26.9.2012

Läjä lettuja


_DSC0264


Pinaatti näytti olevan järkevän hintaista ja hyvälaatuista tukussa (lienee siis vähittäiskaupoissakin) joten nyt kannattaa ottaa siitä ilo irti. Tehkää siis pinaattilettuja!
Pari vuotta sitten taottu resepti toimii yhä, löydät sen täältä.

9 kommenttia:

LauraQ kirjoitti...

Voi viude. Näyttää ihanalta. Mieli tekis. Saisinkohan tuon kranttumukelon syömään näitä... kaupan pinaattiletuista hän ei (onneksi) tykkää.

Anonyymi kirjoitti...

Just eilen tein, ja just sun ohjeella. Äitin poimimia puolukoita kylkeen, ja hävis läjä aika äkkiä. :)

Hanna kirjoitti...

Kyllä meidän jätkä kiskoo ison kasan ihan innoissaan, tarpeeksi voita paistamiseen niin luistelee hyvin alas. Ja jos ei syö, niin jääpä sit sinulle enemmän. Kjäh.

Kiva kuulla, toivon mukaan paistajakin sai osansa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä että mistä nuo edellisen postauksen mustat, paksut pillit ovat? Ah miten tyylikkäät!

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa ja mikä IHANA löytö! Tilasin heti Safkaa- kirjan ja tulen olemaan vakivieras täällä. Kiitos tästä!

HANNA

hr kirjoitti...

Oi, täytyy testata tuo reseptisi. Meilläkin pinaattiletut ovat ykkösherkku ja keväällä myös nokkosletut. Valurautapannu & kirnuvoi - pettämätön yhdistelmä.

Hanna kirjoitti...

Mietin tosi pitkään että mitä paksuja pillejä tarkoitata, ajattelin nimittäin farkkuja ;D
Ne on Camparin mainospillejä, nyysitty Maxillista, leikkasin tosin sen Campari-tekstinpätkän pillistä pois.

Hei kaima, kiitos luottamuksesta, toivottavasti kirjasta on iloa! Ja tervetuloa mukaan seuraamaan ruokaisaa elämääni.

hr, kyllä näin on asia. Kivaa viikonloppua.



magnon kirjoitti...

haha, kerran tein noita tai siis KOITIN! mutta lopputulos oli vaa löllöä ja mustaa.. :DD tais olla pannu liian kuumalla. pitänee kyllä yrittää uudelleen vielä:)

Hanna kirjoitti...

Voi ei, no se taisi olla kuuma. ;)