13.7.2011

Riesling ja halsteri

DSC02626


DSC02646


DSC02625


DSC02667


Rieslingit ovat olleet tämän kesän raikastajia, yksi suosikeistamme savustetun ja halstratun kalan kanssa on Wolfberger Riesling.
Hyvät hapot ja mineraalisuus, joka toimii hienosti kyseisten kalojen kanssa. Aperitiivinakin ihan mainio. Samoin kuin puolikkaat samppanjat, mikä ihana keksintö.

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Puolikkaat samppanjat on kesän kohokohtia! Ja tuo Riesling on yksi suosikeistani tällä hetkellä. Sinun kuvasi taas jotain niin kaunista...tulee melkein itku! Kiitos!

Inni kirjoitti...

Puolikkaita shamppiksia saisi olla enemmän, ylipäätään puolikkaita pullokokoja. Käydessäni Ranskassa laukkuun eksyy aina muutama puolikas koska valikoima on laajempi, aina löytyy hyvä hetki poksauttaa korkki auki.

Tyyppi kirjoitti...

Riesling tuli testattua eilen ja hyvin maistui. Tykkään kovasti näist ä viinisuosituksistasi kun itse oon ihan ulalla viinien kanssa.