31.10.2011

Pinaattilettuja









Päivitetty pinaattiletturesepti löytyy Hannalla keittää -blogin puolelta.


Aamulenkki meren rannassa herätteli lempeästi alkavaan viikkoon. Kaunis maanantai.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös 500 g pinaattia ole aika hirmuinen määrä puoleen litraan nestettä?

Hanna kirjoitti...

Pinaatti menee ihan pieneen kasaan kun kaadat kuuman veden päälle, sitä ei jää jäljelle kuin pieni kourallinen. Toki vähempikin riittää, mutta tuo kulhollinen jota poikani tuossa pitää, katosi ihan nätisti taikinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta siis puoli kiloa pinaattia... Sehän on kauhea säkillinen. Ehkä olen väärässä.

Hanna kirjoitti...

Onhan se iso määrä, mutta kun lehdet ryöppää taikka huuhtoo kuumalla vedellä, se massa menee kasaan eikä jäljelle tosissaan jää kuin se reilu kourallinen, kaksi. Sen kun silppuaa veitsellä taikinan sekaan, niin ei siinä ole yhtään liikaa. Jos epäröit kovin, niin voit toki laittaa sitä vähemmänkin, tämän reseptin mukaan me teemme ja hyvä on tullut ;)

Anna-Kaisa kirjoitti...

Aih! Kiitos tästä reseptistä! Huomenna näitä!

Ja edelleen kiitos kesällä postaamastasi herkkupunajuurireseptistä. Söisin niitä vaikka joka päivä (ja melkein syönkin...). Lihan kanssa, kalan kanssa, fetajuuston kanssa, uunimunakoison kanssa, sellaisenaan...

Hanna kirjoitti...

Ole hyvä vaan! Tiedätkö, minäkin olen punajuurikoukussa. Sunnuntaina keittelin, paistelin, sössäsin ja tein ihanat leivät vuohenjuuston, pinjansiementen ja hunajan kera. Ai ai.