18.1.2012

Omeletti

Hannalla keittää -blogin puolella on tarjolla parasta pikaruokaa.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt testiin, olen aina paistanut munakkaan kutosella. Eipä ihme että näyttää ja maistuu kelvottoman pahalle. Tuo sinun munakas on kauniskin vielä.

Anni R.

Hanna kirjoitti...

Kutosta ei tarvita, näin se on ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ruokaa, ruokaa, ruokaa..

Kaipaan entistä monipuolisuutta (vaikka ruokaa ja ruoanlaittoa rakastankin!!). Pieniä arjen oivalluksia, kauniita kuvia. Vaikka eihän tätä blogia minulle tehdäkään ;)

Hanna kirjoitti...

Toki teen, teille siellä ruudun toisella puolella, kenelle muullekaan? Ikävää tuottaa pettymys, oivalluksia on kyllä luvassa jatkossakin (kiitos toiveestasi!) mutta tällä haavaa pakerran hellan ja näppiksen välillä, joten aihealueet ovat nyt väkisinkin tätä. Ja oivallukset jatkossa, liittynevät jollain tapaa ruoan ja hyvän elämän pariin- eikö kaikki liity? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä sen puolesta olin tulemaan sanomaan että tykkään hirmusti näistä ruokajutuista, ne onnistuvat! Se ei ole itsestään selvää minun sinkkukeittiössäni.

Ensimmäisen kommenttinsa jättänyt Elvi (isän koneella, kauhea pc)

apila kirjoitti...

hei ihana hanna,
mietiskelen täällä, että onkohan mulla mennyt ne hormooni-ihon hoitovinkit ohi, joita taannoin lupailit?
kiitos kauniista blogistasi, joka saa minut ainakin huokailemaan ihastuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tilaan yhden annoksen. : )

Tuuli kirjoitti...

Oh, aamupalaksi omelettia, n-y-t-nyt!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Hanna! Tänään oli hesarissa Halmetojan haastattelu ja tuli mieleen lupaamasi breeffaus tapaamisestanne.. mielenkiintoisia juttuja ainakin raakasuklaan vaikutuksista oli haastattelussa :-)
- Lilli

tiuku kirjoitti...

heippa, pakko kiittää kovasti blogin ruokajutuista!
opiskelen kotitalousopettajaksi ja inspiraatio ruoanlaittoon on ollut aivan kateissa, välillä tuntuu, että opiskelen sittenkin väärää alaa. mutta näitä kuvia katselessa tulee aina sellanen fiilis, että on pakko päästä keittiöön. :) vaikka opiskelijalla ei aina tällasiin herkkuihin olekaan varaa, niin onneksi inspiraatiota tosiaan tulee hurjasti ja halvemmillakin raaka-aineilla selviää soveltaen.

marie kirjoitti...

Hei Hanna! Täystuhokin onnistui tekemään tämän keittiössä ja tuli muuten tosi hyvää! Heitin sisällöksi kaiken sekalaisen jääkaapista, reilulla kädellä juustoa. Oi että, kehuin kavereillekkin ja ensi kerralla aamiaisen kokkaan minä. Kiitos resepteistä ja ihanista kirjoituksista!