18.12.2012

Joululahjaksi Safkaa


Kiitos kun jaksoitte jättää kommenttejanne edelliseen kirja-arvontapostaukseen, luimme Alexanderin kanssa kaikki kommentit läpi ja valitsimme voittajiksi muutaman. Jos kommenttisi löytyy alta, laita minulle osoitetietosi asap hanna.gullichsen@gmail.com, niin postitan kirjan sinulle viimeistään torstaina – siten Safkaa on luonasi jo ennen jouluaattoa. Kerro meilissäsi myös kenelle tahdot kirjan omistettavan, niin lahja on siten vielä hiukan erityisempi.
Onnea voittajille!

Maria:
Lainasin kirjaanne ystävältä ja ihastuin ikihyviksi.Meillä on iso poppoo nuorisoa kotona kuusi lasta ja kaikki löysivät mieluisia reseptejä kirjasta-en ehtinyt niistä ylös kirjoittaa kun sen jolla sain oman lihansyöjä mieheni ekan kerran maistamaan avocadoa:) budjetti on tiukka täälläkin joten olisin ikionnellinen kun kirjanne kopsahtaisi juuri meille arkiruokaa piristämään. lämpimin joulun odotusterveisin

Anonyymi:
Minä, minulle, minun <3 Pelastakaa lapseni Saarioisten äitien ruualta antamalla mahdollisuus kokeilla ihan oikeita makuja PLEASE!
Terv. Väsynyt virkaäiti
Idu:
Olen tainnut kertoa tämän saman tarinan aiemminkin, mutta anyways; Olen tänä syksyny helsinkiläistynyt, elintarvike- ja ravitsemustiedettä opiskeleva maalaistyttö, joka on vastikään herännyt ruokaintoilija ja täysin hurmaantunut teidän ruokafilosofiaanne. Pidän juuri yksinkertaisesta ja simppelistä perusruuasta. Uskon siihen, että opiskelijabudjetillakin voi saada hyvää ruokaa, kunhan panostaa oikeisiin, tuoreisiin aineksiin ja karsii turhat ruokakulut pois.
Viime viikolla sain ensimmäisen palkkani uudesta työpaikasta. Juhlistin sitä ostamalla pullon viiniä ja tekemällä avocadopastaa. Se oli tai-vaal-lis-ta. (Kiitos Alexanderille myös pastankeittovinkeistä, nämä tulevat jokaviikkoiseen käyttöön!) Silloin päätin, että joskus minä vielä tämän kirjan ostan. Ja teen siitä kaikki reseptit. Jollen nyt tämän onnen kantamoisen johdosta sitä saa, niin ehkä sitten kun palkkarahoja on kertynyt tarpeeksi, tai viimeistään ensi jouluna! (Ellei silloin ole tullut jo uutta versiota..?;) )
Ensi palkasta saatan pihistää osan ja kokeilla ankanrintaa. Tai sitten säästän makuelämykset Raflaan ;) Oikein hyvää joulunodotusta teille sinne ihanat!
Nina:
Skrev om er på min svenska/engelska blogg, tänkte att ryktet om den berömda pastan borde spridas utanför Finlands gränser också. :) Så därför vill jag vinna + att jag måste vara den sista som inte provat receptet ännu ;) (skriver på svenska eftersom jag såg i Divaani att ni läser Det goda franska köket ;) God jul, hyvää joulua!

Anonyymi:
Heippa. Olen ilolla seurannut kirjanne voittokulkua ja vilpitöntä kiitollisuuttasi tästä johtuen. Kirjanne myötä on valtavan moni ruuansyöjä saanut useamman asteen maukkaampaa safkaa - ja useampi ruuanlaittaja on saanut kokea onnistumisia keittokirjanne avulla. Keittiön iloista siis iso kiitos. - sellaiselle ilolle olisi tilausta myös minulla, etenkin tällaisena päivänä, kun sormiruokaileva yksivuotiaamme sai palovamman joulutortun luumuhillosta, enkä mie osaa lakata syyttämästä itseäni, kun näen nuo vesikelloiset pikkusormet. Miksei sitä voi kaikkea tajuta, kuten että miten ennakkoluuloton ja utelias on pieni ihminen? Ja luottavainen! Äitin tekemä ruoka on syötävää, siispä mie tästä joulutortun keskeltä vähän maistan omilla sormilla... Auts! Voi pientä poloista! Mistä meille aikuisille samanlainen terve asenne kohti ruokaa? Ja miten sitä ihmiset tajuaisivat miten pienellä vaivalla masu ja makuaisti kiittää? Mitäköhän sanoisi meidän pieni ihme avokaadopasta-nimisestä herkusta? Ainakin äiti olisi iloinen, sekä herkkuruuasta että Safkaa-kirjasta! Maukasta ja turvallista Joulua!


3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Tack, kiitos oikein paljon Hanna & Alexander! :) You made my day. :) Jag skickade ett mail med uppgifter Hanna.

Salud-Terveydeksi! kirjoitti...

Heippa Hanna,
avokadopasta on testattu ja tosi hyväksi todettu! kiitos reseptistä,oli ihanaa :)
Myöhästyin tästä arvonnasta, mukana seuraavassa sitten. Leppoisaa Joulun odotusta!

Karabella

Anonyymi kirjoitti...

Nykyään tuntuu, ettei tässä blogissa paljon muuta tapahdu kuin mainosteta Safkaa-kirjaa. Minullakin on kyseinen kirja ja avokadopasta on taivaallista, mutta alkaa vähän tympäsemään tämä kirjan ainainen mainostaminen... Mielelläni lukisin taas jotain muuta, reseptejä ja muita kuulumisia.