11.6.2013

adidaksen juoksukoulun startti – Heimolaiset "hölkällä"

AdidasHeimo_2013_06_10_022
AdidasHeimo_2013_06_10_026 AdidasHeimo10_2013_06_10_028 AdidasHeimo_2013_06_10_041 AdidasHeimo_2013_06_10_035 AdidasHeimo_2013_06_10_034 AdidasHeimo_2013_06_10_046 AdidasHeimo_2013_06_10_050 AdidasHeimo_2013_06_10_067
AdidasHeimo_2013_06_10_051
AdidasHeimo_2013_06_10_052
AdidasHeimo_2013_06_10_054Eilen kiskottiin trikoot niskaan ja lähdettiin Larun rantaan etsimään oikeata juoksutekniikkaa. Rankkaa ja antoisaa, niin kuin parhaat asiat yleensä. Ihan mahtava startti, kiitos kaikille mukana olleille! En malta odottaa ensi viikon treeniä meidän kymppijengin kanssa, pääsen tutustumaan teihin hiukan paremmin.

Löytyi uusia tuttavuuksia, uusi maksimisyke ja vanha, kömpelö kouluhevonen sisältäni – antoisa päivä!

kuvat: adidas

13 kommenttia:

inke kirjoitti...

Oli niin siistiä! Ihanaa että seuraavat kimppatreenit on jo ens viikolla! Siihen asti täytyy leikkiä heppaa yksin.

Asli kirjoitti...

Ihan musertavaa (muttei kovin yllättävää) oli kuulla, että oma juoksutekniikka on ollut aika pielessä. Oon niin onnellinen, että saan olla mukana!

Sissi kirjoitti...

Oli kyllä tosi kivaa ja huippu mukava porukka. Ja kotona ihmeteltiin scifi-trikoita, on ne vaan hienot. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oho! Taisit valita omat bestikset omaan heimoosl! Todella kiva, etenkin kun täällä blogissa sai sen kuvan et kaikilla oli chäänsit päästä mukaan. Oh well, näinhän se menee blogistin bestikset + blogikaverit kutsuttiin mukaan.

Kivoja treenejä teille!

Hanna kirjoitti...

Ihanaa kun te olette mukana, tästä tulee niin hauska kesä!

Sain valita yhden kamun mukaan, kaikki muut valitsi adidaksen tiimi. Näinhän se menee.

Anniina kirjoitti...

Kiitos, oli tosi kivaa! Aiiiivan into piukeena kohti ens viikon mäkitreenejä - vähän kyllä ehkä jo jännittää mitä meidän varalle on suunniteltu...

Ja voin epäileväiselle anonyymille kommentoijalle todeta, että en tuntenut ketään heimolaisista tai addulaisista entuudestaan, joten höpönlöpöä tollaiset arvelut. Ja kaikkihan pääsee käsiksi treeniohjelmiin ja muuhun matskuun virtuaaliheimon kautta. Eiku tossua toisen eteen!

/Anniina

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin hieman ihmettelin, kun kuvien perusteella mukana näyttäisi olevan useita täällä blogissakin ystäviksi tituleerattuja henkilöitä. Näistä esim. Issues-blogisteilla oli joku omakin yhteistyökuvio Adidaksen kanssa, joten omituista että he ovat "valittuina".. Jää aina vähän ikävä jälkimaku tällaisista hyvä veli -verkostoista.

Anonyymi kirjoitti...

huh oli kyllä melkoinen startti.Täytyy todeta,että ensiviikon mäkitreenit jo ajatuksena hapottaa reisiä ;) Mutta hyvä fiilis jäi ja innolla odotan mitä tuleman pitää.. :)

//Jenna

Veera kirjoitti...

Kivaa oli ja nyt on pohkeet kipeinä! :) Kyllä siellä näytti olevan keskenään tuttuja ihmisiä, mutta myös meitä täysin tuntemattomia blogimaailman ulkopuolisia löytyi ;)

ps. Löytyykö kuvat jostain Heimolaisille?

Anonyymi kirjoitti...

Kuten jo muutamat ehtivät kommentoida, harmittaahan se huomata, että pienessä porukassa näkyy blogijulkkiksia ja niitä jo ennestään tuttuja kavereita... Huono makuhan tästä nyt jäi, mutta päästäänhän me kaikki ihan itsekin lenkille! Ei se maailma tähän kaadu. Kukin tavallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä nyt reklamoinnin vastapainoksi kommentoida, että liityin tänään virtuaaliseen heimoon ihan vaan siksi, että teidän treenit vaikuttivat tämän postauksen perusteella niin kivoilta! Itselleni ei "fyysinen heimo" olisi sopinutkaan, koska en välttämättä pysty sovittamaan treeniaikatauluja ryhmän mukaan. Virtuaalinen heimo vaikuttaa hauskalta kannustimelta treenaamiseen, ja sieltäkin sai ihan ilmaiseksi hyvän treeniohjelman ;)

/Kaisa

P.s. Heimo on kaiketi mainosta Adidakselle, joten on mielestäni loogista valita heimoihin muutamia bloggaajia, ja ensimmäisessä asiaa koskevassa postauksessakin oli maininta aktiivisesta sosiaalisen median käytöstä etuna.

Sini kirjoitti...

Olipa kyllä huikea ilta tuolloin maanataina, löysi juoksusta ihan uusia ulottuvuuksia. Tänään orjallisesti treeniohjelmaa noudattaen juoksin lenkkini sitten kaatosateessa... No, oli hyvä fiilis kun kotiin asti pääsi :)

Ja epäileville, allekirjoittanut on siis mukana Heimossa, mutta ei tuntenut sieltä entuudestaan ketään. Eli eiköhän sinne ihan sen hakemuksen perusteella porukka valittu, vaikka tuskin blogijulkisuus kampanjalle hallaa tekee. Kiva kuitenkin, että kaikki voivat liittyä virtuaaliseen Heimoon!

Maria kirjoitti...

No voi sentään! Jos paikkoja on rajatusti niin kaikki vaan ei mahdu mukaan. Turha siitä on mieltänsä pahoittaa.
Minä tyydyn seuraamaan muiden saavutuksia tällä kertaa, ehkä vielä joskus..
T. Laiskiainen