3.12.2012

Joulupöydän hittiJos etsit inspistä joulupöydän piparien koristeluun, eivätkä perinteiset tomusokerikuorrutteet nappaa, on minulla sinulle uutisia! Kasperin pipari on koristeltu kovin ajankohtaiseen malliin, tätähän voisi testata itsekin.

Inkelle iso kiitos linkistä, mitä tekisinkään ilman tuota tarkkaavaista naista?!

5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Tää on niin mahtava!

Linkeistä ja vinkeistä puheen ollen, luotettavat lähteet kertovat, että Keilarannan Sodexon listalla olisi ollut viime viikolla avokadopastaa. En siis itse nähnyt sitä, mutta aika ketterää Sodexolta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan PARAS!!! anja

Hanna kirjoitti...

Eikä?! Toivon mukaan tekivät sen hyvin! ;D

Eikö vaan, naureskelin tälle pitkin päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, avocadopastan suosio on hienoa, mutta vastaava resepti on ollut maailmassa olemassa iät ja ajat nimellä "guacamole pasta". Esim. googlettamalla guacamole pastaa löytyy useita eri variaatioita tästä "avocadopastasta".
Eikö kukaan ole tosiaan tajunnut aikaisemmin tehdä sitä Suomessa?

Hanna kirjoitti...

Hei, kuten jo useaan kertaa on todettu – tämä on yksi variaatio kymmenistä avokadopastoista, joita mieheni on ajan saatossa kokkaillut, toki on tiedossa että avokadoa ja pastaa voi toisiinsa kietoa.
Moni on tehnyt sitä Suomessakin aiemmin, en tiedä jos kuitenkaan juuri tämmöisenä versiona. Korjaa toki, jos olen väärässä. Luulenpa ettei sellaista reseptiä ole, jota jo joskus aiemmin ei olisi testattu. ;)