11.10.2012

Oodi avokadopastalle ja kaikille teille

_DSC0068


Tervehdin aamun Hesaria tuttuun torstaiseen tyyliin, eli kaivoin ensimmäiseksi esiin Ruoka-osion ja heitin loput lehdestä sohvalle.
Siinä kuulkaa piparminttutee läikkyi kun katselin aamusilmillä kovin tutun näköistä pasta-annosta. Hierottuani loput unihiekat silmistä, pystyin jo hahmottamaan otsikon ja tajusin että siellä se meidän pasta paistattelee, Hesarin ruokasivuilla!
Jos kiittäisin tässä jokaista avokadopastaa kokkaillutta, väsyisi käsi ja loppuisi tila. Kiitämmekin kollektiivisesti teitä kaikkia, jotka tästä reseptistä tykkäsitte ja sitä omissa ympyröissänne jaoitte, ollaan täällä ihan onnesta soikeina. Ja ehkä hienoisessa hiprakassa, nautimme nimittäin lounaalla lasilliset samppanjaa, koska Inke vahvasti suositteli.

Jos lehti ei kolahtanut omasta postiluukustasi, jutun voit lukea myös täältä.


19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin, että kypsät avokadot on tänään loppu kaupoista...

FaerieS kirjoitti...

Tänään voi olla tosiaan avokadot kaupoista kortilla niinkuin ano tuossa ylhäällä jo mainitsikin!
Onnittelut upeasta reseptistä!

Anonyymi kirjoitti...

Myös tänään kotiin kannetussa Glorian Ruoka&Viini:ssä Pipsa H. mainitsee pastanne (s.17)... Ei auta kun kokeilla sitten!

silja kirjoitti...

Hanna, näin onnellisena ja vatsa täynnä avokadopastaa,en voi kuin kiittää sinua ja miestäsi ! Reseptistänne tuli kerralla lempparini. Lehtileike Hesarista on jo matkalla postitse Vaasaan pojalleni, saa kokkaava kauppatieteen opiskelijakin maistaa taivaallista pastaanne. Seuraavaksi marssin kirjakauppaan, sillä kirjaanne minulla ei vielä ole !

Anu kirjoitti...

Onnea mahtavasta artikkelista, toivottavasti yhä useammat löytävät myös keittokirjan! :)

Avocadopastanne on onnen täyttymys!!! Tätä mieltä on myös kolmevuotias tyttäreni, joka nautti siitä viime viikolla Raflassa, kun kävimme siellä juhlistamassa koko perhen voimin asuntokauppoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää. Nam. Testattiin heti ohje. Hesarin lukijana kokeilen silloin tällöin ruokatorstain reseptejä. Meidän lähikauppa Mustapekka laittaa usein ainakin juustotiskille vinkin siitä, mitä HS on torstain ruokaosiossa mainostanut. Tänäänkin pecorinoihin ohjasi lappu juustohyllyssä. Hienoa, että Safkaa -kirjanne saa näin positiivista julkisuutta. Ja blogisi myös. Joka tapauksessa avocadopasta todellakin maistui erinomaisen hyvältä. Kiitos.

karkki kirjoitti...

Ihan aiheellinen artikkeli Hesarilta! Tää on herkkua jota ei kannata pihdata. Ja koska mun miehen keittiömausteet on edelleen valkosipuli ja chili, sain siitä huolimatta hyvää ruokaa uudella vivahteella. Jopa meidän 1v 5kk harjoitteli pastansyömistä tällä reseptillä viikonloppuna. Miehesi taisi tietää mitä teki - ei tuollaisen annoksen jälkeen kukaan sano ei, jos kositaan ;)

Hanna kirjoitti...

No oikein veikkasit, kaksi tyhjää laatikkoa oli meidän lähikaupassa..

Kiitos, resepti on kyllä mainio, ihanaa että se on muidenkin makuun!

Oi, ihana Pipsa! Tulossa muuten postaus hänen kauniista keittokirjastaan, siellä oli muutama todella kiinnostava resepti, en malta odottaa että ehdin ne kokkailla läpi!

Voi kiitos Silja! Luin kommenttisi ääneen kun olimme moikkaamaassa äitiäni, ihana palaute - hurkasti kiitoksia!

Kiitos Anu ja onnittelut asuntokaupoista! Terkkuja kolmivuotiaalle, ihana ikä!

Mustapekka rokkaa, kunpa se olisi lähempänä. Hauska kuulla että pasta maistui ;)

Heh, kiitos kommentista Karkki. Tämä torstai oli kyllä melko taianomainen, niin paljon onnitteluja ja huomiota suunnasta jos toisesta, en tahdo että tämä päivä loppuu milloinkaan. ;)

Mrs KS kirjoitti...

Oi tätä nettiajan ihanuutta! Ei ole Hesaria saatavilla täällä Lontoo-maassa, mutta pääsemme kokeilemaan reseptiänne sähköisessä muodossa.

Tintti kirjoitti...

Avocadopata pyörähti tänään minunkin lautasella. Ja hyvää oli taas... edelleen...
Päätös pastan tänään tekoon tuli kyllä jo eilen kun pöydälle kypsymään jätetty avocado alkoi vihjailla että alkais olla jo enemmän kuin korkea aika... :)

Hanna kirjoitti...

Mrs KS, no niinpä, terkkuja sinne!

Meilläkin on Tintti aina kasa avokadoja keittiön pöydällä, siitä niitä käytetään sitä mukaa kun ovat parhaimmillaan. Ja kaapista kun löytyy aina juustoja ja ikkunalaudalla rehottaa yrttitarha, on avokadopastan ainekset aina saatavilla. ;)

Annika kirjoitti...

Kuulin eilen ruokalassa puhuttavan suositusta "avokadopastareseptistä".

Anonyymi kirjoitti...

Poikaystävä tuo nykyään kaupasta tullessaan avokadoja ja sen ainoa ehdotus ruoaksi on nykyään avokadopasta. Ja eihän se haittaa sillä onhan se superhyvää!

Hanna kirjoitti...

Jee, meitsihän täällä ihan punastuu!

Fiksu poikaystävä, varo ettei muutu vihreäksi. ;)

maria kirjoitti...

Okei, nyt tulee vähä tyhmä kysymys, mutta onko toi ohje julkaistu täällä blogissa? Minä kun en sitä mistään löydä :(

Jonna kirjoitti...

Mistä kummasta sen tietää, että avokado on sopivan kypsä?

Karo L. kirjoitti...

Täytyihän tuo resepti testata eilen kaiken hehkutuksen jälkeen ja olikin oikein hyvää! Jopa kasvisruoka-epäluuloiselle poikaystävälle näytti maistuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida! Yritin tänään metsästää pasta aineksia ja niitä ei itä-Helsingistä tuntunut löytyvän. Prisman hevi-osaston myyjä jopa sanoi, että Järvikylällä ollaan huomattu lehtipersiljan myynnissä yllättävä nousu! ;) Myös pecorino oli esim. Prismasta loppu. Myyjiä nauratti molemmilla osastoilla, kun arvasivat mitä meillä oli tarkoitus tehdä ruuaksi. Varsinainen koko kansan pasta! :D

Hanna kirjoitti...

maria, eipä taida olla. Pitänee korjata tilanne.

Jonna, purista kevyesti avokadoa, jos hedelmäliha antaa hitusen myöden, ei liikaa - ota se mukaasi. Itse ostan aina hiukan raakoja (ei täysin kivikovia, ne kun eivät välttämättä kypsy koskaan, tai jäävät sellaisiksi mauttoman koviksi ja vetisiksi) ja kypsiä, pidän niitä huoneenlämmössä ja syön kun ovat parhaimmillaan. Sen oppii kun niitä aikansa tutkiskelee, itse olen puristellut avokadoja yhdeksän vuotta, löydän helposti parhaimmat yksilöt. ;)

Hyvä hyvä!!

;)