tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post7844003462342545680..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Mitäs tänään syötäisiin ja mistä sitä saataisiin?Hannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-34029482661761288492012-10-30T00:26:35.281+02:002012-10-30T00:26:35.281+02:00Ja lisäys vielä edelliseen kommenttiini että tärkk...Ja lisäys vielä edelliseen kommenttiini että tärkkelys on pahasta, siis minulle :) tarkoitan sitä spagetin tärkkelystäAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-70887388157660069472012-10-30T00:24:26.809+02:002012-10-30T00:24:26.809+02:00Kuulosti hyvältä without thät pasta shit. Siis spa...Kuulosti hyvältä without thät pasta shit. Siis spagettia se näytti olevan mutta pasta sana saa itsellä yrjön nousemaan kurkkuun. traumaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-38083496020981225592012-10-20T11:46:58.225+03:002012-10-20T11:46:58.225+03:00OU MAI GAAD. Hyvä hyvä, ruoan voimaa ei kannata al...OU MAI GAAD. Hyvä hyvä, ruoan voimaa ei kannata aliarvioida! ;)Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-48276960534737341892012-10-15T13:49:50.854+03:002012-10-15T13:49:50.854+03:00Vannoutunut naistenkaataja taltutettu lauantaiehto...Vannoutunut naistenkaataja taltutettu lauantaiehtoona tällä reseptillä.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-32323794862188920162012-10-15T13:49:50.688+03:002012-10-15T13:49:50.688+03:00Vannoutunut naistenkaataja taltutettu lauantaiehto...Vannoutunut naistenkaataja taltutettu lauantaiehtoona tällä reseptillä.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-32693332628483131752012-10-15T12:14:42.694+03:002012-10-15T12:14:42.694+03:00Itsekin olen kiikuttanut Hesariviinejä Alkosta kot...Itsekin olen kiikuttanut Hesariviinejä Alkosta kotiin, eli tuttu juttu. ;)<br /><br />Jospa olisi jäänyt yksi hookoon sininen joltakin ostamatta, se olis hyvä fiilis.<br /><br />Heleen, olen minäkin törmännyt avokadopastoihin, tässä se juju on tuo chilin potku ja juustojen suola, toimivat hienosti avokadon kera. Testaa toki! <br /><br />karkki, itse en voi sietää sitä tapalllista ruttupersiljaa, mutta lehtipersiljaa RAKASTAN! Tämä respeti on mainio myö skorianterin kera, me varioidaan ihan siten, mitä sattuu kotona kulloinkin olemaan.<br /><br />Terkkuja Riihimäelle! ;)<br /><br />Tintti, ei oel helppoa Helsingissäkään, siksi ostan aina varastoon. Tälläkin hetkellä mulla on neljä purkkia kaapissa..<br /><br />Joo, minäkin ängen lehtipersiljaa kaikkialle! Varmasti se onnistuu, tsemppiä!<br /><br />Siinähän ne tärkeimmät, Heidi, eli ei kun kokkaamaan!<br /><br />Kiitos Maria, kun sain (kysymättä) lainata kommenttiasi, se oli vaan niin huvittava, eihän tätä menoa meinaa oikein uskoa todeksi. Itse toivoisin Järvikylälle kilpailijaa, joka voisi vaikka kasvattaa/istuttaa yrtit oikeaan multaan, olisi mahdollisuus kasvatella niitä sitten kotonakin.<br /><br />Ei oo Pirpu totta! Haha!<br /><br />Gloria, chili kuin chili, kyllä itsekin heitän välillä kuivatut chilit kehiin, jos tuore on päässyt lopppumaan. <br /><br />Manteli, olen kuullut muualtakin että Lidl myy hyviä vihanneksia. Juuri se yrttien mauttomuus ärsyttää minuakin, kunpa vaan olisi oma kasvimaa (ja mielellään ympäri vuoden. muutto etelä-ranskaan koputtelee yhä takaraivossa..) <br /><br /><br /><br />Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-82130890381443345612012-10-15T12:14:41.962+03:002012-10-15T12:14:41.962+03:00Itsekin olen kiikuttanut Hesariviinejä Alkosta kot...Itsekin olen kiikuttanut Hesariviinejä Alkosta kotiin, eli tuttu juttu. ;)<br /><br />Jospa olisi jäänyt yksi hookoon sininen joltakin ostamatta, se olis hyvä fiilis.<br /><br />Heleen, olen minäkin törmännyt avokadopastoihin, tässä se juju on tuo chilin potku ja juustojen suola, toimivat hienosti avokadon kera. Testaa toki! <br /><br />karkki, itse en voi sietää sitä tapalllista ruttupersiljaa, mutta lehtipersiljaa RAKASTAN! Tämä respeti on mainio myö skorianterin kera, me varioidaan ihan siten, mitä sattuu kotona kulloinkin olemaan.<br /><br />Terkkuja Riihimäelle! ;)<br /><br />Tintti, ei oel helppoa Helsingissäkään, siksi ostan aina varastoon. Tälläkin hetkellä mulla on neljä purkkia kaapissa..<br /><br />Joo, minäkin ängen lehtipersiljaa kaikkialle! Varmasti se onnistuu, tsemppiä!<br /><br />Siinähän ne tärkeimmät, Heidi, eli ei kun kokkaamaan!<br /><br />Kiitos Maria, kun sain (kysymättä) lainata kommenttiasi, se oli vaan niin huvittava, eihän tätä menoa meinaa oikein uskoa todeksi. Itse toivoisin Järvikylälle kilpailijaa, joka voisi vaikka kasvattaa/istuttaa yrtit oikeaan multaan, olisi mahdollisuus kasvatella niitä sitten kotonakin.<br /><br />Ei oo Pirpu totta! Haha!<br /><br />Gloria, chili kuin chili, kyllä itsekin heitän välillä kuivatut chilit kehiin, jos tuore on päässyt lopppumaan. <br /><br />Manteli, olen kuullut muualtakin että Lidl myy hyviä vihanneksia. Juuri se yrttien mauttomuus ärsyttää minuakin, kunpa vaan olisi oma kasvimaa (ja mielellään ympäri vuoden. muutto etelä-ranskaan koputtelee yhä takaraivossa..) <br /><br /><br /><br />Hannahttps://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-10549196438597708062012-10-15T09:09:41.896+03:002012-10-15T09:09:41.896+03:00Täällä keskisessä suomessa ehdottomasti parhaat av...Täällä keskisessä suomessa ehdottomasti parhaat avokadot saa Lidlistä, ne on lajikkeeltaan jotain muuta kuin tavallisesti kaupoista löytyvät tummakuoriset serkkunsa, todella hyviä. Lehtipersiljaa kasvatetaan tietenkin itse kesällä metrikaupalla ja pakastetaan nyyteissä pakastin puolilleen, koska kaupan yrtit ovat ihan naurettavia mauttomia huituloita noiden omien rotevien luomupersiljoiden rinnalla. Mutta resepti on hyvä, kerrassaan loistava, kiitos siitä. :)Annahttps://www.blogger.com/profile/05233171418165918172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-5212559210373929182012-10-14T23:19:28.947+03:002012-10-14T23:19:28.947+03:00Itse en taas jaksanut lähteä kauppaan tuoreen chil...Itse en taas jaksanut lähteä kauppaan tuoreen chilin takia, joten laitoin chili flakes'ejä, kaikki muu oli reseptin mukaan. Hyvin toimi näinkin ja hyvää oli!<br /><br />Eilen yksi Facebook kaveri myös "mainosti" statuksessaan laittaneensa kyseistä tuokaa.<br /><br />GloriaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-69756309132327943182012-10-14T22:11:22.741+03:002012-10-14T22:11:22.741+03:00Mustapekassa oli niin basilika,persilja kuin lehti...Mustapekassa oli niin basilika,persilja kuin lehtipersiljakin lopussa. Limet oli aseteltu esille omaan koriinsa. ;)Pirpunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-57705464535089912502012-10-14T21:42:45.521+03:002012-10-14T21:42:45.521+03:00Hui! Oma kommentti ekana vastassa, kun surffailin ...Hui! Oma kommentti ekana vastassa, kun surffailin blogiin. :) Stockalla tänään vinkkasivat, että pecorinon sijasta voisi käyttää manchegoa, käytimme siis sitä pastassa ja hyvää tuli! Minusta pastan matkaa somessa on ollut hauska seurata ja sehän on vaan hyvä, että kauppiaat monipuolistavat usein harmillisen suppeaa yrttivalikoimaansa! Ja loppuun kuriositeettina: joku mainitsi, että limetkin alkoivat olla kortilla tänä viikonloppuna kaupoissa! :) MariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-52356685408349659162012-10-14T18:46:48.277+03:002012-10-14T18:46:48.277+03:00Meidän jääkaapissa on avocadoja hulluilta päivilt...Meidän jääkaapissa on avocadoja hulluilta päiviltä, pecorinoa on viime viikon kemuista, täyttyynee tuhota ennen kun kävelee vastaan eteisessä! HeidiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-74873108328120001892012-10-14T14:31:23.157+03:002012-10-14T14:31:23.157+03:00Tarvitsin toiseen reseptiin lehtipersiljaa ja sitä...Tarvitsin toiseen reseptiin lehtipersiljaa ja sitä ei todellakaan tuntunut löytyvän, selitys on ehkä tässä? :) Lehtipersiljaa onneksi löytyy nykyään vähän useammasta kaupasta ja jos tämän reseptin suosio saa kauppiaat lisäämän ko. tuotteen valikoimiinsa, iloitsen siitä kovasti. <br /><br />Ja avocadopastaa on olen kokeillut myös ja makoisaa on. Nyt kerään rohkeutta kokeilla teidän kirjastanne ikisuosikkiani creme bruleeta, toivottavasti se onnistuu! Kiitos ihanasta blogista ja keittokirjasta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-73423477360121738982012-10-14T11:22:47.589+03:002012-10-14T11:22:47.589+03:00Avocadopastaan löytyy onneksi tarvittavat lähikaup...Avocadopastaan löytyy onneksi tarvittavat lähikaupasta, mutta eipä ollu mikkään helppo homma löytää sitruuna-anjovispastaan niitä sardelleja... Piti ostaa Oulusta asti, eikä sielläkään suuresti niitä vaihtoehtoja ollu...<br />Tinttihttps://www.blogger.com/profile/02837360178783499217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-50875361698350737842012-10-14T11:07:05.419+03:002012-10-14T11:07:05.419+03:00Onneksi täältä maalta (Riihimäki) avokadoja saa vi...Onneksi täältä maalta (Riihimäki) avokadoja saa vielä. Hesari ei ehkä täällä tule joka kotiin, joten kaikki ainekset löytyivät helposti. Kiitos mahtavasta ohjeesta. Tytti<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-61510027730381671512012-10-14T08:59:33.998+03:002012-10-14T08:59:33.998+03:00Mun täytyy nyt tehdä tunnustus. Järvikylän persilj...Mun täytyy nyt tehdä tunnustus. Järvikylän persiljaongelma ei tunnu tänne asti, koska mä en ole koskaan (niinä kahtena kertana) laittanu persilijaa pastaan, koska persilija kuuluu antiyrtteihin. Ja silti on ollut superhyvää :)karkkinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-55118309043692657982012-10-14T07:55:15.416+03:002012-10-14T07:55:15.416+03:00Aikoinaan tein avokadopastaa, johon kyllä olin lis...Aikoinaan tein avokadopastaa, johon kyllä olin lisännyt tomaattia ja katkarapua, oli perheen suosikki. Taisin osallistua johonkin kilpailuunkin sillä, ei lyönyt läpi. Avokado oli siinä parasta, täytyy kokeilla tämä ohje, kun tuo kirjaili löytyy hyllystäni :).Ailahttps://www.blogger.com/profile/00396071831881586161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-85149101535031570942012-10-13T22:49:59.083+03:002012-10-13T22:49:59.083+03:00Vähänkö ootte tehneet palveluksen a) kasvisruoille...Vähänkö ootte <a href="http://www.projectmama.info/2012/10/ruokapalveluksia.html" rel="nofollow">tehneet palveluksen a) kasvisruoille ja b) kansanterveydelle.</a> <3Katjahttps://www.blogger.com/profile/12413157400445433136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-2546398227097170432012-10-13T22:22:18.725+03:002012-10-13T22:22:18.725+03:00Meillä koulussa kävi joskus Alkon edustaja puhumas...Meillä koulussa kävi joskus Alkon edustaja puhumassa, ja niillä on ihan sama juttu. Niitä viinejä mitkä Hesarin arvostelussa saa hyvät pisteet ja kommentit niin koko kansa haluaa ostaa heti ja hyllyt huutaa tyhjyyttään. Anonymousnoreply@blogger.com