Rieslingit ovat olleet tämän kesän raikastajia, yksi suosikeistamme savustetun ja halstratun kalan kanssa on
Wolfberger Riesling.
Hyvät hapot ja mineraalisuus, joka toimii hienosti kyseisten kalojen kanssa. Aperitiivinakin ihan mainio. Samoin kuin
puolikkaat samppanjat, mikä ihana keksintö.
3 kommenttia:
Puolikkaat samppanjat on kesän kohokohtia! Ja tuo Riesling on yksi suosikeistani tällä hetkellä. Sinun kuvasi taas jotain niin kaunista...tulee melkein itku! Kiitos!
Puolikkaita shamppiksia saisi olla enemmän, ylipäätään puolikkaita pullokokoja. Käydessäni Ranskassa laukkuun eksyy aina muutama puolikas koska valikoima on laajempi, aina löytyy hyvä hetki poksauttaa korkki auki.
Riesling tuli testattua eilen ja hyvin maistui. Tykkään kovasti näist ä viinisuosituksistasi kun itse oon ihan ulalla viinien kanssa.
Lähetä kommentti