15.8.2011

Resepti seinällä


DSC04415





DSC04414


Charlotta Boucht kuvasi muutama vuosi sitten raaka-aineita, joista syntyy Raflan klassikkoannoksia. Kuvat koristavat Raflan seinää, mutta adoptoin tämän kaunokaisen oman kotimme keittiöön siksi aikaa, kun se pääsee taas omalle paikalleen toisen taidepläjäyksen lähdettyä.

No niin kulinaristit, kuka tietää mikä jumalten herkku syntyy kun kuvan elementit yhdistetään?



8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Creme brulee? (juu, kirjoitusasu ei ole oikein..)

Helena;)

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko eggnog eli munatoti? Sokeri tosin taitaa puuttua...

Crème brûléekin kävi mielessä mutta ilmeisesti ainakaan katalonialaisittain tehtynä ei karamelisointiin käytetä liekinheitintä.

jenna kirjoitti...

Sanoisin myös crème brulée :P ja todellakin maailman ihanin herkku...

Anonyymi kirjoitti...

Creme brulee ja ihan liekinheittimestä tämän päättelisin..
-Elkku

Murkinamasu kirjoitti...

Näistä saisi jukerrettua munatotin, joka on oikein makoisaa tiettyyn aikaan vuodesta, mutta kaasupoltin jäisi käyttämättä. Sanon creme brulee, koska se on äärimmäisen hyvää vuoden jokaisena päivänä.
Alkoi muuten tehdä ihan hillittömästi mieli creme bruleeta... Pitääköhän tulla tällä viikolla poikkeamaan Raflassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Eggnog vaikkakin sokeri kuvasta puuttuu

Inni kirjoitti...

Creme brulee? Vielä muistissa eilinen ihana versio Elitestä, nam.

Hanna kirjoitti...

Kyllä kyllä, creme brulee se siinä odottaa sekoittajaa, paistajaa, sokeroijaa ja liekittäjää.