25.8.2011

Voita ja ruusukaalia


DSC04733


DSC04730


Niin ovat söpöjä, että tekisi mieli rapsuttaa.
Puhdista pois päällimmäiset lehdet, tee veitsellä kantaan ristikko, kuten kuvassa.
Heitä kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä 4 minuuttia. Nosta reikäkauhalla pois vedestä ja aseta tarjoiluastiaan.
Lohko päälle kunnon kasa kirnuvoita, ripaus sormisuolaa ja kanna höyryävän kuumana pöytään. Ruusukaali on hyvä jätkä, joka tulee toimeen aivan kaiken kanssa.




6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ruusukaalit on jotain ihan parhautta - ehkä heti pensaspapujen jälkeen ;)

Anne kirjoitti...

Nyt en kestä, noita on pakko ostaa hetimiten, nami nami. Ja nimenomaan voin kera.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri eilen ajelin ruusukaalipellon ohi ja ajattelin, että aahhh, kohta tuotakin herkkua saa... Illalla salaa, kun muut on menneet nukkumaan, napsin loput kattilasta omaan suuhun.. anja

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, suloisia ovat pallerot! Jos nämä ovat niitä hyviä jätkiä niin mitkäs ovat vihermaailman pahiksia? :)

Taru

Kotilo kirjoitti...

Ja niiin hyviä!!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä mies tekee ruusukaalit inkiväärillä, valkosipulilla ja aavistuksella hunajaa. Nams. Freesaamalla.