4.6.2012

Latva

DSC03582DSC03587


Syön paljon ulkona, muuallakin kuin omissa ravintoloissamme. Keräilen teille listaa omista suosikeistani, aloitan juttusarjan korkealta, Latvasta.

Latvan sapakset ovat aina yllättäneet positiivisesti, maut ovat selkeitä ja tunnistettavia, tyyli kohdillaan, samoin kuin hinta-laatu. Jatkuvasti muuttuvat sapakset maksavat 3,90 €, joten suosittelen ottamaan kaikki listalta löytyvät annokset. Jos yrität jättää jonkun pois, iskee ravintolakateus. Testattu on, naapurin annos näyttää aina herkullisemmalta.

Terassilla tapaa yhden iltapäivän aikana tusinan tuttuja, paikan sijainti on otollinen kohtaamisille. Viinivalikoimasta iso plussa, viimeksi maistelin kuohuvaa sauvignon blancia, niin raikasta ja rapsakkaa että palaan luokseen toistekin.


Latva
Korkeavuorenkatu 25


2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Latva on ollut käyntilistalla jo tovin, en vain koskaan ole jaksanut keskustasta sinne asti :D Ehkäpä pitää ottaa kesän aikana tavoitteeksi käväistä. Sapaksia olen kerran Juuren puolella maistellut, olin vakuuttunut! Kiva juttusarja, odotan vinkkejäsi innolla!

Esa Laukkanen kirjoitti...

Latva on mainio! Olin tänään viemässä Tamperelaista ystävää sapaksille, mutta Latvapa oli täynnä (myös tiistaina), eli pöytävaraus on suositeltavaa myös viikolla.