Paahda pannulla seesaminsiemeniä (pähkinöiden paahtamisesta enemmän täällä), heitä hiukan sormisuolaa joukkoon. Kaada paahdetut siemenet lautaselle, palavat kuumalla pannulla herkästi.
Kaada ruokalusikallinen soijaa ja seesamiöljyä ja hiukan hunajaa pieneen kippoon. Sekoita ja voitele porkkanat seoksella jonka jälkeen pyörittelet oranssit ihanuudet paahdetuissa seesaminsiemenissä.
Maistui meidän nappulalle. Vautsi, porkkanatikkareita! Saako syödä kaksi?
5 kommenttia:
Meidän pieni näki Hannan kuvat: "leivotaanko sellaisia?!" hän toivorikkaana totesi. Kuorrutus käy varmaan sekä raaoille että hieman paahdetuille porkkanoille.
-Taru
Nam, kuulostaa ja näyttää hyvältä! Oikein kiva tuo kuvakin:-)
Oijoi namskis, täytyy ehdottomasti kokeilla näitä :)
Oletko kokeillut paistettuja/höyrytettyjä/freesailtuja rakuuna-hunaja porkkanoita. Taivaallisia nekin.
Terv.Lydia
Taru, kyllä vaan!
Kiitos Ida ;)
Testiin vaan Malia ;)
Kiitos Lydia, mulla on kaksi ongelmaa - toinen on rakuuna ja toinen on korianteri. Opettelen koko ajan, en vaan oikein onnistu.. Uskon kyllä että hyvää on jos rakuunasta tykkää!
Lähetä kommentti