Jo perinteeksi muodostunut Seafood-meininki on jälleen käynnissä Maxillissa. Tarjolla on syvän sinisen parasta antia, listalla on mm. ostereita, tiikerirapuja haudutetun pinaatin kera, sinisimpukoita kahteen tyyliin ja kampasimpukoita sahramirisoton kanssa. Itse hullaannuin päättömästi thaityylisiin sinisimpukoihin, joten rakkauteni tiikerirapuihin saa hetkeksi väistyä uuden ihastuksen tieltä. Kevytkenkäinen kulinaristi saa syödä ihan mitä haluaa.
Seafood-meininki on itselleni hyvä syy jatkaa valkkarikautta keskellä syysmyrskyjä, talvi (ja punaviinikausi) tulee vasta kun marraskuu saa ja Seafood-meininki loppuu.
Maxillin Seafood-meininki from Anna Koemaistaja on Vimeo.
Seafood-meininki @ Maxill 11.10-10.11.2012
Korkeavuorenkatu 4
Puh. 09-638873
Listan pääset lunttaamaan täältä.
3 kommenttia:
Ihanaa, mutta missä kotimaiset raaka-aineet? Olette sentään AIKA lähellä kalasaaliita :)
ja eihän näitä merenherkkuja ole WWF:n punaisella listalla?
Kysyn mieluummin etukäteen kuin vasta pöydässä
kiitoskiitos
Tulevalla listallamme tulee olemaan sekä haukea että kuhaa, joten kyllä otamme myös lähivesien saalista. Joskus on mentävä vähän kauemmas kalaan, jos mielii tietynlaista meren elävää, ikävä totuus nillä leveysasteilla.
Ei ole WWF:n punaisella listalla.
Lähetä kommentti