tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post8155447423917537119..comments2023-10-28T13:06:54.216+03:00Comments on Chicling: Siikaa ja voikastikettaHannahttp://www.blogger.com/profile/12957529973362431711noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3877602219662065012.post-3249992086509635882011-07-14T15:56:45.945+03:002011-07-14T15:56:45.945+03:00Hei kulinaristi,
oletko kokeillut hiilikalaa? Kala...Hei kulinaristi,<br />oletko kokeillut hiilikalaa? Kala kypsennetään nopeasti halsterissa mahdollisimman kuumassa hiilloksessa, hiilien tuntumassa. Mielellään uuni-mallisessa grillissä. Onnistuu parhaiten savusaunassa. Kypsä kala irroitetaan halsterista nopeasti ja upotetaan kuumaan vahvaan suolaveteen, nostetaan ylös ja nautitaan. Kala jää edelleen rapeaksi, mutta imaisee itseensä kosteuden tästä suolavedestä. Maukasta:)Anonymousnoreply@blogger.com