Itsenäisyyspäivän illallinen kului Porvoon idyllissä, fiilis oli kuin jouluaattona. Pöytä lastattiin herkuilla ja niistä nautittiin pitkän kaavan mukaan. Sitä syö hitaasti, kun pelkää tulevansa täyteen, ennen aikojaan. Naurua ja hauskuutta ei puuttunut. Täydellinen ilta.
Lotten on kuuma kokki, katso hienot ruokavideot. Tälle naiselle oma ruokaohjelma, sanon minä.
Kiitos, ihanat ystävät.
2 kommenttia:
Moikka!
Kun olet tuollainen kokkausihme, niin:
pitääkö kuivakakkua tehdessä ottaa jotenkin paistoaika ja/tai -lämpötila huomioon, kun tekee normi vuokaa kolme kertaa pienempään vuokaan kakkua?
Kiitos, jos jaksat/ehdit/haluat vastata!
Hei Nelly, apua, olen kadottanut kommenttisi ja sen myötä jättänyt vastaamatta kysymykseesi, pahoittelut! Ja siis tiedätkö, en ole mikään leipuri-ihme, mutta kun itse säädän tuon saatanallisen kuuman kaasu-uunin kanssa, niin kaikki selviää vaan kokeilemalla. Pistä siis testaten, paista monta kerralla niin ehkä joku onnistuu ;)
Lähetä kommentti