27.1.2012

Kuppi kuumaa

_DSC0150


Kun viimeksi kirjoittelin kahvista ja teestä, lähditte mukaan keskusteluun mahtavalla kommenttitulvalla. Kiitos vinkeistänne, keittiöön muutti monta rapisevaa pussukkaa joita olen innolla haudutellut.

Vietin viehättävän hetken Katajanokalla, Johan & Nyströmin tiloissa. Kaunis kahvila, taivaallinen teebaari ja konseptimyymälä saman katon alla. Kanavarannan punatiilinen ja korkeakattoinen, historiallinen miljöö ei olisi voinut saada parempaa asukasta.
Teillekin saattaisi olla paikasta iloa, ajattelin. Järjestävät teenmaistiasia joka päivä klo 13.00. Kuvassa olen työn touhussa, etsimässä kupposesta erilaisia tuoksuja. Sain mukaani myös loistavan vinkin. Paistomittarilla on helppo mitata teeveden kuumuus, jotta hentoja lehtiä ei tule poltettua liian kuumalla vedellä.

Pavut paahdetaan käsin, pienessä paahtimossa Tullingessa. Tuoksujen ja mainioiden makujen lisäksi brändi on aatteiltaan ja toimintatavoiltaan puhtoinen. Kahviviljelijät tunnetaan nimeltä, eikä yhdenkään kahvipavun syntyperää tarvitse epäillä. Reilumpaa kauppaa, sitä ei koskaan ole liikaa. Käykäähän kupillisella.

Johan & Nyström
Kanavaranta 7 C
Avoinna arkisin 08-18 ja lauantaisin 10-16
Kuvasta kiitos Pasille

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä maistiaiset maksaa vai onko ilmaista? Kaunis tunnelma kuvassa ;)

Hanna kirjoitti...

Tasting on ilmainen, ei muuta kuin hörppimään! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, onkin kiinnostava brändi jota olen pistänyt merkille. Työmatka tuleekin jatkossa kulkemaan tuosta kautta, joten onpa sitten vakkarikahvila plakkarissa, kiitos Hanna!

Katjuska

Hanna kirjoitti...

Ollos hyvä vaan Katjusta, olisipa tuo minunkin ohikulkumatkalla, kävisin varmasti päivittäin!

Lena* kirjoitti...

Kiva että löysit J.N:lle, arvasin että tykkäisit!

Minna kirjoitti...

Silloin taannoin kyselit meiltä lemppariteelaatuja. Mistä on tullut oma mieleisesi?

Hanna kirjoitti...

Tykkäsin kyllä ;)

Asiaa teestä tulossa ensi kuussa, kertoilen sitten noista suosikeistani myös ;)