5.5.2012

Lounaalla ystävän luona









Huippuunsa hiottua tyylipuhtautta rakkaan ystävän kotona, jossa nautimme lounaan menneellä viikolla. Kattaus on puoli ruokaa, totesin jälleen. Olisin voinut istua ja katsella kauniita yksityiskohtia iltaan asti.

Mieheni vei tuliaisiksi kuvissa näkyvän tatakihärän, joka sopi muiden tarjoilujen kanssa kivasti yksiin. Lapsi kaapisi niin monta avokadoa, kuin eteensä kantaisi. Sitruunaa hän puristelee nenä mutrulla, taisi kerran saada happaman tipan silmäänsä, sitäkö varonee.

Minä lämpenin tuona päivänä myös fenkolille, jota olen karttanut koko ikäni. Oppia ikä kaikki, ainakin makujen saralla. Opin myös sen, että kanna nyt hyvä ihminen aina se kamera mukana, nämä iPhonen kuvat kun eivät tee oikeutta kauniille asioille.

Letkeää lauantaita teille, me menemme tutustumaan uusiin naapureihimme. 

3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

En tiedä oletko kokeillut, mutta Herbamare (ja varmasti muutkin yrttisuolat) sopii täydellisesti avokadon kanssa päälle ripoteltuna!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Fenkolia olen mäkin karttanut, mutta löysin sen viime vuonna ruokaani.
Just tänään tein varhaiskaali-fenkoli-chili salaattia. Nuo kaikki kippoon ja oliiviöljystä, sitruunasta/suola/pippuri/ripaus ruskeaa sokeria kastike.
Maistui mielestäni todella hyvältä.
Ja lämmin fenkoli, grillattu/paistettu on myös hyvää.
T.Pirka
p.s vähempi rasvaisempi (3,5%) partaukko jogurtti toimii hyvin sen sun kaali/tilli/muna salaatin kanssa.

Hanna kirjoitti...

Herbamare löytyy kaapista, syön sitä keitetyn kananmuna kera. Pitääpä testata se avokadonkin kanssa.

Kiitos vinkistä Pirka, joku muukin oli tehnyt kaalisalden jugurtilla ja kehui onnistuneeksi. ;)