25.10.2012

Maistiaisia Kirjamessuilla perjantaina 26.10 klo 16.30


Pyydän anteeksi, että joudutte altistumaan jälleen sanalle avokadopasta, mutta en sille oikein kiertoilmaisuakaan keksi. Päivän Iltis tiesi kertoa, että Stockan Herkussa on kasattu kaikki avokadopastan ainekset kätevästi yhteen pöytään, resepti on printattu Stockmannin paperille molemmilla kotimaisilla ja juustotiskillä joka kolmas asiakas ostaa pecorinoa. "Myynti on valtavaa ja kasvaa koko ajan."
Kyllähän minä tiesin mihin sosiaalinen media on kykenevä, mutta jaksan yhä hämmmästyä tätä pastan lööppijulkisuutta. Jättihitti blogipasta.

Nyt olisi tarjolla maistiaisia jättihitistä, veitsen varressa mieheni, joten melko autenttista tavaraa on tarjolla. Kokkaamme avokadopastaa huomenna Kirjamessuilla klo 16.30, paikkana toimii Näytöskeittiö. Minulla on mikki ja puheenvuoro, saapa nähdä karkaanko sermin taakse.
Tulkaahan siis maistamaan avokadopastaa ja katsomaan ainutlaatuista amatöörijuontoani! Omistuskirjoituksillekin on aikaa, olisi ihanaa tavata teitä.

Näytöskeittiön koko ohjelman löydät tästä linkistä. Hurmaava Pipsakin on paikalla huomenissa, kunpa ehtisin Messukeskukseen ennen kuin hänen kokkausvuoronsa alkaa. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Hanna ja Alexander kerrassaan koukuttavista resepteistä ja innostavasta elämänmenosta. Mieheni huomasi tänään Journalistiliiton lehdestä pienen noston Turun Sanomien ilmoituksesta, jossa haetaan julkaisulle ruokabloggaajaa. Palkkiona tästä luvattiin lehden vuosikerta ja eipä juuri muuta. Niinpä...kyllä tämä laittaa miettimään, että kuinka bloggaamiseen vielä suhtaudutaan. Perinteiselle medialle se on ilmeisesti vieläkin näpertelyä (kuten moni muukin asia verkossa). No, te näytätte esimerkkiä, että myös ruokabloggaaminen vaatii huikeaa ammattitaitoa, kokemusta ja näkemystä. Ammattimaisesti toimitettua blogia ei voi toimittaa kuka vaan. Kiitos helmistä, joita tuotatte meille! T. Herkkusuut Vallilasta

Hanna kirjoitti...

Kiitos Vallilan Herkkusuut, voin kertoa että moinen palaute on juurikin se paras palkka, jota tästä työstä/harrastuksesta voi saada! Kiitos, tulin todella iloiseksi!
Tulee varmasti miehenikin, kun hän pääsee koneen äärelle.

Ihanaa viikonloppua teille!

Hanna kirjoitti...

Ja joo, tuohon Turkkarin juttuun on vaikea sanoa yhtään mitään. Mietin myös sitä, että jos saan printtimediassa artikkelista kolmenumeroisen summan, miksi myisin blogini jonnekin muutamalla satasella kuukaudessa. Työn määrä yhden kuukauden postauksiin kun on kuitenkin valtaisa. Tai mietin lähinnä sitä, että miten sellaista ehdotellaan ihan vakavissaan. Enhän minä tätä mihinkään ole myymässä, ennen kuin keksivät sen oikean summan ja forumin heh.

Anonyymi kirjoitti...

Huikeaa... aika hauskaa ja mitä vielä.. mutta onhan se hemmetin hyvää, sanovat meidänkin gurmeeteinit... anja

Sara kirjoitti...

Harvemmin tulee kokeiltua mitään blogien tai Hesarinkaan ruokapalstan perusteella, mutta avokadon ystävänä oli pakko kokeilla teidän pastaanne. Se on loistavaa!

Hanna kirjoitti...

Hyvät teinit sinulla, Anja! Se tosin on todettu jo aiemminkin.

Jee, mahtavaa!