1.1.2013

Mielikuvia suklaamuffinsseista ja kuvia Glorian kuvausten kulisseista

_DSC0088
_DSC0077 _DSC0045 _DSC0100 _DSC0107 _DSC0050 _DSC0097 _DSC0099
_DSC0056


Kitchen Aid on laulanut tänään koko armaisen päivän, olen tehnyt kuusi (6) suklaamuffinssitaikinaa. En ole leipureista parhain, enkä kärsivällisin, mutta tällä kertaa tuherrus palkittiin. Järjestyksessä neljäs taikina onnistui hämmentävän hyvin (muistin jopa kirjoittaa tarkan ohjeen ylös!) ja asettelin kauniit suklaakakkuset vadille, jotta saisin ne kuvattua.
Ehdin etsiä kameraa jo jokaisesta mahdollisesta ja mahdottomasta paikasta, kävin jopa työhuoneella mutkan, ei ollut sielläkään. Mieheni tuli töistä kotiin ja totesi että eihän meillä ole kameraa. Toden totta, ei ole, lainakamerassa on aina se huono puoli, että se tulee palauttaa. Olin tyystin unohtanut postittaneeni sen takaisin Nikonin päämajaan.

Ei siis kuvia muffinsseista, joten tässä pläjäys taannoisesta Glorian kuvauspäivästä. Juttuhan löytyy juuri ilmestyneestä tammikuun numerosta. Kuvat tuohon juttuun otti ihana ystäväni Mikko.

Huomenna pitää ratkaista tämä ruokabloggaamista rajoittava asia tavalla tai toisella. Taitaa olla Rajalan ovipumppu, joka huomenna laulaa. 

10 kommenttia:

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Justiinsa ostin tuon Glorian - ihan vaan Sinun vuoksesi. Hyviä juttuja siellä :-)

Rajalasta löysin minäkin itselleni etukäteisjoululahjan. Eihän se vieläkään mikään huippukamera ole, mutta kuvien taso parani kuitenkin kertaheitolla potenssiin 10...

Sini kirjoitti...

Suosittelen Rajalan sijaan Verkkokauppa.comia - sieltä saa hyvää palvelua ja hinnat ovat huomattavasti lompakkoystävällisemmät. Lisäksi valikoima tuntuu olevan molemmissa yhtä laaja! Täällä yksi tyytyväinen Olympus PENin omistaja :)

Hanna kirjoitti...

No voi kun ihana kuulla, onhan lehdessä toki tuhdisti muutakin kiinnostavaa – ettei ihan minun harteilleni jää. ;)

Sini, olenkin tässä juuri aamun kuluttanut vertailuun, saattaa olla että jos hankin kameran käytettynä. PEN taitaa olla hyvä valinta, mikäli tuota Nataa on uskominen ;)

Johanna kirjoitti...

Kitchen Aidista puheen ollen, oletko ollut tyytyväinen yleiskoneeseen?
Olen potenut kovaa Kitchen Aid kuumetta jo kauan, mutta mietityttää riittääkö yleiskoneen teho todella pullataikinoihin ja muihin. Siinä on kuitenkin huomattavasti vähemmän tehoa, kuin kilpailijoissa tai blendereissä.
Jostain myös luin ettei se soveltuisi kovin hyvin hiivataikinoihin ja että koneella on joku 10 minuutin käyttörajoitus.
Olisin äärettömän kiitollinen kaikista kokemuksista! Myös blenderin suhteen.

Sitten asiasta kolmanteen - kiitokset nerokkaasta Safkaa -kirjastanne!
Ostimme sen itsellemme joululahjaksi ja jo muutaman reseptin testauksella ja yleissilmäilyllä olemme löytäneet aivan uutta intoa ruoan laittoon! Ihanaa, kun kerrankin uudet kokeilut todella onnistuvat! Olemme saaneet myös paljon pieniä oivalluksia, jotka kannustavat ja innostavat kokeilemaan rohkeasti. Juuri sellaisia pieniä ja yksinkertaisia asioita, joilla arkiruoasta tulee aivan tolkuttoman hyvää :) Kiitos!

Jennifer kirjoitti...

Yks kerta kun kävin Cossin liikkeessä ennen joulua varmaankin? Oon ihan varma että se olit sinä kassalla ostamassa luultavasti pojallesi jotakin. Oot kyllä tosi kaunis luonnossakin :) Olis ehkä pitänyt moikata mut ei sitä jotenki meinaa uskaltaa!

Hanna kirjoitti...

Vastailin jo kerran, mihin lie kadonnut, höh.

Olen ollut tyytyväinen Kitchen Aidin yleiskoneeseen, en tosin ole sillä leipä- tai pullataikinoita vaivannut. Kevyet kakkutaikinat jne ovat olleet tapetilla, niiden kanssa toimii hienosti. Lupaan kertoa, kunhan pääsen leipätaikinan kimppuun! Blenderi on huippu, helppo pestä myös, se on iso plussa.
Ja kiitos aivan mielettömän kivasta palautteesta koskien kirjaamme, tulin tosi iloiseksi!

Sinä senkin, itse olet kaunis kuin karkki, olisit ihmeessä kiskonut hihasta! ;)

Marjukka / Fab Forty Something kirjoitti...

Tosi kiva juttu oli, ja ihania kuvia!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Marjukka ja kivaa viikonloppua!

Malna/Alma kirjoitti...

Oli muuten kiva ja mielenkiintoinen se Glorian juttu!

Blogissani olisi tarjous... http://malnaalma.blogspot.hu

Viivi kirjoitti...

Tosi kiva postaus, tosi kiva blogi! (-:

http://viivihelina.blogspot.fi/