25.8.2012

Hyvässä seurassa

Tuominen - Gullichsen - Ramsay

Lähetin pojat Akateemiseen, halusin tietää että missä euron laarissa se pikku kirjamme hengailee. Sain oheisen kuvan puhelimeeni ja kierähdin innoissani sängystä lattialle. Kops vaan.
Raflan taannoinen ravintolapäällikkö, kamuni Harri totesi, että Gordon on päässyt kovaan seuraan. Kiitos Harri, näin se on nähtävä. Aglio & Olio on oma pastaraamattuni ja Safkaa - no, esikoiseni.


9 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi onnittelut kirjan johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

kävin ostamassa kirjan akateemisesta, jossa myyjätär kysyi minulta onko kirjasta ollut joku juttu lehdessä, koska olet jo "ties kuinka mones" kirjan ostanut tämän viikonlopun aikana. hän kertoi myös "onneksi" laittaneensa kirjan hyvin esille ja hankkineensa kirjaa hyvin varastoonkin, ettei lopu kesken. onnea!

VSY kirjoitti...

Ihan oikeassa seurassa on kirjanne! Jo sitä selaillessa tulee niin positiivinen fiilis. :)

Kokeilin eilen ohjeellanne lihapullia ja varmistaisin että onko ohjeessa oikein lämpötila ja aika eli 160 astetta ja 12-14 minuuttia? Oma pyörykkäni eivät tuossa asteessa ja ajassa olleet ollenkaan valmiita joten lisäsin lämpöä ja aikaa. Lisäksi suoraviivaista kronologista lukijaa hämmensise että uunin lämmitys 160 asteeseen oli ensimmäisessä lauseessa ja myöhemmin taikinaa tulee pitää vielä puoli tuntia jääkaapissa ennen uuniin laittoa.

Omista tulkintaongelmista huolimatta aivan paras ruokakirja! :)

anna kirjoitti...

Minä kävin hakemassa viimeisen kappaleen Savonlinnan kirja ja löytö liikkeestä, suomalaisesta kirjakaupasta oli jo myyty loppuun. Nyt jo kokeiltu pinaattiletut, pekonisalaatti ja tänään listalla chorizo-pasta.(velipoika toi makkaraa tuliaisiksi malagasta)

Inni kirjoitti...

Leppoisan sunnuntaisen aamupicnicin jälkeen suuntasin kumitossuni Akateemiseen. Nyt masu täynnä ja pieni päiväsiesta kirjan parissa, ihanaa ihanaa! Mukavan selkeitä ohjeita, kuvat innoittavat kokkailufiilikseen.

Oli hauska nähdä että moni kuva oli näkynyt blogissasi jo aiemmin, ihan kuin olisi törmännyt vanhaan tuttuun :)

Kiitos kirjailijoille ja aurinkoista loppukesää!

Anonyymi kirjoitti...

sinä olet puolangalta

MH kirjoitti...

NAAAAAMMMMMMM. Ostin muuten kirjan, erinomaisia reseptejä joista lähtee osa kokeiluun viikonloppuna :)

Raisa kirjoitti...

Meillä kirjanne on saanut suuren suosion: juuri kun olin ehtinyt tilata kirjan kotiimme ja iloita siitä miehelleni, joutui hän paljastamaan, että oli tilannut Safkan minulle syntymäpäivälahjaksi! Kuulemma oli oikein hyvänoloinen keittokirja myös keittotaidottoman mielestä. Teosta tullaankin käyttämään hänen potentiaalisen keittotaitonsa aktuaalistamisessa (kuten Aristoteles asian ilmaisisi). Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, ootko siis Puolangalta kotoisin? Siitäkin olis hauska kuulla jotain..