26.6.2011

Alkupaloja auringossa


DSC02008




DSC02009




DSC02011


Tämän juhannuksen makumuistot ovat yhä niin pinnassa, että nautiskelen niistä tovin ennen kuin jaan ne kanssanne.

Ps. Niistä tykättiin. Dippi syntyi pehmeästä vuohenjuustosta, turkkilaisesta jugurtista, suolasta, mustapippurista ja paahdetuista, rouhituista manteleista.

5 kommenttia:

Vanilja kirjoitti...

Salainen tunnustus: olisi kiva syödä välillä lihaakin, kun laitat aina niihin houkuttelevia kuvia.

Hanna kirjoitti...

Lihaa tehtiin juhannuspäivänä, se oli N I I N hyvää että oksat pois ja pala latvaa. Kuvia tulossa joten viritä tahdonvoimasi täysille jollet aio sortua ;)

-bee kirjoitti...

ihania kuvia, artisokkakasa on rakkautta. laitathan taas kömpelölle ja tumpelolle kotikokille jonkun kivan arkiruoan ohjeen, kun ehdit :). kiitos!

-bee

-bee kirjoitti...

kävin heti epäilemään että todennäköisesti tuo ei ole edes artisokkaa. no mutta jokatapauksessa sellainen kasa on kyllä rakkautta, missä vaan ;D.

Anonyymi kirjoitti...

ja "niistä" nautittiin myös meillä, kiitos ja kumarrus ohjeesta :)dipin ohje tuli valitettavasti vasta nyt kun vain muruset ovat jäljellä - ensi kerralla