24.3.2013

Luonnollisen kaunis lauantaiUudenmaankadulta bongaa usein mintunvihreän kassin kanssa kulkevia, onnellisen oloisia kaunottaria, jotka tulevat poikkeuksetta samasta osoitteesta. Kyseinen kivijalkaputiikki on niin kovin paljon enemmän kuin kaksi unelmaansa toteuttavaa naista, hyllymetreittäin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, valkoista lautalattiaa, hersyvää naurua ja auringonvaloa. Putiikissa on nimittäin hitunen taikaa.

Jolien tytöt heilauttivat eilen taikasauvaansa suuntaani ja sain elämäni ensimmäisen luonnonkosmetiikalla toteutetun meikin ja karkkikynnet. Uskon että Mikkokin olisi tykännyt, hän kun yleensä kavahtaa takavasemmalle kun näkee minut meikissä. Palaan tuotteisiin tuonnempana, kunhan kokemukseni niiden parissa hiukan karttuvat. 
Jos sinulla on hippoja tulossa ja tahdot apua meikkisi kanssa niin varaa Katjalta aika henkilökohtaiseen meikkikurssiin. Meikkikurssin hinnalla voit valita tuotteita laajasta valikoimasta, apua saat kädestä pitäen ja tarinat tuotemerkkien takana ovat mielenkiintoista kuultavaa. Yksi jos toinenkin kaunokainen on vieraillut Katjan siveltimien alla.

HUOM: Suosittelen kiertämään Patyka-logolla varustetut luksustuotteet kaukaa, sillä hän joka antaa noille pikkusormen – no, tiedätte varmaan miten siinä sitten käy. Täälläkin kävi kalpaten, koukussa on hänkin. Mitäs minä sanoin. 
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaava Hanna!

Terkuin, Petrasofia

Anonyymi kirjoitti...

Kivat vaatteet, merkkivinkkejä toivoisi hän..

Hanna kirjoitti...

Oi, kiitos Petrasofia !

Kevättä rinnassa, uhmasin pakkasta ohuissa lökäpöksyissä..
takki Isabel Marant Etoile
paita Cos
housut Filippa K