Viidessä minuutissa valmista, sipulitkin ehtivät hiukan leppyä öljyisen riisiviinietikan käsittelyssä. Kuvassa ei näy Crustumin muinaisleipä, joka näytteli tällä lounaalla melko suurta osaa. Tuoren leivän ja kirnuvoin avulla nousee tämän sortin lautanen ihan toisiin ulottuvuuksiin.
5 kommenttia:
Oh, alkoipa tehdä mieli fetasalaattia! Ensi kerralla kokeilen myös sipulin pehmentämistä, usein se on varsinkin talvisin hieman kitkerän makuista...
En pysty syömään raakaa sipulia muuten kuin paperinohueksi viipaloituna (mandoliini on ystävä!) ja hippusen marinoituna. Tämä on vakkarikauraa fetan kanssa, suosittelen. ;)
Mistä nuo ihanat harmaat pellavatekstiilit on? :)
Kauniita kuvia!!
Balmuir, olen niin koukussa Balmuirin tekstiileihin, että niitä löytyy jo kotimme joakisesta huoneesta. Mahtavia!
Kiitos!
Lähetä kommentti