2.2.2012

Kanalientä kuumeiselle


_DSC0280Terveisiä toipilaalta, untuvatäkkien alta. Chilinen kanaliemi pääsi Hannalla keittää -blogin puolelle. Toivottavasti sinä olet selvinnyt ilman flunssaa, mikäli et, niin kiehauta tulinen chililiemi ja parane pian.

Snif.

6 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Eipä ole flunssasta säästytty täälläkään! Itse söin juuri chilistä papu-kaali-tomaatti-vähänkaikkeamitäkaapistalöytyy-soppaa ja keitin jälkkäriksi inkivääriteetä. Ja ainakin avasi nenän! Ehkä huomenna padallinen kanaversiota..

Snif snif!

Tuuli kirjoitti...

Parantukaa pian! Terveenä on kivempaa. :/

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka asia ei tietenkään ole sinun ongelmasi, niin pitää mainita että Fitin sivut ovat kyllä aivan toivottomat. Luen sieltä sinun juttusi mutta niidenkin etsimiseen ja tiiraamiseen kuluu luvattoman paljon aikaa ja vaivaa. Kunpa he ymmärtäisivät uudistaa sivunsa.

Sinun blogiisi palaan aina, raikas ja kaunis. Kuten sinäkin.

Paranehan nopeasti ;)


Pauliina

Anonyymi kirjoitti...

Olen aivan unohtanut mainita, että blogisi on aina ollut minulle ykkönen, mutta nyt erityisesti kun teit selkeän linjauksen. Kuvat jo itsessään ovat ihania ja ammattimaisia. Lisäksi jokainen, ihan jokainen, testaamani ohje täältä on ollut todella hyvää, toisinaan jopa erinomaista. Puhtaat maut, se on parasta!

Toivoisin, että käsittelisit myös keittiön tarpeellisia välineitä ja myös astioita. Tietenkin myös kokkausvideot olisivat mahtavia. Olisin toivonut tietenkin myös juttuja hyvistä keittokirjoista, mutta se asia onkin jo hoidossa :) Tosin unohdin viime maanantaina osallistua.

Sivujen visuaalinen ilme on myös taidokas.

Menipä nyt siirappiseksi, mutta kun kaikki tässä paletissa vain kolahtaa omaan makuuni.

Pikaista paranemista sinne!

Alva

Lumikukka kirjoitti...

Hei, ja pikaista paranemista talviflunssasta! Tuolla keitolla se varmasti onnistuu jos millä!
Olen yksi hiljaisista, mutta vakiintuneista lukijoistasi, ja päätin vihdoin kommentoida hiukan. Minusta blogisi on aina ollut kaunis ja kuvannut ihastuttavalla tavalla arkea kaikkine iloineen ja suruineen. Muoti ei ole ollut se pääasia, minkä vuoksi olen Chiclingin sivuille kerta toisensa jälkeen palannut, vaikkakin elegantin varma tyylisi puhuttelee myös minua. Vaan täytyy myöntää, että ruokapostaukset ja ravintolaesittelyt (muutkin kuin Raflan) ovat niitä, joita aina olen salaa toivonut sinut postaavan yhä enemmän :) Olen siis enemmän kuin iloinen tästä uudesta linjanvaihdoksesta ja jään odottamaan vesi kielellä uusia herkullisia ohjeitasi ja aina-niin-kauniita ruokakuviasi. Ja eiköhän teidän lupaavalta kuulostava keittokirjakin pääse lopulta Ursula Ferrignon, Tessa Kiroksen, Jamie Oliverin ja Antonio Carluccion viereen kirjahyllyyn! :)

Hanna kirjoitti...

Ida, inkivääritee on parasta! Olen tuhonnut niin paljon inkivääriä että luulisi jo tulevan terveeksi ;)

Kiitos Tuuli, ollaan jo terveitä, ainakin 80 prosenttisesti

Kiitos viestistäsi Pauliina, olen tietoinen sivuston ongelmista ja valitettavasti en voi niihin vaikuttaa, Olen kertonut tekniseen tukeen palautteenne, kiitos siitä ;) Toivottavasti jaksat lueskella yhä.

Alva, suurkiitos, ihana kommentti. Tämän takia tämä on maailman paras harrastus, kun on kaltaisiasi lukijoita. Pöivän pelastus, kertakaikkiaan. Keittiön tarvikkeista on tulossa postaus, maaliskuussa, kiitos juttuideasta!


Lumikukka, kiitos kauniista sanoistasi. Olenpa superiloinen jos kirjamme pääsee moiseen seuraan ;)