Sinun possukastikkeesi. En ole ikinä onnistunut tekemään possunlihasta mitään syömäkelpoista ja nyt sinun reseptilläsi tein kastiketta, joka tuoksui MUMMOLALTA ja maistui taivaalliselta! Mieskin kotiin tullessaan huikkasi että miten täällä voi tuoksua näin hyvältä.
Täytyykin tänään taas tehdä.
Toivoisin blogiisi vieläkin enemmän ruokareseptejä, olen kokeillut monia, enkä kertaakaan ole pettynyt. Lisäksi olet saanut minut ajattelemaan mistä sitä ruokaa teen ja miksi. Meillä ei käytetä enää kevyttuotteita ja en edes muista koska olisin viimeksi ostanut jotain valmista (ennen siis perunamuussi tuli pussista, lihakastike syntyi purkista...)
elokuiset ravut, omalta laiturilta pyydetyt ja tillin aromilla ryyditetyt, kera kuivan samppanjan ja vahvan juuston (jonka nimeä en koskaa muista). siinä ihan viimeisin kesän maku, ennen kasvimaan sadonkorjuuta. -koo
hupsista, jostakin kumman syystä olen kommenttini kirjoittanut toiseksi vanhimman tyttären sivuston kautta, ei ymmärrä... siellä hän kertoilee "totuuksia" elämästään.. anja
Lissu, printtasin kommenttisi ja näytin sen eräälle taholle. Kerron tarinan sinulle kokonaisuudessaa myöhemmin. Kiitos tuhannesti, lämmitti mieltä ja tuli tosi hyvä mieli.
8 kommenttia:
Tuoreet perunat ja isän sillikaviaari. Siskon miehen grillattu wasabi-lohi.
Nyt nautitaan loppukesän sadosta: punajuurista, juuriselleristä, palsternakasta jne
Sinun possukastikkeesi. En ole ikinä onnistunut tekemään possunlihasta mitään syömäkelpoista ja nyt sinun reseptilläsi tein kastiketta, joka tuoksui MUMMOLALTA ja maistui taivaalliselta! Mieskin kotiin tullessaan huikkasi että miten täällä voi tuoksua näin hyvältä.
Täytyykin tänään taas tehdä.
Toivoisin blogiisi vieläkin enemmän ruokareseptejä, olen kokeillut monia, enkä kertaakaan ole pettynyt. Lisäksi olet saanut minut ajattelemaan mistä sitä ruokaa teen ja miksi. Meillä ei käytetä enää kevyttuotteita ja en edes muista koska olisin viimeksi ostanut jotain valmista (ennen siis perunamuussi tuli pussista, lihakastike syntyi purkista...)
-Lissu
Lisään vielä tämän:
Tajusin vasta erään postauksesi jälkeen, että miltä maistuu kukkakaali. Miltä ruoka maistuu!
-Lissu
Omien 50 v. juhlieni riimihärkä piparjuurikastikkeella sekä samojen vileiden kylmäsavusilakkarullat; lahjakkaan kokin mestariteokset! anja
elokuiset ravut, omalta laiturilta pyydetyt ja tillin aromilla ryyditetyt, kera kuivan samppanjan ja vahvan juuston (jonka nimeä en koskaa muista). siinä ihan viimeisin kesän maku, ennen kasvimaan sadonkorjuuta. -koo
Mahtavia kuvia! :)
hupsista, jostakin kumman syystä olen kommenttini kirjoittanut toiseksi vanhimman tyttären sivuston kautta, ei ymmärrä... siellä hän kertoilee "totuuksia" elämästään.. anja
Kiitos kommenteistanne, ihanat.
Lissu, printtasin kommenttisi ja näytin sen eräälle taholle. Kerron tarinan sinulle kokonaisuudessaa myöhemmin. Kiitos tuhannesti, lämmitti mieltä ja tuli tosi hyvä mieli.
Lähetä kommentti