9.1.2012

Sillä sipuli
Suunta muuttuu, mutta ei vielä tällä viikolla. Olette mahtavia jos jaksatte odotella. Blondi palaa kun aika on kypsä.6 kommenttia:

Klaffen kirjoitti...

Min en saata!

Jonna kirjoitti...

Että nuo tuollaiset valkosipulit onkin hyviä!

Anonyymi kirjoitti...

Suuri kiitos Hannalle loistavasta blogista, aina ilo silmälle ja sielulle. Pieni tarkistus: voisiko olla niin että annoit hyvän marjasmoothie-reseptin jossain vaiheessa? Tai sitten minun on syytä hakea reseptiä Alzheimeriin. Mutta jotta kysymysrumba olisi megalomaaninen seuraa jatko: kuka mahtaisi järjestää mukavam kokkikurssin vasta-alkajalle? Alkaen sisäfileestä, sitten kevyt coctail-tyyppinen tarjoilu ja lopuksi kahvikutsutarjottavat. Kaikki ideat palkitaan.

Tsemppiä sekä ruoka että kuntoilusektorille

Mykistynyt ihailija

Anonyymi kirjoitti...

hei,
tarkennuksena anonyymin äskeiseen kysymykseen. Eli haen takaa kaupallista kurssia kotikokille (Pekka Terävä, Hgin kulinaarinen instituutti, Markus Maulavirta etc tyyppiset nimet). Voisi olla esim 3 tai 5 kerran setti.

Mykistynyt ihailija

mariaelina kirjoitti...

Keittokirjanne nimi? Ihana, jos on.

Hanna kirjoitti...

Klaus sinä olet ihana <3

Eikö vaan, Jonna!

Mykistynyt ihailija, olen ihan överiotettu kommentistasi, kiitos siitä. Olenkohan antanut vinkkejä smoothieen, en usko..mutta lupaan sellaisen tehtailla, kunhan pääsemme uuteen keittiöömme!
Kuule, minäkin tahdon tuollaiselle kurssille, mutta en ole vielä omaani läytänyt. Olin juuri yhden illan verran käärimässä makirullia ja innostuin hiiteen. Jos löydän jonkin kurssin niin lupaan huudella sinullekin, mennään yhdessä ;)

Sillä sipuli? Ei, ei ole ;)