29.4.2011

VarhaiskaaliaDSC07627


Varhaiskaali on yksi suurimmista herkuista, jota pienellä rahalla saa. Onnellisena olen sitä jo kiskonut kaksin käsin, muodossa jos toisessa.
Tehtailen teille huomeniksi reseptin jota varten tarvitaan varhaiskaalia ja karitsankaretta. Jos kaapista löytyy voita, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria niin muuta ei sitten tarvitakaan.

Huomenna herkutellaan.


8 kommenttia:

Nata kirjoitti...

juu ehdottomasti reseptii tulee! eilen väsäsin kaalista (idiooteilla ajatukset kohtaa?) coleslawta, ja mietin et mitenkäs tämän voisi valmistaa, ettei hukuttais kaikkee majoneesiin ja öljyyn, eikä tulis sitä kuuluistaa harmaata koulukaalia..

Nata kirjoitti...

hei! ja kiitos vielä hajuvedestä! toivottavasti oot iloinen, mikäli sanon sulle että on NIIIIIIN mun hajuvesi! oon saanu iha mielettömästi kehuja siitä kaikilta, tuoksuu kuulemma kesälle ja aurinkorasvalle, mikä on vaa hyvä juttu! :D aivan mieletön hajuvesi-ihastus, oon jo surkustellu, et mitäs sit ku tää loppuu?!?!

Hanna kirjoitti...

Idiooteilla ajatukset kohtaa, todellakin! Haha! Me tehdään kaalia monella tavalla, lisää ohjeita kesän myötä varmasti tulossa.
Oon iloinen että sä tykkäät tuoksusta.
Onko kukaan muuten koskaan verrannut sua Lisbeth Salanderiin, eli oikeammin Noomi Rapaceen? Jos ei niin nyt on. Suomen Lisbeth.

Hanna kirjoitti...

Niin siis Lisbeth on yksi seksikkäimmistä hahmoista koskaan. Mun mielestä.

hr kirjoitti...

Samaa mieltä! Kaali on mitä parhainta, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Tehdään usein salaattipohjat siitä, on halvempaa ja tosi maukasta ja terveellistä. Makeaa jopa!

Hanna kirjoitti...

Ja rapeaa! Voittaa lehtisalaatit ja muut lärpäkkeet mennen tullen ;)

Nata kirjoitti...

hanna: itse asiassa on! blogissa. tosi moni! koitin paikantaa viime kirjaston reissulla kyseisiä kirjoja, mutten löytäny, kuinka surkeeta.. mun on pakko ottaa selvää, kuka tämä lisbet oikein on naisiaan ja antaa sille turpaan mun identiteetin pöllimisestä! hahah!

Hanna kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=QbP0Oto74_o


Sulla on loistava kirja- ja leffaputki tiedossa. Toivon usein etten olisi lukenut ja katsonut noita vielä, niin olisi jotain hyvää matskua odottamassa. Mutta kun olen. Lue Stieg Larssonin trilogia asap, tämä on käsky.