30.8.2012

Safkaa jakoon - kirja-arvonta!

_DSC0322

_DSC0277

Tätä hetkeä olen odotellut, Otavalta saapui vihdoin omat kappaleemme keittokirjastamme. Itse sain 12 kirjaa, jotka jaan perheelleni. Isovanhempien kirjan postitin tänään, tuntui hyvältä lähettää heille jotain konkreettista, mitä on itse kasannut kokoon. Kolme kirjaa lähtee teille, koska olette ne myötäelämisellänne ansainneet.

Voittajat saavat kirjan postitse kotiinsa, omistuskirjoituksella, tietty.

Kerrohan, miksi Safkaa tulisi matkata sinun keittiöösi? Voittajat selviävät 5.9 klo 12.00.
Perustelkaahan antaumuksella, aion lukea kaikki kommentit ja valita voittajat omakätisesti. Onnea matkaan!

EDIT: Arvontaan tuli vuorokausi lisää, joten voit jättää vastauksesi 6.9 klo 12.00 mennessä ja olet mukana. 

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

270 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 270 / 270
FunkyAiski kirjoitti...

Muut keittiön kirjat on jo kokattu läpi!

ainopalva@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olen viimeisen vuoden/kahden aikana mennyt opinnoissani ja harrastuksissani kohti jotain omaa. Jotain vielä tarkemmin määrittelemätöntä, mutta liittyen kuitenkin maaseudun kehittämiseen ja puhtaisiin, lähellä tuotettuihin/kerättyihin raaka-aineisiin.

Blogisi -ja oikeastaan sinun blogisi kautta löytämäni kokonainen blogimaailma- on ollut tärkeä osa tätä matkaa. En tiedä olisiko kirjallanne roolia tässä kehityksessä, uskoisin että voisi olla...

-Mai

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin onnea hienosta kirjasta! Erilainen keittokirja upeine kuvineen houkuttelee kovasti. Mikä olisikaan parempi ajanviete loppuraskaudelle kun testailla ja nauttia ihania reseptejä. Olisi jokaiselle päivälle nautinollinen herkkuhetki.

-Kirsi-

Elina kirjoitti...

Miksi keittokirjan pitäisi päätyä minun keittiööni, aluksi kauniisti hyllylle, josta se otetaan esille vain kun kokataan, mutta jonka sivuille aikojen saatossa päätyy milloin öljyroiskeita, milloin jauhoja sivujen väliin, milloin kastikeroiskeita, koska turhaan sitä on piiloon laittaa, kun sitä kuitenkin koko ajan tarvitaan?

Perusteluni on tämä perustarina: olen ensimmäiseen omaan kotiini muuttanut ja ruuanlaittotaitoni ovat ... no, ei niitä oikein ole. Tai siis osaan kyllä tehdä maistuvaa ja maukasta ruokaa, kunhan minulla on ohjeet siihen. Mutta itse en ikinä keksi mitään, joten 90% ruuanlaittokerroistani päädyn laittamaan wokkia, aina samoilla vihanneksilla. Haluaisin siis ideoita omaan keittiööni ja vaihtelua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijan keittiö kaipaa välillä muutakin kuin tonnikalaa ja makaroonia! T. Innokas kotikokki Elina

Leena kirjoitti...

Asun täällä Savon sydämessä ja koska olin seurannut ahkerasti blogia ja kirjan valmistumista, niin tilasin omani AdLibriksestä heti kun se oli sieltä saatavilla. Ystäväni tuli Pohjois-Karjalasta kyläilemään ja näki kirjan sohvalla. " Tämähän on tosi hyvä ja näissä ohjeissa on ihan tavallisia aineita. Ja kuvatkin ovat niin hienoja". Vastasin, että hän voi kyllä lainata kirjaa. " En lainaa, minä tahdon oman. Mistä näitä saa?" No, tilataan toinen kpl, jos ei satu arpaonni suosimaan!

Mimmu kirjoitti...

Safkaa sopisi erinomaisesti keittokirjakokoelmani arvovaltaiseksi kivijalaksi. Kyseinen kokoelma on nimittäin vielä aika vaatimaton ja koostuu lähinnä yläasteen köksänkirjasta ja naistenlehdistä talteen revityistä resepteistä. Nettisukupolven kasvattina on tullu tähän asti vain googleteltua ruokaohjeita - nyt aloittaisin mielelläni ihan ihkaoikean keittokirjakokoelman kartuttamisen! Eivätkös kypsä 22 vuoden ikä ja juuri saatu ensimmäinen työpaikka kielikin juuri sellaisesta orastavasta aikuisuudesta, johon sopivan boheemi ja suosituimmilta sivuilta tahraantunut keittokirja kuuluisi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen viimeisilläni raskaana ja haaveilen siitä hetkestä, että pääsen jälleen nauttimaan kaikista kielletyistä raaka-aineista ja ihanasta ruuasta. Mieheni saa ainakin alussa hoitaa kokkauspuolen, mutta hän tarvitsee reseptejä avukseen, jottei ruokavaliomme koostuisi pelkästä tex-mexistä ;). Siksi haluaisin kovasti saada keittokirjan!

Terveisin, Päivi

Hulta kirjoitti...

Koska olen hartaasti testannut jokaisen postaamasi reseptin (suosikkini on kaali-makkarapata) ja jos voitan kirjan pääsen jatkamaan testailua kotimme koekeittiössä :)

Miia kirjoitti...

Herkullista, simppeliä ja innostavaa suomalaista ruokakulttuuria on aina ilo esitellä myös Saapas-maassa. Moni italialainen ystävä tulisi iloiseksi uusien reseptien myötä.

Inkeri kirjoitti...

Koska minä niin haluaisin sen kirjan. Koska jokainen resepti, jota olen tästä blogista kokeillut, on toiminut ja maistunut. Koska olen "joutunut" antamaan näitä reseptejä eteenpäin ystävilleni, joille olen näitä ruokia tarjonnut. Koska rakkaudella laitettu ruoka on elämän suola. Ja sokeri. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava määrä kommentteja!
Taidan kuitenkin ostaa kirjasi ihan kirjakaupasta, tätä voisi laittaa muutaman pukinkonttiinkin.
Hyvää työtä!

Jenni kirjoitti...

Musta tuntuu, että Safkaa olis juuri oikea kirja meidän keittiöön. Muutettiin just, ja kerrankin on keittiö, mihin mahtuu tavarat sisälle, on pöytää minkä päällä häärätä ja nurkassa kököttää jopa kylmäkomero. Edellisten surkeiden keittiöiden masentamana ruuanlaittoinnostus on päässyt suorastaan kuolemaan, ja jostain pitäis nyt saada innostusta.

Kaiken lisäksi ystäväpariskunta asuu ihan kulman takana, ja kovana tavoitteena olisi pitää illanistujaisia ja muuten vaan syödä yhdessä ainakin pari kertaa kuussa. Olisikin huippua päästä yllättämään tyypit Safkan simppelin herkullisilla resepteillä! Nykyäänkin teen ruokaa pääasiassa tästä blogista löytyvillä ohjeilla, mustaherukkajäätelö on ehkä paras jälkiruoka mitä tiedän. :)

Katri kirjoitti...

Tykkään tosi paljon ruuanlaitosta ja teen mielelläni useammankin ruokalajin kokonaisuuksia, mutta viime aikoina inspiraatio on ollut ihan hukassa. Tuntuu, että teen viikosta toiseen aina samaa ruokaa, eikä vastaan ole pitkään aikaan tullut uusia mielenkiintoisia reseptejä, joita tekisi mieli kokeilla. Erityisesti kaipaisin vinkkejä nopeaan, herkulliseen ja terveelliseen arkiruokaan, ja olen ymmärtänyt, että kirjastanne löytyy nimenomaan sellaisia reseptejä. Toisaalta, nyt kun kesämenot alkavat olla ohi, myös enemmän aikaa vievälle viikonloppukokkailulle on taas aikaa (jes!) :) Tykkään keräillä ideoita eri lähteistä, inspiroitua ja soveltaa. Joten omasta mielestäni ansaitsisin Safkaa-kirjan nimenomaan inspiraation lähteeksi omaan keittiööni :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksikö minulle? Rakastan ruoanlaittoa, houkuttelevia ruokakuvia, ihania astioita, kattauksia. On vain yksi MUTTA. Olen nirso ja maustan aina samalla tavalla. Jos ohjeessa sanotaan: sitruunaruoho, minä en sitä osta, vaan korvaan chilillä. Jos ohjeessa sanotaan meirami, korvaan sen chilillä.

Sun uutukaisen kuvat näyttää siltä, että saattaisin jopa uskaltaa niiden innottamana tarttua kauhaan ja jättää sen chilin kaappiin ;).

neiti.karsimaton@gmail.com

Mimi kirjoitti...

Hei Hanna,

Siitä tulee joka tapauksessa ensimmäinen keittokirja, jonka ostan itselleni ja lahjaksi. Nimimerkillä koukussa avokado-lohisalaattiin.

Unknown kirjoitti...

Kokkaaminen on vaan ihanaa, ja en omista muita keittokirjoja kuin jonkun ikivanhan koulukirjan joka on yläasteelta kotoisin. Rakastan kokkailua ja tän kirjan seurassa ois maailman parasta kokkailla kavereiden seurassa. Ruoka on hyvää ja syöminen parasta ;)

Laura kirjoitti...

Haluaisin Safkaa-kirjan, sillä olen sitä jo kerran kirjakaupassa selaillut ja mykistyin kauniista kuvista, kirjan ihanasta materiaalista ja ennen kaikkea fiksuista ja maukkaan kuuloisista resepteistä!

Mikä parasta, mielestäni moni ohjeista sopii myös opiskelijan keittiöön, nimittäin monet keittokirjat keskittyvät niin eksoottisiin raaka-aineisiin, ettei opiskelijabudjetti veny niiden alkuperäiseen toteuttamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Minun pitäisi saada kirja, sillä olen aivan tumpelo kokki, enkä osaa valmistaa mitään ilman ohjetta. Jos kirja korvaisi tämän puutteen minussa, niin mieheni olisi tästä ikuisesti kiitollinen!

tv. Miss Kauhukeittiö

Aila kirjoitti...

Teen itse aika ainutkertaisia ruokia, koska kokkailen hyvin pitkälti fiiliksellä, toki perusasiat mielessä pitäen :) parhaat makuelämykset ovat syntyneet sattumalta: juuri nyt tuntuu siltä, että vielä ripaus tuosta purkista... jotenkin luulen, että niin sen pitääkin olla. Hyvän, tunteella valmistetun ruoan syöminen on ainutkertaisen ihanaa :) olen varma, että sinun reseptisi ovat syntyneet rakkaudesta hyviin raaka-aineisiin, mielessäsi on ollut se ihana hetki, jolloin voi sanoa, hymyssä suin: syömään, ruoka on valmista :)ja siksi luulen, että pitäisin hyvin paljon kirjastasi, olet maustanut sen osalla omaa persoonaasi :)

Leena kirjoitti...

Olen seurannut täällä savonmaalla tiiviisti kirjan valmistumista blogisi kautta ja tilasin sen itselleni AdLibriksestä heti kun se oli mahdollista. Viime viikolla ystäväni Pohjois-Karjalasta oli kyläilemässä, nappasi kirjan sohvalta ja intoutui lukemaan." Tämähän on tosi hyvä, näissä ohjeissa on ihan tavallisia aineita. Ja kuvat ovat tosi hienoja". Lupasin, että hän voi lainata kirjaa. Ei kuulemma tahdo lainata, koska haluaa oman. Pitää siis tilata toinen kappale, jos ei satu arpaonni suosimaan!

Anonyymi kirjoitti...

Heips,
asun Turussa enkä pääse ravintolaanne syömään (ainakaan kovin useasti),joten tarvitsen ehdottomasti omakseni sen lohijutun reseptin. Ja kaalin käytöstä oppia! Ja avokadojen ja...

pikoskin

ensu kirjoitti...

Saisin - Aikaan -Fiksua - Kattilantäytettä - Antaumuksella - Arkenakin ---- jos käytössä olisi kunnollinen keittokirja.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ansaitsisin Safkaa- kirjan koska mielestäni se edustaa sitä ruokakulttuuria ja tapaa kokkailla!Lisäksi rouheankauniita kuvia ei voi koskaan katsella liikaa... Kiits kauniista blogista!
T. Ans

Eltsu kirjoitti...

Olen koukussa kokkaamiseen ja olen kuullut Safkasta pelkkää hyvää. Vesi kielellä olen seurannut mm, Valkoisen roskasakin Natan kokkauspäivityksiä.

Opiskelijana ja urheilijana kaipaan perusruokaohjeita, joista on tehty persoonallisia ja joissa on uusia vivahteita.

Tänne siis saa lähettää Safkan!!

Sannna- kirjoitti...

Mukava arvonta :) Itse haluaisin kirjan siitä syystä, että olen mielestäni todella suppeakatseinen ja varovainen kokki. Intoa löytyy ihan pirusti mutta taidot ovat hieman puutteelliset jonka vuoksi tulee sorruttua aina niihin perusvarmoihin resepteihin jotka tiedän osaavani. Blogissa julkaistujen reseptiesi perusteella uskoisin uskaltavani kokeilla myös kirjan sisältämiä juttuja. Ja onhan tuo kirja jo niin herkullisen näköinenkin, että kyllä sen kelpaisi keittiönsä koristukseksi ottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsen tämän koska luulin munien tulevan navetasta. Auta minua ymmärtämään ja omaksumaan ruoka ja hyvä elämä, kiitos.


Eppu

Anonyymi kirjoitti...

Tämän kirjan minä haluan ostaa. Vielä pitää odotella seuraavaan Suomen lomaan reilu kuukausi, ellet yhtä haluaisi jo nyt alppimaan keittiöön lähettää.

Terveisin, Päivi K.

Maria kirjoitti...

Oih, tuo kirja on saatava! Sen lisäksi että jännitän sitä milloin synnytykseni käynnistyy (any day now...), pelkään että lapsen myötä jään jumittamaan niihin muutamaan perusruokaan jota tapanani on tehdä kun muuta en keksi/jaksa/viitsi. Uskon, että Safkan voimin jaksaisin kokeilla uusia reseptejä vaikka univelka painaisikin.

(...ja tuo suklaafondant -ohje on saatava! Kuola valuu huolestuttavasti näppikselle...)

Anonyymi kirjoitti...

Keittokirja näyttää hyvältä ja reseptit herkullisilta! And because I'm worth it! ;)

Mippe

Noora kirjoitti...

Koska haluan innostua kokkaamisesta ja tehdä ihanaa ruokaa ihanalle miehelleni.

Nelsson kirjoitti...

Koska tahtoisin laittaa lapsille ruokaa, josta he oikeasti pitäisivät. Omista kokkauksistani uppoavat vain kaikki nakki- ja jauhelihajutut. Heti jos yritän kehittää jotain ihanaa kasviksista, kanasta tai kalasta niin ei uppoa. Päiväkodissa on kuulemma hyvää ruokaa. Minäkin tahdon osata tehdä. Päiväkodin Johanna leipoo kuulemma pulliakin. Just. Mä häviän sille keittäjä-Johannalle ihan 6-0. Mä haluan pärjätä tälle Jossulle. Siksi tartten kirjan. Hyvän suomalaisen, rehdin ja rehellisen keittokirjan. Että mäkin oppisin tekemään ruokaa, mikä kelpaa muillekin kun koiralle.

Anonyymi kirjoitti...

Siksi kun meikällä ei ole koskaan ollut mitään keittokirjaa (kotitalouden oppikirjaa ei lasketa vaikka mainio kaveri onkin) ja täällä Alankomaissa tulee hullu himo kokkailla kaikista ihanista & tuoreista raaka-aineista. Ideat vaan on vähän hukassa ja nettiresepteissä ei yksinkertaisesti ole sitä roiskepitoista tunnelmaa.

x tinttu

Anonyymi kirjoitti...

Olen kokeillut lähes kaikki täällä blogissasi olleet reseptit ja haluan niitä lisää, siksi keittokirja olisi ihana saada.

Anonyymi kirjoitti...

Olen kokeillut lähes kaikki reseptit mitä olet täällä blogissasi julkaissut, ja haluan niitä lisää, siksi keittokirja olisi ihana saada.
-Marianne-

Priska kirjoitti...

Haluamme kirjan omistuskirjoituksella: Teos on taitavasti toteutettu, yksinkertainen koru, joka olisi meillä esillä ja käytössä perheen arjessa. T. priska tyttärineen

Anna kirjoitti...

Olemme muuttamassa tässä kuussa ulkomaille kauas pois ja haluaisin niin kovin mielelläni ottaa mukaan palan kotimaista ruokailua! :) Selailin opusta ystäväni luona, ja noin jokainen resepti sykähdytti ja houkutti kokeilemaan heti.

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsen safkan koska se on kaunistus keittiöön, hih.
Itse pääasia on kuitenkin se että olen tehnyt paljon blogissa jakamiasi ohjeita ja ne ovat aina onnistuneet, ovat kohtalaisen näpsäköitä tehdä ja ne maistuvat ihanilta. Pidän siitä että reseptisi koostuu yksinkertaisista ruokalajeista, joissa korostetaan raaka-aineiden laatua määrän sijaan.

Itselläni ei ole makujen yhdistämisen taitoa ja haenkin usein vinkkejä sekä suuntaviivoja blogistasi.

Jos en tätä kautta kirjaa saa, niin ehdottomasti käyn sen ostamassa koska aikaisemmin mainitsema avocado-pasta jäi kutkuttelemaan makuhermojani :)

Iiris

Tintti kirjoitti...

(Kolmen vuoden keittiöalan koulutuksesta huolimatta) olen nykyään hirvittävän laiska kokkaaja ja huono keksimään mitä millonkin laittaisin. Niinpä kattiloissani pyörii samat muutamat ruuat ja uunissa paistuu jatkuvasti lämppärit. Vain itsellensä ruuan laittaminen tuntuu niin typerältä ettei siihen yleensi viitsi suuremmin panostaa... Tarvitsen apua lämppäreistä pääsyyn ja opusta joka auttaa löytämään uudelleen intohimon itselle ruuan laittamiseen. Safkaa vaikuttaa just passelilta moiseen. :)

jasmine kirjoitti...

tarvitsen keittokirjasi, koska nuudelit ja hernekeitto alkavat jo kyllästyttämään. työskentelevänä opiskelijana en ole ehtinyt edes etsimään uusia reseptejä ja/tai kiinnostavia keittokirjoja, joten sinun keittokirjasi varmasti auttaisi asiaa. ruokasi aina näyttää taivaallisilta!

LilaViola kirjoitti...

Voi tuota ihanuutta! Olen jo monista blogeista lukenut kirjaan liittyviä kehuja, ja nuo kuvat, nuo kuvat.. Nehän voisi syödä :-) Asun jo vuosia ulkomailla ja haikailen nykyään kovasti suomalaisten keittokirjojen pariin, niitä kun ei täällä missään pääse hiplailemaan. Tässähän se mahdollisuus olisi.. :-) Slurps!

Lottaloviisa kirjoitti...

Nälkä eikä resepti-ideoita. Paha paha yhdistelmä.

Cucu kirjoitti...

Koska ruuanlaitto ja hyvä ruoka, kauniit keittokirjat ja herkulliset reseptit ovat rakkauteni, intohimoni ja inspiraationi.

Mytty kirjoitti...

Minulla on terveellinen ruokavalio kadonnut (taas!) kesän myötä. Edes huono olo (herkkä vatsa, joka sairastuu väärällä ruokavaliolla) ei meinaa tällä kertaa auttaa terveellisten ruokatottumusten palauttamiseen. Olen kuitenkin hirveän perso hyälle sapuskalle joten uudet reseptit ovat ennenkin palauttaneet mut oikeille raiteille :) Tällä kertaa haluaisin myös tehdä sen ENNEN kuin mitään vakavempaa vatsareistailua tapahtuu. Tuo kirja tsemppaisi varmasti uusien reseptien kautta terveellisempään elämään!
mytty83@gmail.com

Hanna-Leena kirjoitti...

koska rakastan tehdä ruokaa ja kirjakaupassa Safkaa selailessani tulin siihen tulokseen, että tämä on saatava!

kid kirjoitti...

Tahtoisin kovasti voittaa kirjan, koska yllättäisin mielelläni ystäväni kokkaamalla heille välillä jotain uutta. Uusia makuyhdistelmiä kynttilänvalon ja viinilasillisen ääreen tarvitaan aina, vaikkei perinteisissä ja hyviksi todetuissakaan ole mitään vikaa. Paluumuutto pohjoiseen saattaisi tuntua lempeämmältä.
Ja siksi, että kirjaa on hehkutettu joka hemmetin blogissa jota luen. Ja siksi, että kirja vaikuttaa upealta pakkaukselta. Siis sellaiselta, jonka luultavimmin ostan likaantumaan lieden viereen vaikka onni ei osuisikaan kohdalleni.

Anonyymi kirjoitti...

Jotta lapset saisivat arkisin safkata muutakin kuin maksalaatikkoa, pinaattilettuja ja kalapuikkoja. Siksi.
Jotta minä oppisin. Siksi.
- Ella

Nibe kirjoitti...

Voitto kyllä kelpaisi, sillä olen juuri muuttanut omaan asuntoon ja ruuanlaitto nyt on vähän mitä on... Olisi ihana kokkailla kaikkia ihania ruokia ystävilleni! Ja samalla oppia tekemään ruokaa:D jotain muutakin kuin mikrosafkaa..

sanni kirjoitti...

safkaa on ollut ostoslistalla jo ennen kuin se julkaistiin, mutta ikävä kyllä työni loppuivat ja rahanmenoa pitää priorisoida. olisi upeaa päästä tekemään todella maukasta ruokaa kotioloissa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan siksi, että omat reseptit alkaa olla loppuun kulutettu ja vaihtelu virkistää kummasti. LÖytyyhän niitä reseptejä netistäkin vaikka kuinka paljon, muttaluotan teidän tuotokseen paljon paljon enemmän!
Abe

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan ruokaa! Ja blogisi on yksi lempiblogeistani. Siksi. :)

T.ET

Anonyymi kirjoitti...

Luulin jo menettäneeni mahdollisuuteni mahtavan kirjan arvontaan, mutta kuinka ollakaan minulle tarjoutui uusi tilaisuus. Rakastan ruoanlaittoa ja uskon, että suurella sydämellä tekeminen näkyy ja maistuu ruoissani. Suurella sydämellä tekeminen näkyy myös teidän kauniissa kirjassanne, johon tutustuisin enemmän kuin mielelläni keittiössäni.

t. Titti

Juho kirjoitti...

Oon aika kehno ruuanlaittaja ja yleensä poikaystävä on se, joka kokkailut hoitaa. Olis kiva, et mäkin voisin sit laittaa jotain hyvää safkaa...

Mandariini kirjoitti...

Olen pitkän aikaa lukenut blogiasi joten olisi kiva nähdä millaisen kirjan olet aikases saanut. Ja saada vinkkejä omiin kokkailuihin.

sama kirjoitti...

Oi, kirja nostaisi perheemme aikuiset jäsenet tästä arjen aloittamisen melankoliasta! Kokkaaminen on yhteinen ilomme mutta arki(ruoka) on viime aikoina ollut keskiössä. Olisi niin piristävää tarttua uusiin resepteihin, joista olen lukenut hyvää jo monesta lähteestä!

Anonyymi kirjoitti...

Kaks kuukautta sairaslomalla kotona vietettäväksi, nyt olis aikaa kokoata.....

KKK

Katja kirjoitti...

Haluaisin kirjanne, koska toivon, että minulla olisi pysyvä muistutus siitä, että vain sydäntään kuuntelemalla pääsee elämässä kaikkein pisimmälle. Uskon, että kirjanne on täynnä reseptejä, jotka tulevat suoraan sydämestä.

Anonyymi kirjoitti...

Se avokadopasta. Piste :) Tarvitsisin kokonaisen kirjallisen avokadopastaverrannaisia piristämään syksyä ja saamaan mut taas löytämään sen jonnekin nurkan taakse kadonneen ruoanlaittoinnon.

sannakaisa

Anonyymi kirjoitti...

Kolmen nirson pikkupojan kanssa arkinen ruuanlaitto ei aina ole yhtä juhlan hurmaa ja ilotulitusta. Blogistasi napatut pinaattilettujen ja sardellipastan ohjeet ovat kuitenkin pelastaneet jo lukuisat illat ja tyhjät vatsat. Haluaisin laajentaa repertuaariani ja poikien makutottumuksia entisestään, kiitos! :)

AnnaH

Jenni kirjoitti...

Uusi koti kaipaa uutta keittokirjaa. :)

TaikkuH kirjoitti...

Ihan pakko saada se avokadopastan resepti! :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla ei ole mielikuvitusta ruuanlaiton suhteen.
an-nu at luukku.com

Auringonkukkanen kirjoitti...

Onnea myös minulta uuden kirjan johdosta!
Eksyin blogisi sivuille sattumalta, muistaakseni Anu Harkin blogin kautta ja jäin heti koukkuun.
Blogisi on innostava ja ennenkaikkea hauska. Pilkettä silmäkulmassa ja ruokakuvat, nam! Itse osaan (ainakin omasta mielestäni) leipoa kohtalaisen hyvää leipää ja sämpylöitä mutta ruuanlaittotaidot ovat hmmm sanotaanko että parantamisen varaa olisi hurjasti. Toivoisin saavani Safkaa-kirjan jotta pääsisin opettelemaan myös ruuanlaittoa ja siten yllättämään perheeni :)

Anonyymi kirjoitti...

vierastan aina näitä perusteluja, mutta kun nyt tuli päivä lisää, niin minä, ja ennenkaikkea minun lapset ansaitsee kirjan. en muka ole raaskinut ostaa sitä (hinta ei syy, vaan organisoimaton pää tässä elämäntilanteessa), mutta nyt kun olisi hetki aikaa kokata arkisinkin, niin kaipaisin inspiraatiota siihen, ja hanna sinä inspiroit minuu :).

-bee

Jose kirjoitti...

Meidän taloudessa ollaan ehkä maailman surkeimpia ja mielikuvituksettomia ihmisiä, kun kyse on ruuanlaitosta! En haluaisi ostaa kökköä mutten keksi mitään järkevääkään ruokalajia, joten usein kävelen kaupasta ulos tyyliin pelkän maustamattoman luomujogurtin tms. pikkujutun kanssa... Safkaa pelastaisi meidät taatusti monelta epätietoiselta (ja -toivoiselta) ruokahetkeltä.

Anonyymi kirjoitti...

Koska teen ruoat aina omasta päästäni. Välillä onnistun erittäin hyvin, toisinaan en lainkaan.
Hanne

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoisin kirjan sillä ostin jo itselleni oman, menin sitä sitten baariin juhlimaan ja UNOHDIN sen kirjan Akateemisen pussissa sinne baariin. Itketti niin että et arvaakaan. Ansaitsen sen! Ja se joka kirjan varasti, ansaitsee pohjaan palaneita lettuja ja närästystä.


Assi

Tytti kirjoitti...

Haluaisin päästä tutustumaan kirjaasi ja koska olen tällä hetkellä puolen vuoden keittokirjojen ostokiellossa toivon voittavani sen tätä kautta. Ja tietysti minua huokuttaisi päästä kokeilemaan ohjeitasi ja sitä kautta maistelemaan herkkuja :).

Katje kirjoitti...

Heissan!
Tämä olisi mahtava lisä ei niin kovin suureen keittokirjakokoelmaan. Myös, ulkomailla asuessa olisi kiva lukea reseptejä suomeksi ja näin upeita! Löytyyhän netistäkin reseptejä, mutta ei se ole sama asia kun hienosta keittokirjasta niitä lukiessa.

Hanna kirjoitti...

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, onnelliset voittajat saavat tänään tietää asiasta. En ole aiemmin saanut karsittua vastauksista mieleisiäni, nyt ne on eritelty. Ja siitä kasasta valitsen umpimähkään kolme voittajaa.

Nimimerkki Hannu, joka kerroit minun olevan epäreilu poistettuani kommenttisi - poistin kommenttisi ja poistan ne jatkossakin. Eikä siinä ole mitään epäreilua, toimin näiden raamien sisällä juuri kuten haluan.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 270 / 270   Uudempi› Uusin»