27.1.2012

Paahdettua kuhaa

_DSC0897


Kuvassa etualalla olevan, Raflankin ruokalistalta löytyvän kuha-annoksen reseptin voit napata itsellesi Hannalla keittää -blogin puolelta. En pääse itse likimainkaan samaan suoritukseen kuin Raflan keittiön taitavat kokit, mutta saan aikaan ihan kelvollisen kuhan kotioloissakin. Suosittelen testaamaan.

Kurttuinen savoijinkaali taipuu moneksi. Pidän siitä kovasti, rapsakka hammastuntuma. Maailma on kuitenkin vähän julma kun varhaiskaalia ei voi nauttia vuoden ympäri.

Nauttikaa perjantaista, minä olen ollut vähäsen laiska kaukaa viisas ja tilannut huomisen illallisen valmiina kotiimme. Siitä lisää huomenissa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalauta Hanna. Ostinpa tuossa innoissani pätkän kuhaa, tulin kotiin ja heitin sen jäkaappiin. Otin ison lasin viiniä ja ajattelin että eihän sitä jumalauta osaa tämä neiti valmistaa. Hädissäni ajattelin nestemäistä illallista viinini kanssa ja katosin blogimaailmaan. Ja sinä jumalauta SILLÄ SEKUNNILLA kerrot miten kuha opaistetaan! Ajatustenlukija! Paistamiseen menee siis muutama minuutti, jumalauta tästä kuhastahan tulee tapa. Jollei tuo hella mua sitä ennen tapa.

Asiaan mä palaan, joko kera kiitoksn tahi kaulimen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tilasit, sushia?

Kiitos ihanasta blogista, nautin tästä suuresti.

Hanna kirjoitti...

Haha, mahtavaa! Kerrohan pian, kajahtaako kaulimesta vai onnistuitko kuhasi kanssa! ;)

Ei, en tilannut sushia. Huomenna paljastan, vinkkinä sen verran että inspiksen sain Stellan blogista, tuossa taannoin.

Anonyymi kirjoitti...

kiitos reseptistä, raflassa on ihanaa ruokaa! voitkohan paljastaa, mistä on peräisin raflan i-h-a-n-a vaalea leipä? leipovatko sen ehkä itse?

Hanna kirjoitti...

Kiitos kehuista, vien keittiöön terveiset. Vaalea leipä leivotaan Raflassa aina aamuisin ja iltapäivisin ;)

Anonyymi kirjoitti...

jos voisit joskus laittaa sen leivän reseptin jakoon niin olisin tosi iloinen! sen koostumus oli jotenkin ihan mahtava, ainakin silloin kun viimeksi lokakuussa kävin.