanat riitä kertomaan, miten kiitollinen olen teille tuosta kirjasta ja sen ohjeista. Sen lisäksi kaikki raaka-aineet ovat vielä edullisia ja helposti saatavissa.<br />Meidän perhe on ollut ruokataivaassa koko hiihtoloman, kun olen kokkaillut haukipullia, lohilaatikkoa, sinisimpukoita, oi, oi. Ja jopa erittäin nirso poikani on aivan koukussa avocadopastaan. <br />Eli kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! Toivottavasti teette vielä monta samanlaista keittokirjaa.<br /><br />T: JonnaPAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-24425791590470079592013-02-25T15:59:40.168+02:002013-02-25T15:59:40.168+02:00Hei Hanna,
Luin samaisen ruokajutun ja nämä kääry...Hei Hanna,<br /><br />Luin samaisen ruokajutun ja nämä kääryleet sienitäytteellä ovat listallani. On kiva juttu, että Glorian Ruoka & Viini on ottanut uudeksi aiheekseen kotiruuan (husmanskost) omassa Kotibistro-osiossaan. Aina ei tarvitse olla vaikea resepti, monet parhaimmista ruuista ovat ns. äitien tekemiä ja ihan tavallista kotisuokaa. <br /><br />Herkullinen kuva edesauttaa kokkkauskokeilua. :)Johanna75https://www.blogger.com/profile/02874186045554606667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-8677461830215463682013-02-25T13:49:52.229+02:002013-02-25T13:49:52.229+02:00kyl se mun mielestä on vaan kotiruoka, se husmansk...kyl se mun mielestä on vaan kotiruoka, se husmanskost... anjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-12310903106813888452013-02-25T12:22:52.384+02:002013-02-25T12:22:52.384+02:00mitä muuten se husmanskost on suomeksi? kun ei kot...mitä muuten se husmanskost on suomeksi? kun ei kotiruoka oikein täytä sitä termiä... Herkkusuun lautasellahttps://www.blogger.com/profile/10933811733123975362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-13929035760177557232013-02-24T20:40:02.098+02:002013-02-24T20:40:02.098+02:00Mahtavaa se onkin, eikä kahta samanlaista päivää s...Mahtavaa se onkin, eikä kahta samanlaista päivää seuraa koskaan toistaan. ;)<br /><br />M, kiitos paljon kommentista! Meillä oli tarkoitus laittaakin vinkki juttuun, että lihattomatkin kääryleet onnistuu kyllä, mutta tila loppui seksen emmekä saaneet toista repsua sinne sekaan. Sienillähän se onnistuu, hyvä sinä!<br /><br />Satu, kaalikääryleet on kultaa! Ja hei tuo savoijinkaali varsinkin, se kun rouskuu mukavasti ja näyttää nätiltä.Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-38925288953595295252013-02-24T19:15:01.751+02:002013-02-24T19:15:01.751+02:00Kaalikääryleitä, yesyesyes!!Kaalikääryleitä, yesyesyes!!Satuhttps://www.blogger.com/profile/07628963392741369406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-66397740077044718622013-02-24T19:04:54.790+02:002013-02-24T19:04:54.790+02:00Kääryleet näyttää jumalaisilta. Mulla on pakastime...Kääryleet näyttää jumalaisilta. Mulla on pakastimessa itsepoimittuja kantarelleja, vois tehdä kasvisversion joku päivä. Kiitos inspiksestä ja hauskasta jutusta!<br /><br />PS.<br />Mulla taitaa olla eräät koristeportaat jotka Sami olisi kovasti halunnut ostaa kuvatessaan juttua vanhempieni luona ;)Konkistadorihttps://www.blogger.com/profile/12817674231196756152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-43855152727055619632013-02-24T18:47:55.108+02:002013-02-24T18:47:55.108+02:00Oi vitsi! Kuulostaa niin mahtavalta, olisi kiva pä...Oi vitsi! Kuulostaa niin mahtavalta, olisi kiva päästä joskus seuraamaan kuvauspäivää!Nellyhttps://www.blogger.com/profile/00020759721270591415noreply@blogger.com