28.1.2011

Hel Yes!

DSC03103


DSC03105


DSC03155


DSC03147

DSC03130

DSC03109

DSC03186

DSC03172


DSC03146

DSC03117

DSC03167

DSC03104


Eilinen ilta oli napakymppimatka Kyläsaarenkadulle. Seurassamme istui samalla aaltopituudella vaeltava ystäväpariskunta, pöytään kulkeutui loistavaa ruokaa ja kylmää juomaa. Siitä on onnellinen ilta tehty.

Jälkiruoan lakka maistui niin taivaalliselle, että oli vaikea uskoa marjojen tulleen suolta. Täytyy olla jostain ylempää.
Iittalan Ultima Thule -sarjasta tuli mieleen muistoja, osa kauniita ja nostalgisia, osa puhtaasti kauheita. Tapio Wirkkalalle unohtuikin nostaa malja, kaikelle muulle sitä nostettiinkin.

Kiitos Hel Yes! ja kiitos ystävät!

Oletteko olleet, meinaatteko mennä? Jos olitte, mitä piditte?

6 kommenttia:

Mustaleski kirjoitti...

Ensi viikon perjantaina oma vuoro, sitä odottaen!

inke kirjoitti...

Me mennään viimeisenä päivänä kun paikka on auki, toivottavasti ruokaa on vielä jäljellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis nainen tämä tumma. Sinäkin toki..

Emmi

puolukka kirjoitti...

Ajattelinkin, että näin sinut ulkona "vilvoittelemassa" ;D.

Tunnelma eilen oli ihana. Tykkäsin kovasti myös sisustuksesta. Parasta oli kuitenkin se, että "joutui" jakamaan pöytänsä vieraiden ihmisten kanssa. Hyvin epäsuomalaista, hyvin kiinnostavaa. Meidän pöytää jakamaan tuli ihan mahtiseurue. Rupatellessa meni ilta joutuisasti.

Itse olin vähän pettynyt ruokaan. Keitto oli hyvää (muttei mielestäni "suomalaista") ja pääruokakin maistuvaa, mutta en voinut olla huomaamatta, että raaka-aineet olivat hyvin huokeita. Hinta sinänsä ei ole kriteeri hyvälle ruoalle, mutta nyt en voinut välttyä opiskeluaikojen muistelulta. Suurin osa illan raaka-aineista oli juuri opintotukibudjetilla eläessä aktiivisessa käytössä. Ja jälkiruoka oli kyllä riman alitus. Tuollaisia kakkusia leivottiin yläasteen köksän tunneilla.

Hanna kirjoitti...

Moni ystäväni on menossa tuolloin perjantaina, have fun!

Inke, on varmasti. Surullista että se sulkee, mä olen vähän kiintyvää sorttia kun puhutaan ruuasta tai ravintoloista..

Emmi, eikö vaan olekin. Beauty queen.

Hahah ;)
Meillä oli niin tiivis juttusessio meneillään, että emme ehtineet tutustua saman pöydän muuhun jengiin, ja yhtäkkiä ne olivatkin kadonneet. Se complimentary-viinipullo ois voitu jättää juomatta, nyt kun miettii asiaa.
Kuhanssa oli muutama ruoto, muuten annos oli mainio.
Otitko jälkkäriviinin sen lakkapiiraan kanssa? Ne oli ihanat yhdessä! Ja se mun torttu oli kyllä superhyvä, olisko ollut eri satsista..?

Hanna kirjoitti...

Baby Bush, piti nauraa tolle vielä tänäänkin, hyvä nimi viinillä.