5.3.2012

Vispipuurotesti



Näettekö te tässä vaaleanpunaisen possun? Vispipuuropossuun ohje löytyy Hannalla keittää -blogin puolelta.

Nöf.

8 kommenttia:

Riina kirjoitti...

ääääää! Alko tekee tosi paljon mieli vispipuuroa ku aikoihin sellaista 'herkkua' saanut.

Hanna kirjoitti...

En ole itsekään tehnyt pitkään aikaan, yllätti jälleen ihanuudellaan. ;)

emma kirjoitti...

Niin hyvää! Eräs ystävä opetti kutsumaan vispipuuroa prinsessapuuroksi, sillä nimellä kulkee nyt meilläkin :)

rockin'mama kirjoitti...

Ihanaa - vispipuuroa !
Itse soseutan puolukat aina kuorineen päivineen puuroon, säilyy vitamiinit - tai no edes ne mitkä keittämisen jälkeen on tallella ja kelpaa hyvin myös lapsille. Anoppi kutsuu nimellä kuoripuuro :)
Toisinaan laitan myös pussillisen vadelmia joukkoon, tosin ne paseeraan ettei jää hampaiden kolot täyteen siemeniä...lapset tykkää vielä enemmän ja päälle kunnolla kuohukermaa - taittuu myös ei-niin-hienostelevaksi jälkkäriksi vaikkapa ulkomaisille vieraille...
Lisää hyviä ja simppelejä reseptejä (sekä kirjaa) odotellessa Hanna-ihana*

Juulia kirjoitti...

Nami! Mäkin keittelin eilen vispipuuroa, mutta mustikoista ja spelttimannasta. Hyvää tuli vaikka ei ihan yhtä söpön väristä kun toi sun:)

Hanna kirjoitti...

Prinsessapuuro kuulostaa ihanalta, ja siltähän tuo oikeastaan näyttääkin!

Kiitos kommentista rockin'mama, miksipä ei niitä kuoria sinne jättäisi. Ensi kerralla teen niin, kiitos vinkistä. Ja kiva että sinäkin odotat kirjaa, sama täällä. Nimimerkillä viimeiset tekstit työn alla..

Spelttirakkauteni johtanee testaamaan tuota sinunkin versiotasi! ;)

Nipsu kirjoitti...

aika ihana että me tämän blogin lukijat saimme kermakuvan :)

Hanna kirjoitti...

Possu sai jäädä tälle tontille, heh. ;)