tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post5253937054741584688..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Ceviche ahvenestaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-41678381227439513132012-06-20T16:15:20.856+03:002012-06-20T16:15:20.856+03:00Lapamadon saamiseen ei vaikuta se onko kala pyydet...Lapamadon saamiseen ei vaikuta se onko kala pyydetty merestä vai järvestä. Lapamadon voi saada ahvenesta, hauesta, kiiskestä tai mateesta. Pakastamalla kalan vähintään vuorokaudeksi vähintään -18 asteessa. Tällöin kala ei tosin ole enää tuoretta eikä maistu siltä. Jos haluaa olla varma ettei saa lapamatoa niin kannattaa käyttää jotain muuta kalaa, esim kuhaa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-38856046953368170992012-06-09T18:07:48.800+03:002012-06-09T18:07:48.800+03:00Mökkirannan katiskaan oli sopivasti uinut pullukoi...Mökkirannan katiskaan oli sopivasti uinut pullukoita ahvenia, joten tämä resepti meni heti testaukseen. Kaupasta ei tosin löytynyt korianteria ja paprikakin unohtui ostoskorista, mutta hyvältä maistui silti. Kiitos!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09865222493936956959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-78268302674508527622012-06-08T22:44:51.737+03:002012-06-08T22:44:51.737+03:00Kalan lienee syytä olla myös merestä pyydetty? Vai...Kalan lienee syytä olla myös merestä pyydetty? Vai voiko järvikalaa syödä kuumentamatta vailla lapamadon pelkoa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-33557218189335639462012-06-08T21:56:54.340+03:002012-06-08T21:56:54.340+03:00Kaunis kuva, sinun työsi tunnistaa – tämän sanon h...Kaunis kuva, sinun työsi tunnistaa – tämän sanon hyvällä. <br />Hyvää matkaa sinulle, odotan innolla paluutasi.<br /><br />AnneliAnonymousnoreply@blogger.com