Charlotta Boucht kuvasi muutama vuosi sitten raaka-aineita, joista syntyy Raflan klassikkoannoksia. Kuvat koristavat Raflan seinää, mutta adoptoin tämän kaunokaisen oman kotimme keittiöön siksi aikaa, kun se pääsee taas omalle paikalleen toisen taidepläjäyksen lähdettyä.
No niin kulinaristit, kuka tietää mikä jumalten herkku syntyy kun kuvan elementit yhdistetään?
8 kommenttia:
Creme brulee? (juu, kirjoitusasu ei ole oikein..)
Helena;)
Olisiko eggnog eli munatoti? Sokeri tosin taitaa puuttua...
Crème brûléekin kävi mielessä mutta ilmeisesti ainakaan katalonialaisittain tehtynä ei karamelisointiin käytetä liekinheitintä.
Sanoisin myös crème brulée :P ja todellakin maailman ihanin herkku...
Creme brulee ja ihan liekinheittimestä tämän päättelisin..
-Elkku
Näistä saisi jukerrettua munatotin, joka on oikein makoisaa tiettyyn aikaan vuodesta, mutta kaasupoltin jäisi käyttämättä. Sanon creme brulee, koska se on äärimmäisen hyvää vuoden jokaisena päivänä.
Alkoi muuten tehdä ihan hillittömästi mieli creme bruleeta... Pitääköhän tulla tällä viikolla poikkeamaan Raflassa :D
Eggnog vaikkakin sokeri kuvasta puuttuu
Creme brulee? Vielä muistissa eilinen ihana versio Elitestä, nam.
Kyllä kyllä, creme brulee se siinä odottaa sekoittajaa, paistajaa, sokeroijaa ja liekittäjää.
Lähetä kommentti