30.1.2013

Kokin ja blondin listahitti


Meikätyttö painuu nyt henkseliostoksille! Onhan se aivan uskomattoman hienoa, että meidän keittokirjamme paistattelee vuoden 2012 Suomen myydyimpien tietokirjojen listalla sijalla 12!

Tästä on hyvä jatkaa, suunnitelmia on niin paljon että sukat pyörii jaloissa ja lauseet jäävät kesken. Kolme suurta uutista odottaa varmistumista ja päivänvaloa, yhden niistä pitäisi olla julkista tietoa huomenna – palaan siihen.

Kippis, skål ja cheers – kiitos kaikille teille!


Kirjakauppaliitto


8 kommenttia:

nuokku kirjoitti...

Onnea!

Anppa kirjoitti...

Hei Hanna,

olen erittäin iloinen, että kahvitauolla satuin taannoin lukemaan erään jutun MeNirsoilijoista, sillä siten nimittäin löysin blogisi. Olen kohta tarinan alkulähteillä, sillä luen kirjoitukset käänteisessä järjestyksessä, jopa niiden kirvoittamat keskustelut ja kommentit.

Safkaa-kirjan tilasin herkullinen kannen perusteella ja tunnustan, että koko avokadohuuma oli minulta mennyt täysin ohi kiireiden (kröhöm) vuoksi.

Kirja saa minulta täydet pisteet. Muutaman reseptin olen jo loistavaksi todennut ja kokkimieheni on suorastaan ylistänyt annoksia, joista osa on noudattanut kirjan reseptiikkaa täysin, osa luovasti soveltaen. Ja luulen, että siihen kirja myös tähtää. Se inspiroi, saa innostumaan ja oivaltamaan. Ruokanautinnot tulevat kaupan tekijäisinä.

Kirja on myös minunlaiselle kirjafriikille unelma,csen uudenkarheaan tuoksuun on tosin jo jäänyt hajujälkiä mm. valkosipulista, basilikasta ja oliiviöljystä. Kirja on myös esteetikon silmää hivelevä ja kannen materiaali on kätevä, tietääpähän hämärässä minkä kirjan kahmaisee muuten niin siloisten ruokakirjojen joukosta.

Kiitän siis ja kehotan ostamaan henkselit, jotka kestävät kunnon paukuttelun.

-Anu

Sandels kirjoitti...

Onko kirjasta tulossa painosta "paremmilla" kansilla? Kirjakaupan näytteillä ollut kappale oli kulmista ihan törkeässä kunnossa ja totesin syyksi viimeistelemättömät pahvireunat. Ihan kiva idea, mutta käytännössä toimimaton. Jäi kauppaan.

Ulrika kirjoitti...

Ihan mahtavaa, onnea! *poks*

Hanna kirjoitti...

Kiitos nuokku!

Anulle kiitos lauantaiaamun leveimmän hymyn aikaansaamisesta, KIITOS!!

Sandels, kiitti palautteestasi. Mietimme pitkään tuota kannen materiaalia. Tulimme siihen tulokseen ettei pienet käytön jäljet kulmissa haittaa. Harmi että tuo kirjakaupan kappale oli jo valmiiksi kurjassa kunnossa, kyllä kirjan tulisi kestää kovassa käytössä vuosia. Kansi on kerännyt paljon kiitosta ja huomiota, tämä on itseasiassa ensimmäinen negatiivinen palaute kannesta. Jospa siitä joskus otetaan pehmytkantinen versio, jää nähtäväksi. ;)


Kiitos Ulrika! ;)

MikkoPuttonen kirjoitti...

Whiii onnea ! vastaan tänne, että oli huippua nähdä pikaisesti ja löytyypä munkin keittiöstä teidän kirja :D Liityimpä stalkkaamaan tätä blogia vaikka ruokakuvien selailu saa aika nälkäiseksi.

Hanna kirjoitti...

Kiitos! Huippua kuulla että kirja on löytänyt sinunkn keittiöösi! Kaikkea ihanaa kevääseesi, ehkä taas törmäillään. ;)

Leidi kirjoitti...

Onnea! Minäkin liityn kirjan fanien joukkoon: kirja löysi meille joululahjana, ja jos ei nyt joka viikko, niin melkein joka viikko tulee otettua uusi resepti kokeiluun. Kohuttua avokadopastaa tosin en ole kokeillut.

Asun Sveitsissä, ja joskus suomalaisten lehtien ja kirjojen ohjeiden noudattaminen tuntuu hankalalta, koska samoja tuotteita ei löydy tms. Safkan kanssa tätä ongelmaa ei ole tullut vastaan, vaan ohjeet sopivat tosi hyvin myös tänne ulkomaille.

Mukavaa viikonloppua :)