3.5.2011

Herkkuporkkanoita


DSC07602



Paahda pannulla seesaminsiemeniä (pähkinöiden paahtamisesta enemmän täällä), heitä hiukan sormisuolaa joukkoon. Kaada paahdetut siemenet lautaselle, palavat kuumalla pannulla herkästi.

Kaada ruokalusikallinen soijaa ja seesamiöljyä ja hiukan hunajaa pieneen kippoon. Sekoita ja voitele porkkanat seoksella jonka jälkeen pyörittelet oranssit ihanuudet paahdetuissa seesaminsiemenissä.

Maistui meidän nappulalle. Vautsi, porkkanatikkareita! Saako syödä kaksi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän pieni näki Hannan kuvat: "leivotaanko sellaisia?!" hän toivorikkaana totesi. Kuorrutus käy varmaan sekä raaoille että hieman paahdetuille porkkanoille.

-Taru

Ida kirjoitti...

Nam, kuulostaa ja näyttää hyvältä! Oikein kiva tuo kuvakin:-)

Malia kirjoitti...

Oijoi namskis, täytyy ehdottomasti kokeilla näitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kokeillut paistettuja/höyrytettyjä/freesailtuja rakuuna-hunaja porkkanoita. Taivaallisia nekin.
Terv.Lydia

Hanna kirjoitti...

Taru, kyllä vaan!

Kiitos Ida ;)


Testiin vaan Malia ;)

Kiitos Lydia, mulla on kaksi ongelmaa - toinen on rakuuna ja toinen on korianteri. Opettelen koko ajan, en vaan oikein onnistu.. Uskon kyllä että hyvää on jos rakuunasta tykkää!