1.11.2012

Avokadopasta ja Aamu-tv


Kunpa vaan se itse osaisi puhua, ei tarvitsisi jännittää kanssaan suorassa lähetyksessä.
Jos missasit aamun uutiset, pätkämme löytyy linkistä.


Kuvat Mellakka Helsinki

23 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Hyvä Te!

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostuin tästä teidän asiasta niin paljon että googlasin jutun (avocado+pesto+pecorino) ja huomasin että avocadopasta näyttää olevan aika normaali ruoka muualla maailmassa mutta teidän ansiostanne on nyt siis rantautunut sinne Suomeenkin:) Hieno juttu!

Anna kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-jatkot/illan-valinta-oletko-maistanut-avokadopastaa

Hanna kirjoitti...

Voi kiitos Helena, kaunista talven alkua sinulle ja perheellesi!

Totta, löytyy useita variaatioita – kannattaa testailla! Itsekin varioin joka kerta, rippuen vähän siitä mitä kaapista sattuu löytymään.

Heh, kiitos linkistä! ;)

karkki kirjoitti...

Olitte tosi sympaattisia lähetyksessä, jos silleen voi kuvailla :)

Ja hei, toivenne toteutuu, täällä kolmen avokadopastakierroksen jälkeen testataan lauantaina Lindströmejä (aikomus ja aineet oli kyllä jo ennen kun näin haastattelun;). Pieni jännitysmomentti on kyllä joukossa, ruokavaliosta johtuen liha on kanaa. Vinkkejä? Kalkkunaa meinasin, mutta on liian vaikea löytää tuoretta kalkkunan lihaa (en ehdi huomenna jonottaan tän cityn kauppahallin ainoaan lihakauppaan).

Hanna kirjoitti...

No kiitos, jännitti niin kovin että puhe ei kuulosta omalta lainkaan..
Kerrohan kuinka linkkarit onnistuvat, täytyy myöntää etten ihan tiedä miten tuo kana niissä toimii. Jään jännityksellä odottamaan raporttiasi! ;)

Hanna kirjoitti...

Anonyymi, jonka kommentin poistin, suosittelen siirtymistä johonkin toisaalle, jos aikeenasi on vaan levittää pahaa oloasi, tämä ei ole siihen sopiva väylä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän haastattelu, vaikutitte tosi sympaattisilta ihmisiltä, kiitos, että teitte kirjan! :)
Kyselen vielä tuon alemman postauksen paidastasi, joka on skeittikuvissa, että mistä se on ostettu?
Hyvää viikonloppua!
Katja

Hanna kirjoitti...

Kiitos paljon Katja, ihana kuulla! Jännitti kyllä tosi paljon, ihme että se ei tuon enempää näkynyt. ;) Paita on Isabel Marant, ostettu Beamista.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnitin huomiota, kun toimittaja sanoi, että hauesta ei kovin moni ruokaa tee; miten niin? Täällä sisämaassa sitä käytetään kaikin mahdollisin tavoin; uunihaukea, pannulla, keitettynä, murekkeena, vannikkeena ja vaikka miten. Jopa 7,5 kiloisesta hauesta tein kesällä pihvejä (en vielä teidän ohjeella, heh..), jotka hävisivät parempiin suihin ja kehuttiin vielä päälle. Paikallinen kalastajapariskunta tekee savuhaukisäilykettäkin, joka on myös tosi hyvää. anja

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän se meni! Mekin tehtiin neljästään satsi kun olin P:ssa.
xo

Hanna kirjoitti...

Jännitti niin tuhottomasti, olin juuri alkamassa pitää puhetta hauen huonosta maineesta, joka lienee ruotojen syytä, mutta pidin suuni kiinni kun aattelin että ulosanti olisi ihan jotain muuta kuin tahdoin sen olevan. ;)
Lupaamme jatkaa hauen puolesta puhumista jatkossakin, ja vähän isommalla suulla. Sitä nimittäin itsekin rakastamme ja hingumme koko kesän ajan.

Hanna kirjoitti...

Kiva kuulla, xo. Terveisiä perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Vielä pitää kertoa, että suuri gurmeemies Mannerheim ei arvostanut haukea, haukkui sitä rosvokalaksi... Hän myös sanoi, että hänellä on sellainen vaje, että hän tietää, miltä hyvän ruuan tulee maistua, siksi hänen oli mahdotonta syödä huonosti laitettua ruokaa. Minä kyllä pystyn mättämään suuhuni mitä vaan kohteliaisuudesta, mutta tämä ei tietenkään koske ravintoloita... anja

Anonyymi kirjoitti...

Hanna, koevedos Lindströmin broilerista on tehty ja lopputaikina odottelee aamua. Koevedos ok, ei paha ollenkaan. Toki väriä pitää oikeen hakee pintaan pannulta vähän lastalla painellen kun muuten aneemista punajuurta väriltään koko pihvi, mutta maku hyvä. Finaali koittaa huomenna kun saa kermasipulit hunnuksi.

ps. samalla tein toisesta puolikkaasta roileria lihapullia safkaa-ohjeella (en luottanut linkkariin, sorry). Lisäsin vähän chiliä, koska kana on niin hentoa, että vaatii vähän potkua. Kerma kun vielä pehmittää makua. Tuli ihan älyttömän hyvää (no sitä chiliä lorahti ehkä vähän enemmän kun vähän, mutta me like it).

Mä jatkan soveltavaa koekeittiöö Safkan parissa.

-karkki-

Anonyymi kirjoitti...

PALJON ASIAA MULLA TÄNÄÄN, mutta pakko vielä kysyä kaulakorusta, joka on aikaisemminkin vilahtanut täällä, että onko se virkattu? Se on jotenkin tosi kaunis!!! anja

Hanna kirjoitti...

Hauki on hyvä kala, sanoi Mannerheim mitä hyvänsä. ;)
Koru on lahja ystävältä, se on kuin virkattua hopealankaa, rakastan sitä!

Heh, en minäkään välttämättä olisi laittanut ropojani likoon tuon broilerilinkkarin puolesta, mutta hyvä jos sait sen kanapullat hyvänmakuisiksi. Safkaa on juurikin sitä varten, että varioi sisällön oman makunsa mukaiseksi! Hyvä Karkki! ;)

Riikka kirjoitti...

Ihana toi TV jutska! Olette niin symppiksiä ;)

Riikka

Hanna kirjoitti...

Voi kiitos, iahanasti sanottu! Jännitys kun vaivasi niin omasta mielestäni vaikutan ihan hönöltä ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, minustakin vallan sympaattinen juttu. Jännittää saa! Olin ajatellut, että sinulla olisi matalampi ääni =)

Ja avokadopastaan. Tein sitä eilen, perhe rakasti, myös tytär, joka ei avokadosta kovin perusta. Otti vielä lisääkin. Ja sitten minä: koskapa oli niin hyvää, ylensöin =( Ahneella ja himokkaalla (ruoka ja sen maku himotti, en voinut hillitä itseäni) oli kurja loppu. Karmeat ylävatsan poltteet, nukahdin vasta kolmelta yöllä istuma-asentoon sohvalle. Olen siis tien risteyksessä: opinko hillitsemään himoni, vai joudunko tylysti kieltäytymään jatkossa ihanuudesta?
Elämän vaikeita kysymyksiä.
Vatsa polleena,
Lauralaukku

Hanna kirjoitti...

Apua! Olen minäkin joskus ylensyönyt, mutta en ihan tuohon malliin, voi ei! Hillitse himosi ja nauti kohtuudella seuraavalla kerralla ;D
Mun ääni oli ihan omituinen, stressi ja jännitys näköjään aiheuttaa outoja juttuja heh.

Anonyymi kirjoitti...

Ostin Safkaa-kirjan insinööri-miehelleni heti sen ilmestyttyä.
Hän tykkää testailla uusia reseptejä, mutta en osannut odottaa ihan tällaista innostusta. Kirjan sivut ovat täynnä post it -lappuja, ja harva se päivä saan maistella herkkuruokia. Avokadopasta ei ollut ihan minun makuuni, mutta moni muu kylläkin. :)

Että kiitos vaan teille! Mikäs tässä sohvalla köllötellessä, kun insinööri häärää keittiössä :)

Katja

Hanna kirjoitti...

Katja sen keksi - itsekin olen sitä mieltä että kirjassa on potentiaalia myös isänpäivälahkaksi! ;)