3.11.2012

Safkaa goes Middag




Miltä se mahtaa tuntua, kun maanantai-iltana soi ovikello ja ovella seisoo lähetti, käsissään Middag -ruokakassi ja valmiit reseptit. Kerron teille kun arki koittaa ja ensimmäinen ruokapussi kotiini saapuu.
Kassiin kerätyt raaka-aineet ostetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta tuottajilta ja viljelijöiltä, sen sisällöstä aina vähintään puolet on luomua ja sesonkituotteisiin panostetaan. Kuulostaa hyvältä, eikö vaan?
Pidän tuosta konseptista siinä määrin, että päätimme tehdä yhdessä Safkaa goes Middag -viikonloppukassin. Isänpäiväviikonlopuksi suunniteltu kassi saapuu (pääkaupunkiseudulla) kotiovellesi perjantaina 9.11 ja sillä ruokitaan ja kestitään neljä henkeä kolmeen otteeseen. Tarjolla on:

Lohta ja punajuurta
Avokadopastaa
Karitsankyljyksiä ja ris au vin

Kassin voi tilata kirjan kera tai ilman sitä, tilauslomakkeesta näet hinnan ja muut oleelliset tiedot.
Safkaa goes Middag -kassin voit tilata täältä. Rentoa viikonloppua!

2 kommenttia:

Ande kirjoitti...

Tuohan on ihan loistava idea! Tuohan on ihan loistava keino hyödyntää kirjahyllyyn unohtuneet keittokirjat.

Ja loistavalta näytti edellinen resepti, menee varmasti kokeiluun!

Hanna kirjoitti...

Joo, jospa tämä helpottaisi perheen ruokaviikonlopun suunnittelua. Pata kannattaa haudutella, on se vaan niin hyvää. Kaunista viikonloppua!