Niin ovat söpöjä, että tekisi mieli rapsuttaa.
Puhdista pois päällimmäiset lehdet, tee veitsellä kantaan ristikko, kuten kuvassa.
Heitä kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä 4 minuuttia. Nosta reikäkauhalla pois vedestä ja aseta tarjoiluastiaan.
Lohko päälle kunnon kasa kirnuvoita, ripaus sormisuolaa ja kanna höyryävän kuumana pöytään. Ruusukaali on hyvä jätkä, joka tulee toimeen aivan kaiken kanssa.
6 kommenttia:
Ruusukaalit on jotain ihan parhautta - ehkä heti pensaspapujen jälkeen ;)
Nyt en kestä, noita on pakko ostaa hetimiten, nami nami. Ja nimenomaan voin kera.
Juuri eilen ajelin ruusukaalipellon ohi ja ajattelin, että aahhh, kohta tuotakin herkkua saa... Illalla salaa, kun muut on menneet nukkumaan, napsin loput kattilasta omaan suuhun.. anja
Ihana, suloisia ovat pallerot! Jos nämä ovat niitä hyviä jätkiä niin mitkäs ovat vihermaailman pahiksia? :)
Taru
Ja niiin hyviä!!
Meillä mies tekee ruusukaalit inkiväärillä, valkosipulilla ja aavistuksella hunajaa. Nams. Freesaamalla.
Lähetä kommentti