8.11.2012

Postia Bondilta?!Ei lisättävää. Paitsi että on: KIITOS! Päätimme juuri, että järkkäämme teille vuoden parhaat bileet ennen joulua, killottakaa tanssikenkänne!

Olen huomenissa Huomenta Suomen haastateltavana. Suonevat anteeksi jos en pysty muuta kuin pomppimaan sohvalla kiljuen onnesta ja ilosta. Tulee kameramiehelle tekemistä, että pysyy vauhdissa mukana.
Inken sanoin: THIS IS CRAZY! 

18 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Huippua!

Eeva kirjoitti...

Onnea! Mahtikirja tuo Safkaa onkin, kiitos siitä!

Minna-Leena kirjoitti...

Ihan mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Onnittelut! Mahtavaa, että kotona kokkailu on noussut viimeistään kirjan myötä!

Osaatteko arvioida milloin kirjaa saisi kirjakaupoihin ostettavaksi asti?

nm. malttamaton :)

Tyyppi kirjoitti...

Onneksi olkoon, ihan mahtavaa!

PS. tanssikengät valmiina

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tee ehdotus isänpäivän ruoasta! Jotain suht helppoa, ei tarvitse olla nopeaa. Sanomattakin selvää, että hyvää pitäisi olla. Jotain, missä on vaikeaa mennä pahasti pieleen ja epäonnistua. Kiitos!

Katja Kokko kirjoitti...

Hihi, noniin, seuraavaks tulee kutsu linnanjuhliin, ihan salettiin! Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisestä!

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea! Ostin juuri kirjanne isänpäivälahjaksi. Ihanaa seurata tätä kirjanne menestystarinaa :)

Nanna kirjoitti...

No aivan Grazyhienoa kyllä!

Satu kirjoitti...

wohoo, tämä on MAHTAVAA :D

Anonyymi kirjoitti...

Kirjaa on ainakin kaikissa Suomalaisissa Kirjakaupoissa, täydennys saapui kauppoihin keskiviikkona. Seuraava lasti painosta ensi viikolla. Eli jos tilapäisesti yhdestä kaupasta loppu, kannattaa jättää varaus tai kysellä naapurikaupasta!

Emma

Hannele kirjoitti...


Megamahtavaa! Onneaonnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluni! Tämä on mahtava menestystarina :)

t. Päiväpeittokyselijä

Hanna kirjoitti...

Kiitos ihanat! Valitettavasti en ehdi enää uutta reseptiä isänpäiväksi laatimaan, ollaan matkalla Tukholmaan perheen kera. Ehkä löydät jonkin noista vanhoista resepteistä? Tai jos sulla on kirja niin tee Lindströminpihvit ja perunamuusia! Jälkkäriksi suklaafondant. Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ei hyvää päivää, mulle tuli tänään näytelehti Seura ja siinäkin puhuttiin Safkasta ja avokadopastasta... seuraavaksi olette varmaan Seiskan kannessa, heh... anja

Ulrika kirjoitti...

Tämä menestys tulee kyllä todella ansaitusti. Mahtavaa, onnea!

Lraurau kirjoitti...

Huhui, kahmakaupalla onnea! Niin, ja myös kiitos, avokadopastasta ja kaikista muista resepteistä, joita olen ansiostasi ja ansiostanne tähänkin, vaatimattomaan opiskelijan ruokapöytään, vuosien varrella saanut taiottua. Olen saanut niistä hyvää mieltä ja kokenut onnistumisen hetkeä. Esimerkkinä toimikoon juurikin tämä avokadopasta, joka pelasti erään iltani noin kuukausi takaperin, kun sain yllättäen kutsun nyyttikesteille. Ajattelin, että hyvä on, menen jos vain keksin jostain näppärän reseptin. Hetken löi tyhjää, mutta onneksi muistin blogisi olemassaolon. Ja täällähän se oli, Suomen suosituin ruokalaji, avokadopasta. Mies kauppaan, ruokalajin kylmä osasto muovirasiaan, spaghetit ja valkoviini kainaloon, metroon ja menoksi. Keittelin itse pastan sitten paikan päällä ja oi, taisipa olla, että illan tullen kun kalastelin kenkiäni kyläpaikan eteisen lattialta, ystäväni jäivät pelaamaan juomapeliä, jonka palkintona oli loppu avokadopasta. Vähän hymyilytti. Hurmasitte siis välitykselläni ystäväjoukkoni Meksikoa ja Taiwania myöten. Enkä edes saanut mukaan pecorinoa - täällä Pohjois-Ranskassa, missä siis asustan, mokomaa tulee kumma kyllä hyvin harvoin vastaan. No, jouluksi pääsen Suomeen ja kokeilen sitten autenttista versiota. Ja sitten aion kyllä kerätä roposeni ja lahjoittaa itselleni vähän Safkaa.

Hanna kirjoitti...

anja, voi toivottavasti ei koskaan ;/ Kiitti vinkistä, tuota Seuraa en itse olisi muuten löytänyt.

Voi kiitos Ulrika!

Iso kiitos ihanasta tarinasta, sulla on mahtavat frendit ja mahtava taidat olla itsekin. ;D