4.5.2012

Pikalounas kotona

_DSC0321_DSC0325_DSC0317


Viidessä minuutissa valmista, sipulitkin ehtivät hiukan leppyä öljyisen riisiviinietikan käsittelyssä. Kuvassa ei näy Crustumin muinaisleipä, joka näytteli tällä lounaalla melko suurta osaa. Tuoren leivän ja kirnuvoin avulla nousee tämän sortin lautanen ihan toisiin ulottuvuuksiin.

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Oh, alkoipa tehdä mieli fetasalaattia! Ensi kerralla kokeilen myös sipulin pehmentämistä, usein se on varsinkin talvisin hieman kitkerän makuista...

Hanna kirjoitti...

En pysty syömään raakaa sipulia muuten kuin paperinohueksi viipaloituna (mandoliini on ystävä!) ja hippusen marinoituna. Tämä on vakkarikauraa fetan kanssa, suosittelen. ;)

Taikku kirjoitti...

Mistä nuo ihanat harmaat pellavatekstiilit on? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia!!

Hanna kirjoitti...

Balmuir, olen niin koukussa Balmuirin tekstiileihin, että niitä löytyy jo kotimme joakisesta huoneesta. Mahtavia!

Kiitos!