Hyvä, ravitseva ja puhdas ruoka on minulle vakava asia.
5 kommenttia:
Anonyymi
kirjoitti...
niin minullekin, ja yksinkertainen, kuten myös sinulle, olen ymmärtänyt. Herrrkullisen näköistä, olin itse japanilaisen Norikon sushikurssilla ja seuraavaksi menen hänen japanilainen teeseremonia-kurssilleen, josta saan tod.näk. vai nanoripauksen, koska hän on opiskellut sitä 10 vuotta, huh... anja
Yksinkertainen, kyllä vaan! Raaka.aineet tulee erottaa lautaselta valmiissa annoksessa. Haaveilen itsekin sushikurssista, jostain syystä se aina jää. Riisikeitin, sen tarvitsisin.
Suosittelisin tsekkaamaan myös tamperelaisen Marusekin rainbow sushin. Miten voi ruoka olla noin kaunista? (luulin ensin että tähän oli käytetty väriaineita...)
5 kommenttia:
niin minullekin, ja yksinkertainen, kuten myös sinulle, olen ymmärtänyt. Herrrkullisen näköistä, olin itse japanilaisen Norikon sushikurssilla ja seuraavaksi menen hänen japanilainen teeseremonia-kurssilleen, josta saan tod.näk. vai nanoripauksen, koska hän on opiskellut sitä 10 vuotta, huh... anja
Yksinkertainen, kyllä vaan! Raaka.aineet tulee erottaa lautaselta valmiissa annoksessa.
Haaveilen itsekin sushikurssista, jostain syystä se aina jää. Riisikeitin, sen tarvitsisin.
Raaka-aineet. Näppäimet hukassa ;)
Heippa,
Tässä mun räpellys aiheeseen liittyen;
http://pikeskitchen.blogspot.com/2011/05/tee-se-itse-paremmin-sushi.html
Suosittelisin tsekkaamaan myös tamperelaisen Marusekin rainbow sushin. Miten voi ruoka olla noin kaunista? (luulin ensin että tähän oli käytetty väriaineita...)
Kiitos linkistä, hyvältä näyttää!
Lähetä kommentti