Kiinnostuin tästä teidän asiasta niin paljon että googlasin jutun (avocado+pesto+pecorino) ja huomasin että avocadopasta näyttää olevan aika normaali ruoka muualla maailmassa mutta teidän ansiostanne on nyt siis rantautunut sinne Suomeenkin:) Hieno juttu!
Olitte tosi sympaattisia lähetyksessä, jos silleen voi kuvailla :)
Ja hei, toivenne toteutuu, täällä kolmen avokadopastakierroksen jälkeen testataan lauantaina Lindströmejä (aikomus ja aineet oli kyllä jo ennen kun näin haastattelun;). Pieni jännitysmomentti on kyllä joukossa, ruokavaliosta johtuen liha on kanaa. Vinkkejä? Kalkkunaa meinasin, mutta on liian vaikea löytää tuoretta kalkkunan lihaa (en ehdi huomenna jonottaan tän cityn kauppahallin ainoaan lihakauppaan).
No kiitos, jännitti niin kovin että puhe ei kuulosta omalta lainkaan.. Kerrohan kuinka linkkarit onnistuvat, täytyy myöntää etten ihan tiedä miten tuo kana niissä toimii. Jään jännityksellä odottamaan raporttiasi! ;)
Anonyymi, jonka kommentin poistin, suosittelen siirtymistä johonkin toisaalle, jos aikeenasi on vaan levittää pahaa oloasi, tämä ei ole siihen sopiva väylä.
Aivan ihana tuo teidän haastattelu, vaikutitte tosi sympaattisilta ihmisiltä, kiitos, että teitte kirjan! :) Kyselen vielä tuon alemman postauksen paidastasi, joka on skeittikuvissa, että mistä se on ostettu? Hyvää viikonloppua! Katja
Kiinnitin huomiota, kun toimittaja sanoi, että hauesta ei kovin moni ruokaa tee; miten niin? Täällä sisämaassa sitä käytetään kaikin mahdollisin tavoin; uunihaukea, pannulla, keitettynä, murekkeena, vannikkeena ja vaikka miten. Jopa 7,5 kiloisesta hauesta tein kesällä pihvejä (en vielä teidän ohjeella, heh..), jotka hävisivät parempiin suihin ja kehuttiin vielä päälle. Paikallinen kalastajapariskunta tekee savuhaukisäilykettäkin, joka on myös tosi hyvää. anja
Jännitti niin tuhottomasti, olin juuri alkamassa pitää puhetta hauen huonosta maineesta, joka lienee ruotojen syytä, mutta pidin suuni kiinni kun aattelin että ulosanti olisi ihan jotain muuta kuin tahdoin sen olevan. ;) Lupaamme jatkaa hauen puolesta puhumista jatkossakin, ja vähän isommalla suulla. Sitä nimittäin itsekin rakastamme ja hingumme koko kesän ajan.
Vielä pitää kertoa, että suuri gurmeemies Mannerheim ei arvostanut haukea, haukkui sitä rosvokalaksi... Hän myös sanoi, että hänellä on sellainen vaje, että hän tietää, miltä hyvän ruuan tulee maistua, siksi hänen oli mahdotonta syödä huonosti laitettua ruokaa. Minä kyllä pystyn mättämään suuhuni mitä vaan kohteliaisuudesta, mutta tämä ei tietenkään koske ravintoloita... anja
Hanna, koevedos Lindströmin broilerista on tehty ja lopputaikina odottelee aamua. Koevedos ok, ei paha ollenkaan. Toki väriä pitää oikeen hakee pintaan pannulta vähän lastalla painellen kun muuten aneemista punajuurta väriltään koko pihvi, mutta maku hyvä. Finaali koittaa huomenna kun saa kermasipulit hunnuksi.
ps. samalla tein toisesta puolikkaasta roileria lihapullia safkaa-ohjeella (en luottanut linkkariin, sorry). Lisäsin vähän chiliä, koska kana on niin hentoa, että vaatii vähän potkua. Kerma kun vielä pehmittää makua. Tuli ihan älyttömän hyvää (no sitä chiliä lorahti ehkä vähän enemmän kun vähän, mutta me like it).
PALJON ASIAA MULLA TÄNÄÄN, mutta pakko vielä kysyä kaulakorusta, joka on aikaisemminkin vilahtanut täällä, että onko se virkattu? Se on jotenkin tosi kaunis!!! anja
Hauki on hyvä kala, sanoi Mannerheim mitä hyvänsä. ;) Koru on lahja ystävältä, se on kuin virkattua hopealankaa, rakastan sitä!
Heh, en minäkään välttämättä olisi laittanut ropojani likoon tuon broilerilinkkarin puolesta, mutta hyvä jos sait sen kanapullat hyvänmakuisiksi. Safkaa on juurikin sitä varten, että varioi sisällön oman makunsa mukaiseksi! Hyvä Karkki! ;)
Kyllä, minustakin vallan sympaattinen juttu. Jännittää saa! Olin ajatellut, että sinulla olisi matalampi ääni =)
Ja avokadopastaan. Tein sitä eilen, perhe rakasti, myös tytär, joka ei avokadosta kovin perusta. Otti vielä lisääkin. Ja sitten minä: koskapa oli niin hyvää, ylensöin =( Ahneella ja himokkaalla (ruoka ja sen maku himotti, en voinut hillitä itseäni) oli kurja loppu. Karmeat ylävatsan poltteet, nukahdin vasta kolmelta yöllä istuma-asentoon sohvalle. Olen siis tien risteyksessä: opinko hillitsemään himoni, vai joudunko tylysti kieltäytymään jatkossa ihanuudesta? Elämän vaikeita kysymyksiä. Vatsa polleena, Lauralaukku
Apua! Olen minäkin joskus ylensyönyt, mutta en ihan tuohon malliin, voi ei! Hillitse himosi ja nauti kohtuudella seuraavalla kerralla ;D Mun ääni oli ihan omituinen, stressi ja jännitys näköjään aiheuttaa outoja juttuja heh.
Ostin Safkaa-kirjan insinööri-miehelleni heti sen ilmestyttyä. Hän tykkää testailla uusia reseptejä, mutta en osannut odottaa ihan tällaista innostusta. Kirjan sivut ovat täynnä post it -lappuja, ja harva se päivä saan maistella herkkuruokia. Avokadopasta ei ollut ihan minun makuuni, mutta moni muu kylläkin. :)
Että kiitos vaan teille! Mikäs tässä sohvalla köllötellessä, kun insinööri häärää keittiössä :)
23 kommenttia:
Hyvä Te!
Kiinnostuin tästä teidän asiasta niin paljon että googlasin jutun (avocado+pesto+pecorino) ja huomasin että avocadopasta näyttää olevan aika normaali ruoka muualla maailmassa mutta teidän ansiostanne on nyt siis rantautunut sinne Suomeenkin:) Hieno juttu!
http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-jatkot/illan-valinta-oletko-maistanut-avokadopastaa
Voi kiitos Helena, kaunista talven alkua sinulle ja perheellesi!
Totta, löytyy useita variaatioita – kannattaa testailla! Itsekin varioin joka kerta, rippuen vähän siitä mitä kaapista sattuu löytymään.
Heh, kiitos linkistä! ;)
Olitte tosi sympaattisia lähetyksessä, jos silleen voi kuvailla :)
Ja hei, toivenne toteutuu, täällä kolmen avokadopastakierroksen jälkeen testataan lauantaina Lindströmejä (aikomus ja aineet oli kyllä jo ennen kun näin haastattelun;). Pieni jännitysmomentti on kyllä joukossa, ruokavaliosta johtuen liha on kanaa. Vinkkejä? Kalkkunaa meinasin, mutta on liian vaikea löytää tuoretta kalkkunan lihaa (en ehdi huomenna jonottaan tän cityn kauppahallin ainoaan lihakauppaan).
No kiitos, jännitti niin kovin että puhe ei kuulosta omalta lainkaan..
Kerrohan kuinka linkkarit onnistuvat, täytyy myöntää etten ihan tiedä miten tuo kana niissä toimii. Jään jännityksellä odottamaan raporttiasi! ;)
Anonyymi, jonka kommentin poistin, suosittelen siirtymistä johonkin toisaalle, jos aikeenasi on vaan levittää pahaa oloasi, tämä ei ole siihen sopiva väylä.
Aivan ihana tuo teidän haastattelu, vaikutitte tosi sympaattisilta ihmisiltä, kiitos, että teitte kirjan! :)
Kyselen vielä tuon alemman postauksen paidastasi, joka on skeittikuvissa, että mistä se on ostettu?
Hyvää viikonloppua!
Katja
Kiitos paljon Katja, ihana kuulla! Jännitti kyllä tosi paljon, ihme että se ei tuon enempää näkynyt. ;) Paita on Isabel Marant, ostettu Beamista.
Kiinnitin huomiota, kun toimittaja sanoi, että hauesta ei kovin moni ruokaa tee; miten niin? Täällä sisämaassa sitä käytetään kaikin mahdollisin tavoin; uunihaukea, pannulla, keitettynä, murekkeena, vannikkeena ja vaikka miten. Jopa 7,5 kiloisesta hauesta tein kesällä pihvejä (en vielä teidän ohjeella, heh..), jotka hävisivät parempiin suihin ja kehuttiin vielä päälle. Paikallinen kalastajapariskunta tekee savuhaukisäilykettäkin, joka on myös tosi hyvää. anja
Hyvinhän se meni! Mekin tehtiin neljästään satsi kun olin P:ssa.
xo
Jännitti niin tuhottomasti, olin juuri alkamassa pitää puhetta hauen huonosta maineesta, joka lienee ruotojen syytä, mutta pidin suuni kiinni kun aattelin että ulosanti olisi ihan jotain muuta kuin tahdoin sen olevan. ;)
Lupaamme jatkaa hauen puolesta puhumista jatkossakin, ja vähän isommalla suulla. Sitä nimittäin itsekin rakastamme ja hingumme koko kesän ajan.
Kiva kuulla, xo. Terveisiä perheelle!
Vielä pitää kertoa, että suuri gurmeemies Mannerheim ei arvostanut haukea, haukkui sitä rosvokalaksi... Hän myös sanoi, että hänellä on sellainen vaje, että hän tietää, miltä hyvän ruuan tulee maistua, siksi hänen oli mahdotonta syödä huonosti laitettua ruokaa. Minä kyllä pystyn mättämään suuhuni mitä vaan kohteliaisuudesta, mutta tämä ei tietenkään koske ravintoloita... anja
Hanna, koevedos Lindströmin broilerista on tehty ja lopputaikina odottelee aamua. Koevedos ok, ei paha ollenkaan. Toki väriä pitää oikeen hakee pintaan pannulta vähän lastalla painellen kun muuten aneemista punajuurta väriltään koko pihvi, mutta maku hyvä. Finaali koittaa huomenna kun saa kermasipulit hunnuksi.
ps. samalla tein toisesta puolikkaasta roileria lihapullia safkaa-ohjeella (en luottanut linkkariin, sorry). Lisäsin vähän chiliä, koska kana on niin hentoa, että vaatii vähän potkua. Kerma kun vielä pehmittää makua. Tuli ihan älyttömän hyvää (no sitä chiliä lorahti ehkä vähän enemmän kun vähän, mutta me like it).
Mä jatkan soveltavaa koekeittiöö Safkan parissa.
-karkki-
PALJON ASIAA MULLA TÄNÄÄN, mutta pakko vielä kysyä kaulakorusta, joka on aikaisemminkin vilahtanut täällä, että onko se virkattu? Se on jotenkin tosi kaunis!!! anja
Hauki on hyvä kala, sanoi Mannerheim mitä hyvänsä. ;)
Koru on lahja ystävältä, se on kuin virkattua hopealankaa, rakastan sitä!
Heh, en minäkään välttämättä olisi laittanut ropojani likoon tuon broilerilinkkarin puolesta, mutta hyvä jos sait sen kanapullat hyvänmakuisiksi. Safkaa on juurikin sitä varten, että varioi sisällön oman makunsa mukaiseksi! Hyvä Karkki! ;)
Ihana toi TV jutska! Olette niin symppiksiä ;)
Riikka
Voi kiitos, iahanasti sanottu! Jännitys kun vaivasi niin omasta mielestäni vaikutan ihan hönöltä ;D
Kyllä, minustakin vallan sympaattinen juttu. Jännittää saa! Olin ajatellut, että sinulla olisi matalampi ääni =)
Ja avokadopastaan. Tein sitä eilen, perhe rakasti, myös tytär, joka ei avokadosta kovin perusta. Otti vielä lisääkin. Ja sitten minä: koskapa oli niin hyvää, ylensöin =( Ahneella ja himokkaalla (ruoka ja sen maku himotti, en voinut hillitä itseäni) oli kurja loppu. Karmeat ylävatsan poltteet, nukahdin vasta kolmelta yöllä istuma-asentoon sohvalle. Olen siis tien risteyksessä: opinko hillitsemään himoni, vai joudunko tylysti kieltäytymään jatkossa ihanuudesta?
Elämän vaikeita kysymyksiä.
Vatsa polleena,
Lauralaukku
Apua! Olen minäkin joskus ylensyönyt, mutta en ihan tuohon malliin, voi ei! Hillitse himosi ja nauti kohtuudella seuraavalla kerralla ;D
Mun ääni oli ihan omituinen, stressi ja jännitys näköjään aiheuttaa outoja juttuja heh.
Ostin Safkaa-kirjan insinööri-miehelleni heti sen ilmestyttyä.
Hän tykkää testailla uusia reseptejä, mutta en osannut odottaa ihan tällaista innostusta. Kirjan sivut ovat täynnä post it -lappuja, ja harva se päivä saan maistella herkkuruokia. Avokadopasta ei ollut ihan minun makuuni, mutta moni muu kylläkin. :)
Että kiitos vaan teille! Mikäs tässä sohvalla köllötellessä, kun insinööri häärää keittiössä :)
Katja
Katja sen keksi - itsekin olen sitä mieltä että kirjassa on potentiaalia myös isänpäivälahkaksi! ;)
Lähetä kommentti