17.7.2012

Suklaakakkua ja sukulaissieluja BulevardillaNata lienee parasta mitä Helsinkiin on rantautunut sitten kahvilakulttuurin. Jos meillä ei paperilla ole juurikaan yhteistä, niin livenä sitäkin enemmän. Vietin ihan mahtavan lauantaisen alkuillan pariskunta Tolmatsova-Jussilan kanssa. Jos syväanalyysi Gaijinin ja Boulevard Socialin sapuskoista kiinnostaa, lue lisää Natan blogista.

Yläkuvasta kiitos Jarnolle

11 kommenttia:

Murkinamasu kirjoitti...

Kiitos punajuuripesto-ohjeesta! Kyseinen ohje kanttarelleillä ja pastalla tuli eilen testattua ja päätyy vielä useita kertoja uudelleen lautaselle. Yksikertaista ja maistuvaa, aivan kuten pitääkin! :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Murkinamasu palautteesta, hyvä kuulla että setti toimi sinunkin suussasi.

Anonyymi kirjoitti...

Pretty ladies!

Nata kirjoitti...

meillä on paperillakin aika paljon yhteistä, esim
-kotikaupunki helsinki
-hmmm
-öhm...
no livenä on kuitenkin tosi paljon yhteistä! ei kukaan enää lue, saatikka käytä paperia. on tuo jäätävän kokonen tab ja siinä meillä on paljon yhteistä, esim instagram
:)

milloin kahvilakulttuuri rantautuu tampereelle?

Anonyymi kirjoitti...

Instagram-kuvia vilkaisin. Vaikea kirjoittaa mitään, mutta silti haluaisin sanoa jotakin. Toivottavasti kaikki on hyvin.

Alva

Anonyymi kirjoitti...

öööö ai kukaan ei käytä enää paperia? oot niin väärässä N

Anonyymi kirjoitti...

Heips Hanna,
Välillä jotain ihan muuta eli tyyliasiaa: jossain kuvissa ranteessasi vilahtelee äärettömän kaunis koru, onko se sattumalta Cartierin love-bracelet? Mitä olet tykännyt siitä? Itselläni sellaisen hankinta harkinnassa (vihkisormuksen sijasta, hih!), mutta mietityttää... Lähinnä se, että sitä on ilm vaikea saada pois ranteesta, vai onko? Ja miten sen kanssa onnistuu arkiaskareet, ruuanlaittto, leivonta, painaako nukkuessa? Kestääkö mielestäsi aikaa, ts. "jaksaako" sitä katsoa ranteessa yötä päivää ihan koko ajan? Iso hankinta, ja siksi pitää miettiä tarkkaan. Kiitos, jos viitsit vastata! Mielettömän kaunis, elegantti ja klassinen se kyllä on. Ihanaa, jos sen saisi mieheltä lahjaksi.. :)

Elise

Hanna kirjoitti...

Natalle vaan kasa sydämiä, kinuskia ja vaahtokarkkeja. pus.

Alva, kiitos – kaikki hyvin. <3

Elise, sehän se on. Ollut kädessä nyt jo 7 vuotta, enkä pois vaihtaisi, muita koruja en juuri käytäkään. Aluksi vaatii hiukan totuttelua, mutta ei sitä enää edes huomaa. Otin sen kerran pois, kun menin synnytyssairaalaan, olin melko tuhdissa kunnossa sillin ja ranteetkin turposivat. Muuten se on ollut ranteessani tauotta. Myyjäkin sanoi että Once you put it on, you never take it off. Oli oikeassa. Eikä ole sitä pelkoa että katoaa, jos käsi pysyy tallessa, pysyy korukin.
Ihania häitä teille, kun niiden aika koittaa!

Hanna kirjoitti...

*silloin

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti vastauksesta! Huoks, entistä enemmän tekee sitä mieli.. :)
oikein hyvää kesää sinulle ja perheellesi! T. Elise

Hanna kirjoitti...

Toivon että saat sen itsellesi. ;)