15.2.2013

Testissä Nikon D600Nikonin edustaja lähetti minulle Nikon D600 kameran testiin. Tämä siitä huolimatta että palautin edellisen lainakameran takaisin puolisen vuotta liian myöhään, kröhm. Kiitos luottamuksesta, lupaan palauttaa tämän vuoden kuun lopussa! Minkäs teet kun alat kuvitella että kamera on kätesi jatke, eihän siitä malta luopua. Nikon D5100 oli kumppanini keittokirjaprojektissamme, uskomaton tunnearvo siirtyi kameran mukana sinne Nikonin päämajaan, jospa se välittyisi eteenpäin seuraavalle testaajalle.

Nyt kun olen kuvannut muutaman viikon D600:n kanssa, olen melko vakuuttunut että tämä on se runko, jonka tulen itselleni hankkimaan. Tuntuu omalta, vakaalta ja luotettavalta. Linssien suhteen emmin vielä, suosituksia saa heittää kommenttiboksin puolelle.

Olihan tässä opettelemista, namiskat ovat eri paikoissa mihin sormeni hakeutuvat ja lisätoimintoja enemmän kuin minulla keskittymiskykyä. Hetken se otti, että hokasin nippelit, nappelit ja niiden funktiot, kiitos Mikolle ja anteeksipyyntö Natalle*.

Tämä on ensimmäinen täyskennolla varustettu kamera, jota koskaan olen pidellyt. Sen kauneus alkaa aueta kun tuijottaa yömyöhään YouTube-vidoita aiheesta ja testaa oppimaansa seuraavana päivänä. Ei, minä en lue manuaaleja, yritän oppia muilla keinoilla. Kuten apinoimalla noita videoita ja häiriköimällä ystäviäni puhelimitse.

Harjoitukset jatkuvat ja toivon mukaan kehitystä tapahtuu.* kilahdin puhelimessa kun kesken kysymysvuodatukseni tyttö kysyi että oletko lukenut manuaalin. EI, EN OLE LUKENUT MANUAALIA!


Kuvista iso kiitos Eevalle

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Miksi ihmeessä et lue manuaalia??? Eivätkö ne ole juuri sitä varten, että saa laitteen peruskäytön haltuun ja voi jättää ainoastaan ne hifistelykysymykset ystäville...?

T: Johanna

Katja kirjoitti...

Niin oot nättinä! Manuaalin lukemiseen tarvitaan manuaali, joten perstuntumalla vaan. ;)

Hanna kirjoitti...

a) en saanut manuaalia b) lounas Mikon kanssa voittaa kuivat manuaalit mennen tullen ;)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Katja! Perstuntumalla mennään, kyllä vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mistä kaunis sininen neule on hankittu?

Hanna kirjoitti...

Neule on Gaudetesta, Whyred. Aivan lemppari, käy niin farkkujen ku nahkahameiden kamuksi. ;)

Veera kirjoitti...

Mä hankin just uuden Nikonin ja olen rakastunut, vanhaa ei ole yhtään ikävä. Se ei ole ihan näin hieno, mutta silti ihana! Ja tunnustan ostaneeni myös Nikon-lehden..
Manuaalin luin kannesta kanteen, mä luen aina manuaalit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun tartutit neulekuumeen! :)

Petrasofia

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko laittaa kommenttia!

Ensiksi: mahtava blogi! Seurannut jo varmaan vuoden verran, oli mahtavaa seurata teidän kirjan valmistumista ja muutenkin kaikkea mielenkiintoista luettavaa.

Toiseksi: no se pastaherkku! Eilen tein taas, ja tänään piti käydä ostaan lisää avokadoja.

Kolmanneksi: mahtavaa kevättä koko teidän perheelle, maljakot täyteen tulppaaneja ja basilikatkin voi kohta laittaan itämään ikkunalaudalle! :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Herkkusuun lautasella kirjoitti...

kiva lukea muitten mielipiteitä nikonista, on uusi kamera haussa ja olen tähän asti ollut hyvin epäluuloinen nikonia kohtaan kavereitten puheitten ja kokemusten takia...

Hanna kirjoitti...

Veera, Nikon-lehti, se multa vielä puuttuu. ;)

Petrasofia, ole hyvä ja anteeksi. ;)

Anonyymille kommentoijalle iso kiitos palautteesta, lämmittipä mieltä!

Herkkusuun lautasella, parastahan olisi jos pääsee testaaman pariksi päiväksi kameraa ihan in action, en minä ainakaan olisi tohtinut investoida paria tonnia ilman tietoa miten kamera käsissäni käyttäytyy. Suosittelen tätä kovasti! Millä olet kuvannut tähän asti?